Iltapäiväkerho

Korson seurakunnalla on iltapäivätoimintaa 1.–2.-luokkalaisille Mikkolassa, seurakuntakoti Mikaelissa. Kaupunki ohjaa toimintaa, mutta seurakunta toimii yhtenä sen järjestäjistä. Iltapäiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja ohjatun oleskelupaikan koulun jälkeen. Kerhossa on mahdollisuus läksyjen tekoon, lepoon, askarteluun, leikkiin ja yhdessäoloon sisällä sekä ulkona.

Iltapäiväkerhoihin haetaan sähköisesti koulun oman Wilma-järjestelmän kautta. Kevään tarkemman hakuaikataulun löydät Wilmasta.

Katso lastenohjaajien video iltapäivätoiminnan esittelystä >>>Linkki videoon

Iltapäiväkerho syksy 2021 - kevät 2022

Seurakuntakoti Mikael, Venuksentie 4

  • p. 044 422 0418, Jonna Puskala (jonna.puskala@evl.fi)
  • p. 050 574 7283, Satu Kurvinen (satu.kurvinen@evl.fi)

 

Löydät lisätietoja lakisääteisestä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnasta tästä.

YouTube-video

Ota yhteyttä

Iltapäiväkerho
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Mikkolassa seurakuntakoti Mikaelissa, Venuksentie 4

Olen Jonna Puskala ja toimin Korson seurakunnan lastenohjaajana Mikkolan seurakuntakoti Mikaelissa, jossa pidän iltapäivä- ja perhekerhoa. Tykkään kovasti työstäni.

Iltapäiväkerho
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Mikkolassa, seurakuntakoti Mikaelissa

Olen ollut Korson seurakunnan lastenohjaajana vuodesta 2009. Olen saanut toimia työssäni korsolaisten ja muualtakin tulleiden perheiden parissa mm. perhe-, päivä- ja iltapäiväkerhoissa sekä ihanissa vauvamuskareissa! Vastaan lisäksi siitä, että nettisivumme Korson srk, lapset ja perheet, ovat ajantasalla.

Olen innostunut kaikesta musisoinnista sekä lasten että aikuisten kanssa. Laulu ja pianonsoitto ovat minun juttuja! Vapaa-aikana liikun luonnossa yksin tai perheeni kanssa. Minusta on mahtavaa tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Nähdään siis!

Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa