Tiedote liittyen koronavirukseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen:


Tikkurilan seurakunnassa (muutoin kuin etänä tapahtuvat) ryhmätoiminnat ovat tauolla toistaiseksi. Toimimme viranomaisten sekä seurakunnan ohjeiden ja linjausten mukaisesti. 

Jos aihepiiri mietityttää tai haluat muuten vaan jutella, voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin ja työalan pappeihin. Parhaiten tavoitat meidät WhatsAppilla, mutta myös sähköpostilla, puhelimitse ja tekstiviestillä. Olemme  sinua varten.

Meidät tavoittaa omien yhteystietojen lisäksi sähköpostilla myös: nuoret.tikkurila@evl.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa @tiksinnuoret

 

Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Tikkurilan seurakunnan nuorisotyö haluaa antaa nuorille mahdollisuuksia olla ja toimia yhdessä. Tule mukaan omana itsenäsi ja löydä oma paikkasi.

Järjestämme säännöllisesti Nuorten Sunnuntai-tapahtumia, ryhmänohjaajakoulutusta, yhteisiä iltapaloja sekä nuorten messuja. Näiden lisäksi voit osallistua erilaisille retkille, leireille ja tapahtumiin.

Tavoitteemme on, että kaikessa toiminnassamme olisi turvallinen ja kotoisa ilmapiiri ja että seurakunnan nuorisotyö voisi toimia hyvän tekemisen kanavana.
 

Nuorten Sunnuntait (etänä toistaiseksi)

Tule viettämään kivaa sunnuntaipäivää yhdessä. Syödään, jutellaan, touhutaan, leivotaan, leikitään, lauletaan pelataan, rukoillaan ja ollaan yhdessä.

Joka sunnuntailla on oma teema ja siihen liittyviä työpajoja. Pajat alkavat klo 13.00 ja 16.00.

Nuorten Sunnuntaissa kokoontuu musaryhmä, joka valmistelee tulevien nuorten messujen musiikit. HUOM! Nämä sunnuntait on suunnattu sekä ryhmänohjaajakoulutusta käyville sekä niille, jotka eivät ole koulutuksessa mukana.

31.1. etänä 
28.2. etänä
28.3. etänä
25.4. 

23.5.

Paikkana Tikkurilan kirkko, Asematie 12a
 

Yhteinen iltapala (tauolla)

Tule hengailemaan Tiksin nuorisotilalle. Valmistamme parillisten viikkojen perjantaisin monitoimitila Liidossa yhteistä iltapalaa klo 17-19 välisenä aikana. Voit tulla joko tekemään tai vain syömään. 

Iltapalalla hyödynnetään Yhteisen pöydän kautta tulevaa hävikkiruokaa. Pelasta pieni pala maailmaa syömällä  vatsasi täyteen! Iltapala toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin nuorisotoimen kanssa.

Paikkana Monitoimitila Liito, Lummetie 2b

 

Nuorten messut (tauolla)

Tule hiljentymään hetkeksi ja lataamaan akkujasi kiireen keskellä! Nuorten messut pidetään  parittomien viikkojen tiistaina klo 18 Tikkurilan kirkossa. Yhteisen messun jälkeen on tarjolla iltapala.

Messujen musiikit treenataan edeltävissä Nuorten Sunnuntaissa. 
 

2.2.
16.2.
2.3.
16.3.
30.3.
13.4.
27.4.
11.5.
18.5.
25.5.
1.6.Paikkana Tikkurilan kirkko, Asematie 12a

Nuoria riparilla

Ota yhteyttä

vastaava nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen Tikkurilan seurakunnassa vastaavana nuorisotyönohjaajana. Työhöni kuuluu palvelukokonaisuuden Varhaisnuoret - Nuoret aikuiset toiminnan koordinoiminen ja lähiesimiestehtävät. Käytännössä osallistun myös rippikouluihin, hieman ryhmänohjaajakoulutuksiin, kouluikäisten sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Tapaan työssäni paljon verkostojen kautta alueella nuorten parissa työskenteleviä ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

nuorisotyönohjaaja; oppilaitosdiakoni
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Toimin Tikkurilassa nuorisotyönohjaajana ja oppilaitosdiakonina.

Erityisvastuualueeni on oppilaitosyhteistyö Vantaan ammattioppilaitos Varian Hiekkaharjun ja Aviapoliksen toimipisteissä. Tämän lisäksi olen mukana ryhmänohjaajakoulutuksessa, kaikessa nuorisotyön toiminnassa ja tietysti rippikoulutapahtumissa.

Jos näet partaisen olemukseni liikuskelemassa jossain päin Vantaata, niin tule ihmeessä juttusille.

nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
myös WhatsApp
Asematie 12a