Tikkurilan kirkko

Asematie 12a , 01300 Vantaa

Tikkurilan kirkko kuvattuna Asematien varresta.

Tammikuussa 2021 käyttöön vihitty kirkko on Tikkurilan seurakunnan ja ruotsinkielisen Vanda svenska församlingin kotikirkko. Lisäksi siellä toimivat Vantaan seurakuntien hallinto ja yhteinen seurakuntatyö.

Kirkko on suunniteltu palvelemaan yhteisön monenlaisia tarpeita. Kirkkosalin lisäksi rakennuksesta löytyvät kahvila Lauran Kaffila, Pienten paikka perheille, ryhmätiloja, kokous- ja työtiloja, aula sekä sisäpihan kirkkotarha.

Yleisölle avoimet kohtaamisen tilat sijoittuvat ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen. Kirkko on käytössä kirkkona, mutta koronarajoitukset koskevat toimintaa. 

Elämää ja toimintaa kirkossa seurataan Tikkurilan taivaan alla -blogissa. 

Pääset tutustumaan ja liikkumaan kirkkotilaan virtuaalisesti tämän linkin kautta.

Voit lukea Tikkurilan kirkon käyttäjien ajatuksia uudesta kirkosta: Kirkko ja kaupunki 1/2021

Helsingin Sanomien jutut:

Tältä näyttää Tikkurilan uusi moderni kirkko, joka on puolet pienempi kuin vanha 

Tikkurilan uuden kirkon on koronan takia nähnyt sisäpuolelta vain kourallinen ihmisiä – Tältä siellä näyttääLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Aukiolo, saapuminen ja yhteystiedot

Tikkurilan kirkkoon saavutaan julkisilla kulkuneuvoilla, polkupyörällä tai kävellen. Parkkipaikkoja löytyy lähialueen julkisilta pysäköintialueilta ja parkkihalleista. Lisää aiheesta tältä sivulta

  • Kirkko avoinna ma-pe klo 7.30–21, la klo 9–18 ja su klo 9–18. Juhannusaattona 25.6. avoinna klo 9 - 12. Juhannuspäivänä lauantaina kiinni.
  • Ristiäisten, häiden ja muiden perhejuhlien varaukset oman kotiseurakunnan kautta. Tikkurilan seurakunnan jäsenet ma–pe 9–14 p. 8306 804. Vanda svenskan jäsenet ma–pe 9–13 p. 8306 262. Kirkolliset toimitukset voi varata myös asiointipalvelun kautta.
  • Siunaus- ja muistotilaisuusvaraukset hautausmaan toimistosta ma–pe 9-15 p. 09 8306220. Tikkurilan kirkossa ei toistaiseksi järjestetä siunauksia.

Voit tutustua kirkon varattaviin juhlatiloihin täältä.

Kahvila

Kirkon katutasossa toimii Lauran Kaffila. Katso kahvilan ajantasaiset aukioloajat sen sivuilta tästä. 

Lisätietoa kirkosta

Induktiosilmukka
Info
Lastenhoitohuone
Esteetön kulku

Tapahtumat

su 25.7. klo 10.00

Asematie 12a, 01300 Vantaa

Messu: Totuus ja harha; lähetetään myös verkossa

Liturgina Marja Eloranta, saarnaa teol. yo Janne Salokoski, kanttorina Anssi Pyykkönen
ke 28.7. klo 18.00 -19.00

Asematie 12a, 01300 Vantaa

Suomalaisen laulumusiikin konsertti: sopraanot Jenni Hietala ja Emma Mustaniemi, pianisti Tuula Hällström

Suomalaisen laulumusiikin konsertissa esiintyvät sopraanot Jenni Hietala ja Emma Mustaniemi sekä pianisti Tuula Hällström ja siinä kuullaan pääosin Toivo Kuulan sävellyksiä, sisältäen myös harvemmin esitetyn Merenkylpijäneidot, sekä Jean Sibeliuksen, Tauno Pylkkäsen, Aulis Sallisen, Jyrki Linjaman ja Kaija Saariahon lauluja. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.
su 1.8. klo 10.00

Asematie 12a, 01300 Vantaa

Uskollisuuden messu, lähetetään myös verkossa

Päivän aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Liturgina Maria Koukkari, saarnaa teol. yo Jalmari Salovirta, kanttorina Anssi Pyykkönen.