Pienen koululaisen turvallinen iltapäivä.

Iltapäiväkerho Itä-Hakkilassa

Hakunilan seurakunnan iltapäiväkerho on tarkoitettu ensisijaisesti ensimmäisen vuosiluokan oppilaille. Mikäli tilaa on, kerhoon otetaan myös tokaluokkalaisia. Kerho toimii joka koulupäivä klo 12-17 ja noudattaa koulujen loma-aikoja. Haku iltapäiväkerhoon Wilman katta.

Hauskaa ja virkistävää toimintaa :)

Hakunilan seurakunta haluaa tarjota koululaisille virkistävää, monipuolista ja hauskaa toimintaa. Leikki, liikunta, musiikki, kädentaidot, ympäristökasvatus, kirjallisuus ja päivittäinen ulkoilu kuuluvat viikkotoimintaan. Tärkeää ovat myös lepohetket, mahdollisuus rentoutumiseen ja oleiluun, läksyjen tekoon tai omaehtoiseen toimintaan.

Hiljaisuutta ja hartautta

Kirkon toiminnassa hiljentymisen hetket ja hartaudet ovat lapselle mahdollisuuksia pysähtyä, kokea pyhyyttä ja viettää juhlahetkiä arjen keskellä. Kristillisyys toteutuu arkielämän toimintana, erilaisissa hartauksissa, kirkkovuoden seuraamisena sekä tutustumisena kotiseurakuntaan ja kristilliseen tapakulttuuriin.

Turvapaikka

Tärkeää toiminnassa on turvallisen aikuisen jatkuva läsnäolo ja aikuisen kanssa vietettävä aika. Kirkon toiminnassa pyritään luomaan välittävä ilmapiiri, jossa annetaan mahdollisuus lapsen kysymyksille, ilon ja surun ilmaisemiselle, toisista ihmisistä välittämiselle sekä vuorovaikutustaitojen kehittymiselle.

Keväällä ja syksyllä 2021 ryhmä kokoontuu Kolohongan ostoskeskuksessa sijaitsevissa uusissa kerhotiloissa, osoite Pohjolantie 2 (entinen Itäisen Valkoisenlähteentie 19). 

Iltapäiväkerhon puh.numero on 044 4220327

 

Sorsaäiti ja poikanen uivat vedessä.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina