Rohkeasti mukaan!

Meille olet tervetullut omana itsenäsi - olet arvokas sellaisena kuin olet. Haluamme tarjota mielekästä ja nuoria hyödyttävää tekemistä. Tavoitteena on luoda ympäristö, jossa voi turvallisesti saada eväitä elämää varten.

Meitä näkee niin alueen kouluissa ja oppilaitoksissa kuin vaikkapa Liidon tiloissa Tikkurilassa. Rippikouluissa tapaamme ison osan nuorista. Moni päättää jatkaa riparin jälkeen vielä ryhmänohjaajakoulutukseen toimiakseen isosena tai kerhonohjaajana.

Meille saa mieluusti ehdottaa sellaista toimintaa, jota toivoisi! Haluamme olla myös hyvän tekemisen kanava ja luoda nuorille mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Kuu-Kahvila

Seurakunnan nuorisotyön ylläpitämä Kuu-kahvila on avoinna joka perjantai klo 19-22 monitoimitalo Liidossa . Mahdollisuus oleilla kavereiden kanssa ja vaikka pelailla lautapelejä. Edulliset kahvilahinnat, ei ostopakkoa. Samassa tilassa kaupungin nuorisotila, jossa on tarjolla erilaista tekemistä (bilis, konsolit jne.)  Sisäänkäynti osoitteesta Lummetie 2b.

Keväällä Kuu-kahvila on avoinna perjantai-iltaisin 3.5. asti (lukuunottamatta hiihtolomataukoa 15.2. ja 22.2. sekä pitkäperjantaita 19.4.)
 

Kuva: Anni Haaparanta, Vantaan Aineistopankki

Sun Festival - Mahdollisuuksien Tori 18.5.

Tikkurilan seurakunnan nuoret ovat mukana Sun Festivalin Mahdollisuuksien torilla 18.5.2019 klo 10 alkaen Tikkurilan Kirjastopuistossa.

Toripöydän tuotot lahjoitetaan Yhteisvastuukeräykseen lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen Suomessa ja maailmalla.

Jos haluat mukaan torimyyjäksi tai autamaan rakentamisessa tai purkamisessa, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Lauri Wirtaseen.

Lisätietoa tapahtumasta Sun Festival sivuilta ja tapahtuman FB-sivuilta.

Nuoria riparilla
vastaava nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen Tikkurilan seurakunnassa vastaavana nuorisotyönohjaajana. Työhöni kuuluu palvelukokonaisuuden Varhaisnuoret - Nuoret aikuiset toiminnan koordinoiminen ja lähiesimiestehtävät. Käytännössä osallistun myös rippikouluihin, hieman ryhmänohjaajakoulutuksiin, tyttöjen ja poikien retkiin sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Toimin myös nuortenkahvila, Walkers Tikkurilan toimintavastaavana. Walkers-kahvilasta pääset lukemaan lisää tästä.

Tapaan työssäni paljon verkostojen kautta alueella nuorten parissa työskenteleviä ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Nuorten ryhmänohjaajakoulutus, iso2 -koulutus, leirit sekä rippikoulutyö. Tavoitat minut myös Whatsappissa.

Työskentelen Tikkurilan seurakunnassa nuorisotyönohjaajana. Vastaan ensimmäisen vuoden ryhmänohjaajakoulutuksesta. Lisäksi olen mukana myös Iso2 -koulutuksessa. Teen myös alakoulutyötä sekä yhteistyötä mm. luokkien kanssa. Rippikoulut ovat myös osa työtäni.

Nuorisotyö on lähellä sydäntäni ja iloitsen suuresti työstä, jota saan heidän kanssaan tehdä.

 

oppilaitosdiakoni
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Toimin Tikkurilassa nuorisotyönohjaajana ja oppilaitosdiakonina.

Erityisvastuualueeni on oppilaitosyhteistyö Vantaan ammattioppilaitos Varian Hiekkaharjun ja Aviapoliksen toimipisteissä. Tämän lisäksi minut voi nähdä perjantain Kuu-kahviloissa ja tietysti rippikoulutapahtumissa.

Olen tehnyt nuorisotyötä aikaisemminkin, mutta amis-elämää minulla on takana vasta reilu (mutta sitäkin opettavaisempi) vuosi. On hienoa saada olla mukana nuorten (ja vähän vanhempienkin) ihmisten arjessa ja seurata heidän kasvuaan kohti ammattilaisuutta.

Jos näet partaisen olemukseni liikuskelemassa jossain päin Vantaata, niin tule ihmeessä juttusille.