Hyppää sisältöön

Kerhonohjaus


Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille? 

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harraste- tai puuhakerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Kerhoja on monenlaisia ja kerhonohjaajana saat olla itse ideoimassa ja suunnittelemassa kerhon teeman ja viikoittaisen ohjelman. Viime vuosina Vantaankosken seurakunnassa on ollut mm. Säbä-, kokki-, näytelmä-, taide- ja kepparikerhoja.  

Kerhonohjaajien koulutus

Kerhonohjaaminen alkaa kerhonohjaajien starttipäivillä, jolloin tutustutaan toisiin kerhonohjaajiin ja suunnitellaan kerhoja. Syyskauden startti järjestetään Virtakirkolla la 28.8. klo 10-17 ja su 29.8. klo 10-12.30. 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Tavoitettavissa myös What'sAppissa.

Moi!

Nimeni on Jonna ja olen nuorisotyönohjaaja. Teen pääsääntöisesti töitä alakouluikäisten parissa, liittyen muun muassa harrastekerhoihin ja kouluyhteistyöhön. Minua näkee usein myös nuortenilloissa ja rippikouluissa.

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Virkavapaalla 10.1.-30.6.2022

Moi!

Olen Outi, ja toimin nuorisotyönohjaajana Vantaankosken seurakunnassa. Teen työtä pääasiassa alakouluikäisten  (7-14 vuotiaat) parissa. Käyn paljon vierailulla kouluilla, organisoin koululaisten harrastekerhotoimintaa ihanien vapaaehtoisten kanssa sekä aika usein pääsen viettämään leirielämää. Minut voi tavata myös rippikoulun merkeissä ja vastaan seurakuntamme partioyhteyksistä.

// ]]>