Käsinuket

Leirit ja retket

Kesäleiri

Hauskoja leikkejä ulkona ja sisällä. Melontaa, geokätköilyä, jalkapalloa nurmikolla, polttopalloa, jousiammuntaa, laulua, elämyksellistä Raamattuopetusta, tunnelmallisia iltahartauksia, saunomista...

Kesäleiri tytöille ja pojille urheiluopisto Kisakeskuksessa 4.-7.6.2018 (ma-to). Hinta 130€ sisältää täysihoidon ja kuljetukset. Leirillä on tasokas majoitus, hyvä ruoka ja monipuolinen ohjelma.

Päiväleirit koululaisille Mikkolassa

Kivaa kesätoimintaa ekoille lomaviikoille; leikkejä, musisointia ja puuhailua sekä sisällä että ulkona.

Korson seurakunnan päiväleirit 7-12-vuotiaille. Leiripaikkana Mikkolan srk-koti Mikael. Leirin hintaan 40 €/vko kuuluu toiminta klo 9-15, lounas sekä välipala. Lisätietoja lea.heikkila@evl.fi tai Lea Heikkilä p. 050 336 5865.

Vanhempi ja kouluikäinen lapsi -viikonloppuleiri

Vanhempi ja kouluikäinen lapsi - viikonloppuleiri leirikeskus Holmassa, Klaukkalassa 15.-17.6 2018. Hinta 90€/aikuinen ja 70€/lapsi sisältäen kuljetukset, ohjelman ja täyshoidon. Ohjelmassa mm. sählyä, jalkapalloa, frisbeepeliä, onkimista, jousiammuntaa, seikkailuja, tunnelmallisia hartauksia, lauluja, leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa.

Leiriuintia
Varhaisnuorisotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Moi, olen vielä nuori mies, eli vasta 49,9-vuotias tätä esittelyä kirjoittaessani. Olen työskennellyt jo reilut 20 vuotta Korson seurakunnassa nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä eli kouluikäisten parissa. Näin viime lauantaina kaksi aikuista perheenisää, jotka hihkaisivat: "Hei katso, Terho!" Jäimme juttelemaan. Nämä kaksi pitkää partaista miestä kertoivat silmät palaen olleensa ohjaamassani sählykerhossa nuorena. Toisen miehen poika on kuulemma tälläkin hetkellä seurakuntamme aktiivinen kerholainen ja leiriläinen. Seurakunta- ja kerhoelämä siis periytyy isältä pojalle.

Itse olen aktiivinen urheilija edelleen. Olen kilpaillut aikanani painissa ja salibandyssä, ja nytkin sporttaan ikämiehissä terveydentilan ja kiireiden niin salliessa. Olen perheellinen ja meillä asustaa ja ruokailee vielä tällä hetkellä kolme pian aikuista lasta.