Kuva sumuisesta metsästä. Teksti: Ajankohtaiset retriitit.

Ajankohtaista Vantaan seurakuntien retriiteistä

Tältä sivulta näet ajankohtaisen retriittitarjontamme.

vaellustie

 

 

 

 

Syksyn 2021 retriitit löytyvät tapahtumakalenterista

Syksyllä järjestetään mm. Vaellus Kolin kansallispuistoon, kevättalvelta siirtynyt miesten retriitti ja adventtiretriitti. Koronatilanteen vuoksi siirtyneet retriitit täyttävät syksyn kalenteria paljon, joten kaikille avoimia retriittejä on adventtiretriitti. Keväällä 2022 painopiste on avoimissa retriiteissä. 

HUOM.

Retriittien peruutusehdot: Mikäli peruutus tapahtuu 1 vkoa ennen tai myöhemmin laskutamme 50% retriitin hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu vuorokautta ennen tai myöhemmin laskutamme koko retriitin hinnan. Peruutusehdot eivät koske force majeure -syitä. Sairaustapauksissa toivomme lääkärintodistusta. Peruutusmaksut eivät koske koronapandemiaa.

Ilmoittautumiset

  • Valitse sinulle sopiva retriitti tapahtumakalenteristamme hakusanaa "Retriitti" käyttäen. Retriitit näkyvät tapahtumina myös tämän sivun alalaidassa.
  • Retriittien asiakasrekisterin tietosuojaseloste tulee sinulle luettavaksi, kun ilmoittaudut ja saat vahvistuksen tietojen siirtymisestä järjestelmäämme.
  • Lähetämme retriitin ohjelman ja osallistumiskirjeen n. 3 vkoa ennen retriitin alkua. 

 

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Hankesuunnittelija, yhteisen seurakuntatyön palvelut: viestintä, retriitit, projektit, toiminnan tuki
Seurakuntatyön erityispalvelut
Asematie 12a
01300 Vantaa

Laura Ohtosen sijainen yhteisen seurakuntatyön palveluissa 4.10.2021-31.1.2022.

Vehnäpelto kirkkaalla säällä