Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Tikkurilan seurakunnan nuorisotyö haluaa antaa nuorille mahdollisuuksia olla ja toimia yhdessä. Tule mukaan omana itsenäsi ja löydä oma paikkasi.

Järjestämme säännöllisesti Nuorten Sunnuntai -tapahtumia, ryhmänohjaajakoulutusta, yhteisiä iltoja, joissa tarjoamme iltapalaa sekä nuorten valmistelemia veisumessuja. Näiden lisäksi voit osallistua erilaisille retkille, leireille ja tapahtumiin.

Tavoitteemme on, että kaikessa toiminnassamme olisi turvallinen ja kotoisa ilmapiiri ja että seurakunnan nuorisotyö voisi toimia hyvän tekemisen kanavana. 

 

Kuva: Jani Karlsson

 

WALK IN -terapia TORSTAISIN klo 16 - 19.  On kesätauolla ja jatkuu syksyllä.

Ratkaisukeskeistä Walk in -terapiaa on tarjolla maksuttomana alle 30-vuotiaille torstaisin klo 16 - 19 Tikkurilan kirkolla. Voit tulla ilman ajanvarausta mutta muutamia aikoja on varattavissa tästä linkistä. Asioi tullessasi ensin aulan infopisteessä, sieltä saat tarkemmat ohjeet. Lisätietoja Enniltä enni.korhonen@evl.fi tai 0503693529. Seuraa myös @walkinterapiavantaa-Instaa. Walk in -terapia on matalan kynnyksen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Keskustelu on luottamuksellista. Asiakas määrittää keskustelun lähtökohdat, hengellisistä kysymyksistä keskustellaan vain hänen sitä itse toivoessaan.

Walk in -terapiaa järjestetään myös Korsossa (lue lisää aiheesta tästä).

Nuorten Olkkari Vehkapolku 10 kerhotilassa

Tule viettämään aikaa kerhotilaan Tikkurilan kirkon viereen.
Vehkapolun kerhotila (Tikkuria ja Heseä vastapäätä) on avoinna yli 15-vuotiaille nuorille parittomien viikkojen tiistaisin ennen Veisumessua. Illat alkavat vapaamuotoisella oleilulla klo 16. Tilalla on mahdollista lauta- ja konsolipelailla, tehdä läksyjä, höpötellä, kokkailla tai mitä milloinkin halutaan. Veisumessun jälkeen tarjolla iltateetä.


Syksyn ensimmäinen kerta 10.9.

ti 16.00-20.00 (parittomien viikkojen tiistaisin)

klo 16.00-18.00 messunetkot
klo 18.30-20.00 messujatkot ja iltatee

Paikkana Vehkapolun kerhotila, Vehkapolku 10

Jalkoja piirissä, joissa on värikkäät villasukat.

Nuorten Sunnuntait

Tule viettämään kivaa sunnuntaipäivää yhdessä. Joka sunnuntailla on oma teema ja siihen liittyvää, nuorten itse suunnittelemaa toimintaa. Lisäksi yhteinen hartaus ja tarjoilua. 

Syksyllä Nuorten sunnuntait Tikkurilan kirkolla: 

 22.9., 27.10. ja 24.11. 

HUOM! Nämä sunnuntait on suunnattu paitsi ryhmänohjaajakoulutusta käyville myös kaikille alueen nuorille (15-18v.).

Paikkana Tikkurilan kirkko, Asematie 12a
 

Leipä ja pikari.

Veisumessu

10.9.2024 alkaen

Tule laulamaan ja lataamaan akkujasi kiireen keskellä. Veisumessut pidetään parittomien viikkojen tiistaina klo 18.00 Tikkurilan kirkossa. Yhteisen messun jälkeen iltatee Vehkapolulla. Messun kesto n. 40 minuuttia. Messu on avoin kaikenikäisille.

Messujen musiikit ja valmistelut aina tuntia ennen messua klo 17.00

Paikkana Tikkurilan kirkko, Asematie 12a 

Nuoria riparilla

Ota yhteyttä

vastaava nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen Tikkurilan seurakunnassa vastaavana nuorisotyönohjaajana. Työhöni kuuluu palvelukokonaisuuden Varhaisnuoret - Nuoret aikuiset toiminnan koordinoiminen ja lähiesimiestehtävät. Käytännössä osallistun myös rippikouluihin, hieman ryhmänohjaajakoulutuksiin, kouluikäisten sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Tapaan työssäni paljon verkostojen kautta alueella nuorten parissa työskenteleviä ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
myös WhatsApp
Asematie 12a