Tiedote liittyen koronavirukseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen:


Tikkurilan seurakunnassa ryhmätoiminnat ovat käynnistymässä syksyllä 2020. Toimimme viranomaisten sekä seurakunnan ohjeiden ja linjausten mukaisesti. Tämä saattaa vaikuttaa aikatauluihin ja etenkin suurempien kokoontumisten toteutumiseen.

Pidämme kokoavassa toiminnassamme huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Ethän osallistu kokoavaan toimintaan jos sinulla tai lähipiirilläsi on hengitystieinfektion oireita. 

Pyrimme tiedottamaan mahdollisista muutoksista. Suosittelemme kuitenkin jokaista myös itse tarkistamaan tältä sivustolta toteutuuko jokin toiminto vai onko se peruttu.

Jos aihepiiri mietityttää tai haluat muuten vaan jutella, voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin ja työalan pappeihin. Parhaiten tavoitat meidät WhatsAppilla, mutta myös sähköpostilla, puhelimitse ja tekstiviestillä. Olemme  sinua varten.

Meidät tavoittaa omien yhteystietojen lisäksi sähköpostilla myös: nuoret.tikkurila@evl.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa @tiksinnuoret

 

Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Tikkurilan seurakunnan nuorisotyö haluaa antaa nuorille mahdollisuuksia olla ja toimia yhdessä. Tule mukaan omana itsenäsi ja löydä oma paikkasi.

Järjestämme säännöllisesti Nuorten Sunnuntai-tapahtumia, ryhmänohjaajakoulutusta, yhteisiä iltapaloja sekä nuorten messuja. Näiden lisäksi voit osallistua erilaisille retkille, leireille ja tapahtumiin.

Tavoitteemme on, että kaikessa toiminnassamme olisi turvallinen ja kotoisa ilmapiiri ja että seurakunnan nuorisotyö voisi toimia hyvän tekemisen kanavana.
 

Nuorten Sunnuntait

Tule viettämään kivaa sunnuntaipäivää yhdessä. Syödään, jutellaan, touhutaan, leivotaan, leikitään, lauletaan pelataan, rukoillaan ja ollaan yhdessä.

Joka sunnuntailla on oma teema ja siihen liittyviä työpajoja. Päivä alkaa klo 15.00.

Nuorten Sunnuntaissa kokoontuu musaryhmä, joka valmistelee tulevien nuorten messujen musiikit. HUOM! Nämä sunnuntait on suunnattu sekä ryhmänohjaajakoulutusta käyville sekä niille, jotka eivät ole koulutuksessa mukana.

23.8. Syyskauden avaus 4 eri osassa rippikouluryhmien mukaan (poikkeusaikataulu kts. alla)
20.9. klo 15.00 "Vaikuta!"
25.10. klo 15.00
15.11. 
klo 15.00
13.12. klo 15.00

Paikkana Koskikeskus, Vernissakatu 4

23.8. Nuortensunnuntaihin ryhmänohjaajakoulutettavat kutsutaan ripariryhmien mukaisesti (oma ripari tai se, jolla oli isosena).

Jos tulet tapahtumaan muuten vaan tai et ollut kesällä isosena, voit valita ajan vapaasti.

Sisään Vernissakadulle tullaan parkkipaikan puolelta ja tapahtumasta poistutaan radanpuoleisesta ovesta. 

Osa 1
Klo 12.00-13.30

Haukilampi 1
Haukilampi 2
Haukilampi 3
Haukilampi 4
Haukilampi 5
Superpark

Osa 2
Klo 13.30-15.00

Haukilampi 6
Haukilampi 7
Haukilampi 8
Haukilampi 9
Haukilampi 10

Osa 3
Klo 15.00-16.30

Kopola2
Kopola 3
Kopola 4
Eerikkilä1
Päiväripari 1

Osa 4
Klo 16.30-18.00

Kopola5
Kopola 6
Kopola 7
Eerikkilä 2
Päiväripari 2

Yhteinen iltapala

Tule hengailemaan Tiksin nuorisotilalle. Valmistamme 11.9. alkaen parittomien viikkojen perjantaisin monitoimitila Liidossa yhteistä iltapalaa klo 17-19 välisenä aikana. Voit tulla joko tekemään tai vain syömään. Kevään viimeinen iltapala pidetään 18.12.

Iltapalalla hyödynnetään Yhteisen pöydän kautta tulevaa hävikkiruokaa. Pelasta pieni pala maailmaa syömällä  vatsasi täyteen! Iltapala toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin nuorisotoimen kanssa.

Paikkana Monitoimitila Liito, Lummetie 2b

 

Nuorten messut

Tule hiljentymään hetkeksi ja lataamaan akkujasi kiireen keskellä! Nuorten messut pidetään syksyllä keskiviikosta 2.9. alkaen parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 18 Koskikeskuksessa.

Messujen musiikit treenataan edeltävissä Nuorten Sunnuntaissa. Viimeinen messu pidetään 19.12.
 

2.9.
16.9.
30.9.
14.10. Lomamessu
28.10.
11.11.
25.11.
9.12.Paikkana Koskikeskus, Vernissakatu 4

Nuoria riparilla

Ota yhteyttä

vastaava nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen Tikkurilan seurakunnassa vastaavana nuorisotyönohjaajana. Työhöni kuuluu palvelukokonaisuuden Varhaisnuoret - Nuoret aikuiset toiminnan koordinoiminen ja lähiesimiestehtävät. Käytännössä osallistun myös rippikouluihin, hieman ryhmänohjaajakoulutuksiin, kouluikäisten sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Tapaan työssäni paljon verkostojen kautta alueella nuorten parissa työskenteleviä ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja; oppilaitosdiakoni
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Toimin Tikkurilassa nuorisotyönohjaajana ja oppilaitosdiakonina.

Erityisvastuualueeni on oppilaitosyhteistyö Vantaan ammattioppilaitos Varian Hiekkaharjun ja Aviapoliksen toimipisteissä. Tämän lisäksi olen mukana ryhmänohjaajakoulutuksessa, kaikessa nuorisotyön toiminnassa ja tietysti rippikoulutapahtumissa.

Jos näet partaisen olemukseni liikuskelemassa jossain päin Vantaata, niin tule ihmeessä juttusille.