Yhteistyökumppanina päiväkodit

 

Varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksen tavoitteena on edistää keskinäistä kunnioitusta ja ymmärrystä eri katsomuksia kohtaan sekä tukea lasten kulttuuristen ja katsomuksellisten identiteettien kehittymistä. Siirry tästä lukemaan lisää varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Varhaiskasvatuksen ja seurakuntien yhteistyössä tuetaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen katsomuskasvatuksen toteutumista päiväkodeissa. Täältä voit lukea lisää varhaiskasvatuksen ja seurakuntien yhteistyöstäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vantaan seurakunnat ja Vantaan kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä yhdessä laadittujen strategisten painopisteiden mukaisesti. Lisätietoja strategisten painopisteiden sisällöstä tässä erillisessä tiedostossa. 

Kolme lasta leikkii ihmishahmoilla maapallon päällä.
Lapset leikkivät maapallolla.

Ota yhteyttä

Kasvatusasiainsihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Vaihde 09-83061
Asematie 12 a
01300 Vantaa

fb Iris Sotamaa, tw @IrisSotamaa, ig irissotamaa


Koordinoin Vantaan seurakuntien lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyötä, ja kokoan kasvatuksen eri työntekijäryhmiä yhteisiin tapahtumiin, koulutuksiin ja prosesseihin. Olen mukana järjestämässä myös erityisryhmien rippikouluja. 

Minuun voit olla yhteydessä jos sinulla on kysyttävää seurakuntien kasvatustyöstä tai haluat tehdä yhteistyötä lapsi- ja nuorisotyöhön liittyen.