Kouluikäiset (7–14 v.)  

Korson seurakunta tarjoaa monipuolista kivaa tekemistä kouluikäisille. Kerhojen ja leirien lisäksi teemme joskus hauskoja retkiä. Tervetuloa mukaan!

Kymppisynttärit ti 9.11 klo 17.30-19

Otto Ikonen musisoi ja Terho Kettunen huseeraa hauskoilla

kymppisynttäreillä ti 9.11. Tervetuloa

Ilmoittaudu:

https://asiointi.vantaanseurakunnat.fi/enrolment/enrolment/299B5744E5545D552634FDB78FEAD80BLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kerhot (-klikkaa otsikkoa)

Viikottain kokoontuvissa kerhoissa seurakuntakodeilla, kouluilla ja Korson kirkolla kokkaillaan, askarrellaan, pelataan, liikutaan, leikitään, näytellään ja musisoidaan.

Kerhossa tutustuu uusiin kavereihin ja voi kokeilla vaikkapa uutta harrastusta! Lukuvuoden 2021-2022 kerhot ja niihin ilmoittautumiset löytyvät Kerhot -välilehdeltä.

Haluatko kouluikäisten kerhonohjaajaksi seurakuntaamme? Maksamme ohjaajille myös pientä tuntipalkkiota sekä matkakuluja. Kokkikerhot ja sählykerhot ovat olleet suosittuja, samoin pienoismallikerho, liikuntakerhot ym. Myös uusia ideoita kaivataan. Jos innostuit, ota yhteyttä Terho Kettuseen, p. 050 5208286.

 

Leirit ja retket sekä tapahtumat (-klikkaa otsikkoa)

Koulujen loma-ajoille löytyy mukavaa puuhaa leireiltä.

Uutiskirje varhaiskasvatuksesta

Tilaa uutiskirje täältä ja saat varhaiskasvatuksen tuoreimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Uusin uutiskirje on luettavissa tästä.

käsiä ja jalkoja

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Moi, olen vielä nuori mies, eli vasta 49,9-vuotias tätä esittelyä kirjoittaessani. Olen työskennellyt jo reilut 20 vuotta Korson seurakunnassa nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä eli kouluikäisten parissa. Näin viime lauantaina kaksi aikuista perheenisää, jotka hihkaisivat: "Hei katso, Terho!" Jäimme juttelemaan. Nämä kaksi pitkää partaista miestä kertoivat silmät palaen olleensa ohjaamassani sählykerhossa nuorena. Toisen miehen poika on kuulemma tälläkin hetkellä seurakuntamme aktiivinen kerholainen ja leiriläinen. Seurakunta- ja kerhoelämä siis periytyy isältä pojalle.

Itse olen aktiivinen urheilija edelleen. Olen kilpaillut aikanani painissa ja salibandyssä, ja nytkin sporttaan ikämiehissä terveydentilan ja kiireiden niin salliessa. Olen perheellinen ja meillä asustaa ja ruokailee vielä tällä hetkellä kolme pian aikuista lasta.