Kouluikäiset (7–14 v.)

Korson seurakunta tarjoaa monipuolista, kivaa tekemistä kouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhojen ja leirien lisäksi teemme joskus hauskoja retkiä. Tervetuloa mukaan!

Kerhot

 

Lukuvuoden 2019-2020 kerhot julkaistaan nettisivuillamme viikon 35 aikana. Sähköinen ilmoittautuminen syksyllä 2019 alkaviin kerhoihin alkaa maanantaina 2.9., ja kerhot alkavat viikolla 37. Kerhoihin ilmoittaudutaan Kerhot -nettisivullamme.

Kerhonohjaajaksi?

Riparin käynyt kristitty nuori! Oletko kiinnostunut kerhon ohjaamisesta yhtenä iltana viikossa? Korson seurakunta järjestää kerhotoimintaa 7–14-vuotiaille. Tarjolla on viime kaudella ollut kokkailua ja pienoismallikerhoa, bofferimiekkailua ja temppukerhoa, säbää ja sporttia, bändihommia ja teatteria. Kiinnostaisiko joku näistä, vai keksitäänkö jotain ihan uutta, johon sinulla on taitoa ja innostusta – esimerkiksi legojen rakentelua tai lätkäpelikerhoa?

Kerhonohjaajille maksetaan tehtävästään palkkio, joka edellyttää kerhoon sitoutumista ja kerhonohjaajakoulutukseen osallistumista. Koulutus järjestetään pe 23.8 klo 16.30–18.30 sekä la 24.8 klo 9.30–16.30. Kerhot alkavat maanantaina 9.9. Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen työhakemus tietoinesi sähköpostitse terho.kettunen@evl.fi ja tule Korson kirkolle nuorten tilaan (Korsonpolku 3) työhaastatteluun ke 7.8 klo 15. Jos et pääse haastatteluun, ole yhteydessä Terhoon, p. 050 520 8286 tai terho.kettunen@evl.fi.

Viikottain kokoontuvissa kerhoissa seurakuntakodeilla, kouluilla ja Korson kirkolla kokkaillaan, askarrellaan, pelataan, liikutaan, leikitään, näytellään ja musisoidaan. Kerhossa tutustuu uusiin kavereihin ja voi kokeilla vaikkapa uutta harrastusta!

 

Leirit ja retket

Kivaa lomapuuhaa alkukesään kouluikäisille Mikkolan päiväleireillä sekä Kisakeskuksen kesäleirillä.

Uutiskirje varhaiskasvatuksesta

Tilaa uutiskirje täältä ja saat varhaiskasvatuksen tuoreimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Uusin uutiskirje on luettavissa tästä.

isä-poikaretkellä
Varhaisnuorisotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Moi, olen vielä nuori mies, eli vasta 49,9-vuotias tätä esittelyä kirjoittaessani. Olen työskennellyt jo reilut 20 vuotta Korson seurakunnassa nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä eli kouluikäisten parissa. Näin viime lauantaina kaksi aikuista perheenisää, jotka hihkaisivat: "Hei katso, Terho!" Jäimme juttelemaan. Nämä kaksi pitkää partaista miestä kertoivat silmät palaen olleensa ohjaamassani sählykerhossa nuorena. Toisen miehen poika on kuulemma tälläkin hetkellä seurakuntamme aktiivinen kerholainen ja leiriläinen. Seurakunta- ja kerhoelämä siis periytyy isältä pojalle.

Itse olen aktiivinen urheilija edelleen. Olen kilpaillut aikanani painissa ja salibandyssä, ja nytkin sporttaan ikämiehissä terveydentilan ja kiireiden niin salliessa. Olen perheellinen ja meillä asustaa ja ruokailee vielä tällä hetkellä kolme pian aikuista lasta.