Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. 

Syksyn 2019 ryhmien ilmoittautuminen on nyt auki! Tervetuloa mukaan!

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu ensisijaiseti 1-3 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla (Auratie 3) keskiviikkoisin ja Pähkinärinteen kerhopisteessä (Lammaspolku 1) perjantaisin. Vauvaryhmä ja 3-6 -vuotiaiden ryhmät perustetaan kysynnän mukaan. Ikäjakauma on suuntaa-antava ja perhe voi itse päättää ryhmän, johon ilmoittautuu. Ilmoittautumislinkki sivun alareunassa!

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Kirkkomuskari toimii lähes samaan aikaan perhekerhojen kanssa, mutta muskaritoiminta on erillään kerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoon oman aikataulunsa mukaan. Perhekerhot alkavat klo 9.30, jolloin on tarjolla aamukahvia. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia (ks. lisäinfoa täältä). Opettajana toimii pidetty varhaisiän musiikinopettaja Laura Koskelo.


Missä ja Milloin?

Ke klo 10-10.45 (45 min.), Hämeenkylän kirkko (TÄYNNÄ!)

Ke klo 10.45-11.15 (30 min.) VAUVARYHMÄ, Hämeenkylän kirkko (muutama vapaa paikka)

Pe klo 9.15-10 (45 min.), Lammaspolku 1 (TÄYNNÄ!)

Pe klo 10-10.45 (45min.), Lammaspolku 1 (TÄYNNÄ!)

Jos kysyntää on, 1-3 -vuotiaiden ryhmä voidaan perustaa myös ke klo 9.15 kirkolle. Lisäksi on mahdollista perustaa vauvaryhmä Lammaspolulle pe klo 10.45.


Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun.

Muskarista peritään kausimaksu:

55/kausi
45e/lapsi/kausi, kun perheestä ilmoittautuu mukaan kaksi tai useampi lapsi
45e/kausi, kun mukaan ilmoittautuu lokakuun puolella
45e/kausi/VAUVARYHMÄ (30 min.)

Sisarusalennuksen voi saada myös vauvaryhmästä. Jos perheestä ilmoittautuu toinen 1-3 -vuotiaiden ryhmään ja toinen vauvaryhmään, maksu 45e + 35e (10e sisarusalennus molemmille lapsille).

Paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Ilmoittautua voi myös varasijalle.

 

koskettimet
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatus (lapset ja perheet)

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Vapaa-aikani kuluu seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)