Rekolan seurakunnan ystävyysseurakunnat

Ystävyys ja yhteys muihin kristittyihin ei jää Vantaan tai Suomen rajojen sisäpuolelle. Rekolan seurakunnalla on kaksi erityistä ystävyysseurakuntaa, toinen Virossa ja toinen Yhdysvalloissa.

Vormsi

Vormsin seurakunta sijaitsee Viron länsirannikolla, sen neljänneksi suurimmalla saarella. Vuonna 1999 alkaneen yhteyden aikana on syntynyt monia ystävyyssuhteita rekolalaisten ja vormsilaisten välille. Seurakuntaretkiä tehdään vuosittain puolin ja toisin, ja yksi Rekolan seurakunnan rippileireistä vietetään Vormsissa.

Rekolalaiset vierailevat Vormsissa perinteisesti Olavinpäivänä, heinäkuun lopulla. Kuvassa Vormsin seurakunnan pastori Ants Rajando vaimonsa kanssa.

► Pyhä Olavin kirkon historiasta

First Lutheran Parkersburg

Yhdysvaltain evankelis-luterilaisen kirkon (ELCA) seurakunta First Lutheran Parkersburg sijaitsee Parkersburgin kaupungissa Länsi-Virginian osavaltiossa. Ystävyysseurakuntasopimus Rekolan ja Parkersburgin välillä solmittiin helmikuussa 2017. Seurakuntaa johtaa pastori Ian B. Reid (kuvassa keskellä).

► Seurakunnan verkkosivut

Ystävyysseurakuntamme
Kirkkoherra
Rekolan seurakunta
(09) 830 6705
Faksi: 09 830 6716
Kustaantie 22
01400 VANTAA

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kirkkoherra. Toimin myös Rekolan seurakuntaneuvoston puheenjohtajana. Seurakuntaneuvoston esityslistat ja pöytäkirjat löydät täältä.

Minut tavoittaa parhaiten soittamalla tai lähettämällä viestin, sillä työpäiväni ovat epäsäännöllisiä - kuten monilla muillakin seurakunnan työntekijöillä. Keskustelen kuitenkin mielelläni asiasta kuin asiasta, on se sitten iloinen tai ikävä. Tapaaminenkin järjestyy, kunhan ajasta ja paikasta sovitaan.

Voit lukea blogiani tästä linkistä.

Voit pyytää minua kaveriksi tai seurata minua sosiaalisessa mediassa.

Rekolan seurakunta Facebookissa.

Perhetyön diakoni
Rekolan seurakunta
(09) 830 6720
Faksi: 09 830 6716
Kustaantie 22
01400 VANTAA

Myös WhatsApp.

Työskentelen diakonina Rekolan seurakunnassa. Minulta voi kysellä erityisesti ihmissuhteisiin liittyvistä asioista: jos sinulla on huolia parisuhteessa tai perheessä, ota minuun yhteyttä. Vantaan seurakuntien yhteisen perheneuvonnan tiedot löydät täältä.

Jos kaipaat apua, ota yhteyttä tai tule käymään! Diakonien päivystysajat Rekolassa löytyvät tältä sivulta.