Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä.

Tervetuloa mukaan!

 

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu ensisijaisesti 0-3 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla. Ikäjakauma on suuntaa-antava ja perhe voi itse päättää ryhmän, johon ilmoittautuu. Muskariin osallistutaan oman läheisen aikuisen kanssa.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Ryhmät toimivat samaan aikaan Hämeenkylän kirkon perhekerhon kanssa, kuitenkin niin, että muskaritoiminta on erillään perhekerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoihin (klo 9.30-11) oman aikataulunsa mukaan.

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia. Opettajana toimii pidetty varhaisiän musiikinopettaja Laura Koskelo.

Syksy 2022: Missä ja milloin?

Kaikki syyskauden ryhmät ovat 30 min. ryhmiä. Lähiopetuksessa ryhmät kokoontuvat:

Kausi alkaa 17.8.22 ja päättyy viikolla 7.12.22, poikkeusviikoista ja muista erityisjärjestelyistä tiedotetaan erikseen.

Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun. Laskutus sähköisesti.

Kevätkauden hinnat:

  • 55 e/ 30 min. tunnit 
  • sisarusalennus, 10 e

Paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Syksyllä 10e alennus, jos mukaan ilmoittautuu vasta lokakuun puolella.

Kysele muskarin vapaista paikoista sähköpostilla minna.rosendahl@evl.fi tai soittamalla 050-5736356