Myyrmäen Virtakirkko

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa
050 409 0497 (vahtimestari)

Myyrmäen Virtakirkko Myyrmäen Virtakirkko on Vantaan Myyrmäessä sijaitseva väliaikainen kirkko. Virtakirkko palvelee alueen ihmisiä, kun Myyrmäen kirkko suljetaan useammaksi vuodeksi peruskorjauksen vuoksi. Virtakirkko sijaitsee Myyrmäen aseman ja kauppakeskus Myyrmannin kupeessa sijaitsevassa Virtatalossa (entinen Colosseum Business Center).

Korvaaviin tiloihin Virtataloon tulee kirkkosali, kirkkoherranvirasto, diakonian vastaanottotiloja sekä työhuoneita ja kokoustiloja. Myyrmäen Virtakirkossa voidaan järjestää normaalisti jumalanpalveluksia, häitä ja kastetilaisuuksia.

Tila otetaan käyttöön 10.3.2019 alkaen.

Myyrmäen Virtakirkko sijaitsee Virtatalon ensimmäisessä kerroksessa.

 

Tiloihin on kolme sisäänkäyntiä

  • Virtatalon pääovesta Rajatorpantien puolelta. Tätä kautta on esteetön pääsy tiloihin.
  • Kilterinkaarelta (portaat)
  • Rajatorpantieltä Lasten ja nuorten tilan sisäänkäynti (avoinna vain tiettyjen tilaisuuksien aikana, esim. nuortenillat ja isoskoulutus, portaat)

Pysäköinti

  • Rajatorpantien puolella on kaksi paikoitusaluetta. Pääsisäänkäyntiä lähempänä olevat paikat ovat 2 tunnin kiekkopaikkoja. Kauempana pääsisäänkäynnistä olevilla paikoilla saa pysäköidä 4 tuntia pysäköintikiekolla. Molemmille pysäköintialueille ajetaan kääntymällä Rajatorpantieltä Kilterinkaarelle ja heti vasemmalle.
  • Kilterinkaaren varrella on 4 tunnin kiekkopaikkoja klo 7-17, iltaisin ja viikonloppuisin maksullisia paikkoja.
  • Lähietäisyydellä on myös Kauppakeskus Myyrmannin pysäköintihalli, jossa saa pysäköintikiekolla pysäköidä 3 tuntia maksutta.
Pysäköinti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

su 24.3. klo 10.00 -11.30

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Marianpäivän messu

Hetki aikaa rauhoittua ehtoollisella, Raamatun sanomaa pohtien, rukoillen sekä musiikkia kuunnellen ja laulaen.
su 24.3. klo 16.00 -18.00

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Family Café

Monikulttuurisille perheille suunnattu Family Cafe pidetään sunnuntaisin Virtatalossa, Rajatorpantie 8 (ei kuukauden kolmantena sunnuntaina). Kevään viimeinen Family Café pidetään 26.5. Family Cafe is open Sundays 16-18 (except 3rd Sunday of the month) at Virtatalo, Rajatorpantie 8.