Kuva sumuisesta metsästä. Teksti: Ajankohtaiset retriitit.

Ajankohtaista Vantaan seurakuntien retriiteistä

Tältä sivulta näet ajankohtaisen retriittitarjontamme.

 

 

HUOM! Retriittien ilmoittautuminen ja laskutus on muuttunut 

Olemme aloittaneet retriittien laskutuksen Paytrail-maksupalvelun kautta. Käytännössä ilmoittautuminen tapahtuu aivan kuten ennenkin Webropol-järjestelmän kautta, mutta paikkasi retriitissä varmistuu sinulle heti, kun olet maksanut Paytrail-järjestelmässä retriittimaksusi. Näin sinun ei tarvitse odottaa vahvistusta paikastasi, vaan voit varata viikonlopun vapaaksi muista menoista. 

Mikäli jostain syystä tarvitset maksuaikaa, olethan yhteydessä retriittisihteeri Laura Ohtoseen p. 050 321 3282 tai laura.ohtonen@evl.fi 

 

Kevään 2024 retriitit tulevat verkkoon joulukuun alussa 

Kevään 2024 retriittitarjonta tulee varattavaksi verkkoon joulukuun alussa. Tule mukaan hiljentymään kanssamme.

 

HUOM.

Retriittien ilmoittautumis- ja peruutuskäytäntöihin on tullut muutoksia. Kun ilmoittaudut paikkasi retriitissä varmistuu heti, kun olet maksanut Paytrail-palvelussa retriittisi. Näin sinun ei tarvitse miettiä oletko mukana retriitissä vai et. Mikäli jostain syystä joudut perumaan retriitin, voit tehdä sen kuluitta vielä kuukautta ennen retriitin alkua. Tämän jälkeen laskutamme 50% retriitin hinnasta ja 2 vrk ennen koko hinnan. Retriitin hinnan saat tuolloin itsellesi takaisin vain lääkärintodistuksella. 

Mikäli laskutuslinkissä on haasteita olethan yhteyessä Laura Ohtoseen laura.ohtonen@ev.fi tai 050 321 3282 niin katsotaan mitä voimme tehdä asian hyväksi. 

Ilmoittautumiset

  • Valitse sinulle sopiva retriitti tapahtumakalenteristamme hakusanaa "Retriitti" käyttäen. Retriitit näkyvät tapahtumina myös tämän sivun alalaidassa.
  • Retriittien asiakasrekisterin tietosuojaseloste tulee sinulle luettavaksi, kun ilmoittaudut ja saat vahvistuksen tietojen siirtymisestä järjestelmäämme.
  • Lähetämme retriitin ohjelman ja osallistumiskirjeen n. 3 vkoa ennen retriitin alkua. 

 

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Yhteisen seurakuntatyön palvelut: viestintä, retriitit, hankinnat, projektit, työsuojeluvaltuutettu
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Asematie 12
01300 Vantaa

Viestintä, retriitit, hankinnat ja työsuojeluasiat, tapahtumat, projektit. Virkavapaalla 1.11.2023 alkaen. Sijaisena Helena Karvinen.

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.