Kansainvälinen diakonia

Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda;
minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne.
Matt. 25:35

YouTube-video


Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on kirkon auttava käsi maailmalla. Työtä tehdään monilla maailman kriisialueilla, missä avuntarve on suurin ja olosuhteet hauraat.

Tärkeitä arvoja KUA:n toiminnassa ovat kristillinen lähimmäisenrakkaus, kaikkien valikoimaton auttaminen uskontoon, etniseen taustaan tms. katsomatta, ihmisoikeuksien edistäminen, tyttöjen ja naisten oikeuksien toteutuminen sekä uskontojen välinen vuoropuhelu

KUA:n työntekijöistä suurin osa on kohdealueilla. Järjestö toimii tällä hetkellä Keski- ja Itä-Afrikassa, Lähi-idässä sekä Kaakkois-Aasiassa. Lue lisää Kirkon Ulkomaanavun verkkosivuilta.

 

YouTube-video

Naisten Pankki

Naisten Pankki hankkii varoja kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon parantamiseksi. Naisten tukeminen on tehokkain yksittäinen keino köyhyyden poistamisessa.

Vantaankosken seurakunnassa toimii Naisten Pankin aktiivinen ryhmä. Järjestämme mm. soppalounaita. Keitämme kattilallisen parasta soppaamme, leivomme leipää, pullaa ja kakkua. Kaikenikäiset naiset voivat vaivattomasti osallistua talkoisiin. Yhteinen ateriointi on myös lämmin hetki messun, konsertin tai esitelmän jälkeen. Kirkkokahvituksia järjestämme muutaman kerran vuodessa.

Teemme myös käsitöitä, koruja ja leivonnaisia myytiin. Postikorttejamme on myynnissä tapahtumissa sekä kirkolla.

Tule mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä:
Hannele Kauranne,
hannele.kauranne (at) gmail.com
Ulla Pohjolan-Pirhonen
upohjolanpirhonen (at) gmail.com