Aikuisille

Etsitkö paikkaa, jossa tavata muita kristittyjä? Kaipaatko ihmisiä, joiden kanssa keskustella turvallisesti elämästä, Jumalasta ja uskosta? Kaipaatko yhteisiä rukoushetkiä? Haluatko oppia enemmän Raamatusta? Oletko musiikki-ihmisiä? Haluaisitko olla vastuunkantajana? Kiinnostaako avustaminen messussa? Kiinnostaako liikunta ja urheilu hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa itsekseen tai perheen kanssa?

Tervetuloa mukaan Hakunilan seurakunnan toimintaan!

 

Hakunilan seurakunta on elävä ja toimiva eri ikäisten ihmisten yhteisö. Meillä on katto korkealla ja seinät kaukana toisistaan. Jokaiselle löytyy paikka yhteisössämme.


Lähetyskäsky, kaukokaipuu tai kansainvälinen vastuu ovat hyviä syitä osallistua toimintaan lähetystyön merkeissä.

Sinulle, joka haluat ja uskallat sukeltaa pintaa syvemmälle elämän kysymyksissä on mahdollisuus tutustua Raamattuun mukavassa seurassa.

Kerran kuussa pidetyt Kohtaamispaikka - illat on toistaiseksi peruttu koronarajoitusten takia. Suunnitteilla on yhteiset rukouskävelytjoista ilmoitetaan myöhemmin.

Kuuma sauna, kunnon löylyt äijäporukalla, leppoisaa jutustelua tai syvällistä pohdintaa, mitä muuta mies voi tarvita rentouttavaan iltaan. Miesten saunaillat ovat hyvä henkireikä kaikille miehille.

Musiikki-ihmisiä varten on tarjolla erilaisia kuoroja, joihin otetaan mielellään uusia laulajia.


Yhteistyössä Vantaan NMKY:n  kanssa on tarjolla erilaisia liikunta ja urheilumahdollisuuksia yksin tai perheen kanssa.

 

Sinulla on paikka seurakunnassa. Ota yhteyttä tai tule mukaan.

 


 

Ota yhteyttä

kappalainen-pappi
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen vanha äkäinen, huumorintajuton ja elämästä vieraantunut pappi. Ainoa asia, jota osaan edes jollain lailla on kivityöt