Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä.

Kevään 2020 ryhmätoiminta jatkuu viikoittaisena etämuskarina. Perheisiin ollaan yhteydessä.

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu ensisijaisesti 0-3 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla (Auratie 3) keskiviikkoisin ja Pähkinärinteen kerhopisteessä (Lammaspolku 1) perjantaisin. Ikäjakauma on suuntaa-antava ja perhe voi itse päättää ryhmän, johon ilmoittautuu.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Kirkkomuskari toimii lähes samaan aikaan perhekerhojen kanssa, mutta muskaritoiminta on erillään kerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoon oman aikataulunsa mukaan. Perhekerhot alkavat klo 9.30, jolloin on tarjolla aamukahvia. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia (ks. lisäinfoa täältä). Opettajana toimii pidetty varhaisiän musiikinopettaja Laura Koskelo.


KEVÄT 2020: Missä ja Milloin?

Ke klo 10-10.45 (45 min.) 1-3 -vuotiaat, Hämeenkylän kirkko

Ke klo 10.45-11.15 (30 min.) vauvaryhmä, Hämeenkylän kirkko

Pe klo 9.15-10 (45 min.) 1-3 -vuotiaat. Lammaspolku 1

Pe klo 10-10.45 (45min.) 1-3 -vuotiaat, Lammaspolku 1

Kausi alkaa 3.2. alkavalla viikolla ja päättyy toukokuun lopussa.


Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Muskarista peritään kausimaksu:

65/kausi
55e/lapsi/kausi, kun perheestä ilmoittautuu mukaan kaksi tai useampi lapsi
55e/kausi, kun mukaan ilmoittautuu maaliskuun puolella
55e/kausi/VAUVARYHMÄ (30 min.)

Sisarusalennuksen voi saada myös vauvaryhmästä. Jos perheestä ilmoittautuu toinen 1-3 -vuotiaiden ryhmään ja toinen vauvaryhmään, maksu 55e + 45e (10e sisarusalennus molemmille lapsille).

Paikkoja voi kysellä pitkin vuotta.

xylofoni
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatus (lapset ja perheet)

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)