Iltapäiväkerho

Korson seurakunnalla on iltapäivätoimintaa 1.–2.-luokkalaisille Mikkolassa, seurakuntakoti Mikaelissa. Kaupunki ohjaa toimintaa, mutta seurakunta toimii yhtenä sen järjestäjistä. Iltapäiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja ohjatun oleskelupaikan koulun jälkeen. Kerhossa on mahdollisuus läksyjen tekoon, lepoon, askarteluun, leikkiin ja yhdessäoloon sisällä sekä ulkona.

Iltapäiväkerho syksy 2019 - kevät 2020

Seurakuntakoti Mikael, Venuksentie 4

Syksyn 2020 iltapäiväkerhoihin haetaan sähköisesti koulun oman Wilma-järjestelmän kautta. Kevään tarkemman hakuaikataulun löydät Wilmasta. Seurakunnan järjestämään iltapäivätoimintaan on mahdollista tulla myös tutustumaan ti 24.3. klo 17–18.30 Mikkolassa, seurakuntakoti Mikaelissa, Venuksentie 4. Kysymyksiin toiminnasta vastaavat Jonna Puskala ja Taina Partanen.

Löydät lisätietoja lakisääteisestä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnasta tästä.

Iltapäiväkerhot
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Mikkolassa seurakuntakoti Mikaelissa, Venuksentie 4

Olen Jonna Puskala ja toimin Korson seurakunnan lastenohjaajana Mikkolan seurakuntakoti Mikaelissa, jossa pidän iltapäivä- ja perhekerhoa. Tykkään kovasti työstäni.

Iltapäiväkerho
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Hei, olen Taina Partanen, ja minut löydät iltapäivätoiminnasta Mikkolan seurakuntakoti Mikaelista. Minuun voit ottaa yhteyttä myös pyhäkouluun liittyvissä asioissa.

Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa