Syksyn 2024 retriitit - ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa!

Hiljaisuuden retriitti Poitsilan kartanossa 

Kaikella on aikansa- minkä aika on nyt? Retriitti on levollista läsnäoloa ja pysähtymistä oman elämän tärkeiden asioiden äärelle. Kuulostelemme elämänpolkumme valoja ja varjoja ja etsimme elämän suuntaa rukouksen hiljaisuudessa. Poitsilan kartanon pihapiirissä kuljemme syksyn sylissä meren ääniä kuunnellen. Tarjolla myös hiljaisuuden joogaa.

Hinta 180 euroa sisältäen majoituksen ja täysihoidon.

Ohjaajina Tarja Korpela ja Mari Sydänvuori.

Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

 

Retriitti Hirvijärven leirikeskuksessa


 

Sydänsyksyn levollinen viikonvaihde hiljaisuudessa. Hirvijärven rantamaisemat ja valmis ruokapöytä, sekä yhteiset kappelihetket virkistävät ruumista, sielua ja henkeä. Retriitissä on mahdollisuus osallistua myös hiljaisuuden joogaan.

Hinta 180 euroa sisältäen majoituksen ja täysihoidon.

Ohjaajina Tarja Korpela ja Taina Pajunen.

Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

 

Retriitti opiskelijoille Sipoon Nilsasgårdenissa


 

Tauko keskelle arkea. Retriitissä voit sulkea läppärin, unohtaa hetkeksi rästityöt, projektit, kokeet. Voit ottaa aikaa itselle ja hengähtää kesken syksyn kiireiden. Retriitissä pääset mukaan hiljaisuuden joogaan ja kuulet kanteleen, ikiaikaisia säveliä. Voit halutessasi osallistua yhteisiin kappelihetkiin. Retriitti on kristillinen ja sen ohjaavat tutut ja kokeneet oppilaitospappimme Hanna Vuollo ja Tiina Kaaresvirta.

Hinta 80 euroa sisältäen majoituksen ja täysihoidon.

Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

 

Retriitti Heponiemessä


 

Hengähdyshetki arjen vaatimuksista. Heponiemen hiljaisuuden keskus kutsuu retriittiläisiä taukopaikalle, jossa on lupa hetkeksi hengähtää arjen vaatimuksista. Hiljaisuudessa elämän merkityksellisyys avautuu läsnäolon, rukouksen ja lepoon vetäytyvän luonnon keskellä. Retriitissä kaikki on valmiina sinua varten.

Hinta 240 euroa sisältäen majoituksen ja täysihoidon.

Ohjaajina Tarja Korpela ja Kari Koivula.

Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

HUOM! Retriittien ilmoittautuminen ja laskutus

Retriittien laskutus hoituu Paytrail-maksupalvelun kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu Webropol-järjestelmän kautta ja paikkasi retriitissä varmistuu sinulle heti, kun olet maksanut Paytrail-järjestelmässä retriittimaksusi. Näin sinun ei tarvitse odottaa vahvistusta paikastasi, vaan voit varata viikonlopun vapaaksi muista menoista. 

Mikäli jostain syystä tarvitset maksuaikaa, olethan yhteydessä Eveliina Jamnesiin eveliina.jamnes@evl.fi.

 

Retriittien ilmoittautumis- ja peruutuskäytännöt

Retriittien ilmoittautumis- ja peruutuskäytäntöihin on tullut muutoksia. Kun ilmoittaudut paikkasi retriitissä varmistuu heti, kun olet maksanut Paytrail-palvelussa retriittisi. Näin sinun ei tarvitse miettiä oletko mukana retriitissä vai et. Mikäli jostain syystä joudut perumaan retriitin, voit tehdä sen kuluitta vielä kuukautta ennen retriitin alkua. Tämän jälkeen laskutamme 50 % retriitin hinnasta ja 2 vuorokautta ennen koko hinnan. Retriitin hinnan saat tuolloin itsellesi takaisin vain lääkärintodistuksella. 

Mikäli laskutuslinkissä on haasteita olethan yhteyessä Eveliina Jamnesiin sähköpostilla eveliina.jamnes@evl.fi niin katsotaan mitä voimme tehdä asian hyväksi. 

Ilmoittautumiset

  • Valitse sinulle sopiva retriitti tapahtumakalenteristamme hakusanaa "Retriitti" käyttäen. Retriitit näkyvät tapahtumina myös tämän sivun alalaidassa. Huom! Syksyn 2024 retriittien ilmoittautumiset aukeavat kesäkuussa.
  • Retriittien asiakasrekisterin tietosuojaseloste tulee sinulle luettavaksi, kun ilmoittaudut ja saat vahvistuksen tietojen siirtymisestä järjestelmäämme.
  • Lähetämme retriitin ohjelman ja osallistumiskirjeen ajoissa ennen retriitin alkua. 

 

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.