Alakouluikäisten toiminta seurakunnassa

Ajankohtaista 

Kerhotoiminta keväältä on päättynyt. Syksyn 2021 kerhotiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä viikosta 33 eteenpäin. Kerhot alkavat viikolla 36.  Iloista ja aurinkoista kesää :) 

Kesän 2021 leireille ilmoittautuminen käynnissä! Katso "Leirit ja retket"Linkki avautuu uudessa välilehdessä

---------------------------------------

UUTTA: PIANON SOITON ALKEISKURSSI! -> PIANO-OPPILAS LÖYTYNYT

Onko perheessäsi alakouluikäinen, jota kiinnostaisi oppia pianon soittoa? Kerhonohjaajamme Siiri on lupautunut opettamaan pianon soiton alkeita yhdelle innokkaalle lapselle Rekolan kirkolla maanantaisin klo 19. Kesto on 30-45min kerrallaan lapsen iästä riippuen. Maksuton 10 kerran kurssi. Jos kiinnostuit, ota yhteys kirsi.jokinen@evl.fi tai 050 535 3072. 

 

 

Rekolan seurakunta järjestää 1-6-luokkalaisille säännöllisesti kokoontuvia maksuttomia kouluikäisten harrastekerhoja koulun lukuvuoden aikana. Teemme myös vaihtelevasti leirejä ja retkiä Rekolan omalla porukalla sekä yhteistyössä muiden Vantaan seurakuntien kanssa.

 

 

Kesäleirit ovat tulossa. Ilmoittaudu mukaan!

 

 

Kuvassa iloisia lapsia kiipeilytelineellä.
Kuva Aarne Ormio / Kirkon kuvapankki.

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
(09) 830 6727
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa varkka- eli varhaisnuorisotyössä. Käyn kouluilla, koulutan kerhonohjaajia, järjestän synttärikemuja ja leirejä ja teen muuta kivaa kouluikäisten lasten kanssa. Lisäksi osallistun nuoriso- ja riparityöhön. Jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa puhua omasta elämästäsi, soita tai lähetä viestiä!

Vantaan riparit

Rekolan nuoret -ryhmä Facebookissa