Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. 

HUOM! Ilmoittautuminen syksyn 2019 ryhmiin alkaa toukokuussa. Seuraa siis ilmoittelua!

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu 0-3 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla (os. Auratie 3) keskiviikkoisin ja Pähkinärinteen kerhopisteessä (Lammaspolku 1) perjantaisin.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Kirkkomuskari toimii lähes samaan aikaan perhekerhojen kanssa, mutta muskaritoiminta on erillään kerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoon oman aikataulunsa mukaan. Perhekerhot alkavat klo 9.30, jolloin on tarjolla aamukahvia. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia (ks. lisäinfoa täältä).

Muskariopettajana toimii musiikkipedagogi Anna Pirnes.


Missä ja Milloin?

Ke klo 9.15-10, Hämeenkylän kirkko (TÄYNNÄ!)

Ke klo 10-10.45, Hämeenkylän kirkko (TÄYNNÄ!)

Pe klo 9.15-10, Lammaspolku 1 (1 paikka vapaana!)

Pe klo 10-10.45, Lammaspolku 1 (TÄYNNÄ!)

Kaikki ryhmät on tarkoitettu 0-3 -vuotiaille. Kevätkausi alkaa tammikuussa. Tarkempi info mukaan ilmoittautuneille.


Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun.

Ilmoittautua voi sähköpostitse Jarna Wikströmille. Kerro ilmoittautuessasi: ryhmätoive (myös mahdollinen kakkostoive), lapsen nimi ja syntymäaika, huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä kotiosoite laskutusta varten.

Muskarista peritään kausimaksu, 55 euroa/kausi. Ilmoittautuminen on sitova.

HUOM! Sisarusalennus on 10 euroa. Jos perheestä ilmoittautuu muskariin kaksi lasta tai enemmän, kaudesta veloitetaan 45 euroa/lapsi.  

Jos mukaan ilmoittautuu maaliskuun puolella, kausimaksusta annetaan 10 euron alennus. Mukaan voi ilmoittautua pitkin kautta.

Ilmoittautua voi myös varasijalle.

 

Kirkkomuskari
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)