Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. Opettajana Jaana Mothoni-Vahermaa. Tervetuloa mukaan!

 

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu ensisijaisesti 0-3 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla. Ikäjakauma on suuntaa-antava ja perhe voi itse päättää ryhmän, johon ilmoittautuu. Muskariin osallistutaan oman läheisen aikuisen kanssa.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Ryhmät toimivat samaan aikaan Hämeenkylän kirkon perhekerhon kanssa, kuitenkin niin, että muskaritoiminta on erillään perhekerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoihin (klo 9.30-11) oman aikataulunsa mukaan. Kokoonnnumme 2. krs:n nuortentilassa ja/tai päiväkerhotilassa. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia. 

Syksy 2022: Missä ja milloin? HUOM! Ilmoittautumisia on jatkettu 26.8.2022 asti

Kaikki syyskauden ryhmät ovat 30 min. ryhmiä. Lähiopetuksessa ryhmät kokoontuvat:

Kausi alkaa 17.8. ja päättyy viikolla 7.12., poikkeusviikoista ja muista erityisjärjestelyistä tiedotetaan erikseen.

lmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun. Laskutus sähköisesti.

Kevätkauden hinnat:

  • 55 e/ 30 min. tunnit 
  • sisarusalennus, 10 e

Paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Syksyllä 10e alennus, jos mukaan ilmoittautuu vasta lokakuun puolella.
Lisätietoja vapaista paikoista kesken kauttakin  ja ilmoittautuminen Terhille.

 

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi