Rippikoulu

Tiedote liittyen koronavirukseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen:

Tikkurilan seurakunnan rippikouluissa on tehty erilaisia varautumisia jotta rippikoulut voidaan toteuttaa turvallisesti.

Rippikoulutapahtumista ja niihin liittyvistä muutoksista tiedotetaan jokaista ryhmää erikseen.

Jos aihepiiri mietityttää tai haluat muuten vaan jutella, voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin, nuorisosihteeriin ja työalan pappeihin. Olemme sinua varten.Tikkurilan seurakunta järjestää leiri- ja päivärippikouluja. Rippikouluun kuuluu oppituntien lisäksi jumalanpalveluksiin osallistumista sekä seurakunnan toimintaan tutustumista.

Tiedot tulevista rippikoululeireistä sekä sähköinen ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta www.vantaanseurakunnat.fi/vantaanriparit

Jos haluat kysyä tarkemmin rippikouluista tai olet myöhästynyt ilmoittautumisajankohdasta, voit ottaa yhteyttä nuorisosihteeri Heli Varstalaan.

 

 

Ota yhteyttä

nuorisosihteeri
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6204
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen ollut vuodesta 1996 lähtien töissä tässä seurakunnassa. Työnkuvaani kuuluu rippikouluvuoden koordinointi. Minua näkee myös Tikkurilan isoskoulutuksissa sekä itse ripareilla.

Pidän työssäni siitä, että saan olla paljon tekemisissä sekä nuorten että heidän perheidensä kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, moikataan, kun nähdään!

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen lomalla ja virkavapaalla 5.6.2023 saakka Tikkurilan seurakunnan rippikoulupapin tehtävästä.

3.7.2022 saakka kannattaa tavoitella heli.varstala@evl.fi.

4.7.2022 alkaen kannattaa tavoitella sijaisena toimivaa rippikoulupappia.

Olen saanut toimia pappina reilun vuosikymmenen verran monenlaisissa tilanteissa, iloissa ja suruissa, arjessa ja juhlassa. Tikkurilassa olen ollut vuodesta 2012.

Rippikoulupappi luotsaa osaltaanTikkurilan seurakunnan rippikoulutyötä. Lue lisää erilaisista mahdollisuuksista suorittaa rippikoulu ja rippikouluun ilmoittautumisesta tästä.