Hyppää sisältöön

Naperokerhot

Seurakunnan pienten lasten kerhotoiminnassa 2-vuotiaat lapset pääsevät mukaan omaan kerhoon.

NAPEROKERHOT 2021-2022

 

Toimintavuoden 2021-2022 aikana naperokerhot kokoontuvat Kivistön kirkolla ja Kaivosristissä kerran viikossa. Naperokerho on noin 2-vuotiaiden ensimmäinen oma kerho ja kerhotoiminta on maksutonta. Naperokerhoon voi osallistua yhden tai kahden toimintakauden ajan (syksy+kevät), kunnes lapsi on n. 3-vuotias.  

Naperokerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen asiointipalvelun kautta - tarvitset ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittaa lapsesi myös sähköpostitse - yhteystiedot alla.

 

Ilmoittautuminen syksyn 2021 toimintaan alkaa 28.4. - ilmoittaudu tästä

 

Syyskausi alkaa viikolla 35 ja päättyy viikolla 49. Syyskaudella kerhot ovat kiinni koulujen syysloman ajan viikolla 42. 

Vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden. 

 

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

 

Syyskausi 2021 


Kivistön kirkko (Laavatie 2): Naperokerho perjantaisin klo 9-11

Lastenohjaajina Jenny Nikkanen p. 044 422 0307 ja Satu Vähäkotamäki p. 050 435 6058                                  

Kaivosristin seurakuntatila (Kaivosvoudintie 3): Naperokerho torstaisin klo 9-11

Lastenohjaajina Satu Vähäkotamäki p. 050 435 6058 ja Elina Peltonen p. 044 422 0465      

 

Naperokerhoja ohjaavat laaja-alaisen lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittaneet lastenohjaajat. Lisäksi kerhoissa on vapaaehtoisia kerhomummoja apuna ja sylinä. 

Naperokerho on pienen ensimmäinen oma kerho, jossa harjoitellaan olemaan ilman vanhempaa toisten samanikäisten lasten seurassa.

Naperokerhossa leikitään kivoilla leluilla ja harjoitellaan yhteisiä leikkejä sekä lelujen jakamista. Kerhossa myös lauletaan, lorutellaan ja luetaan pienten lempikirjoja. Naperokerhossa tärkeintä on saada touhuta ja leikkiä sekä totutella kerhossa olemiseen.

Naperokerho kokoontuu klo 9-11. Lapselle voi pakata mukaan kerhoon sisätossut, oman vesipullon/mukin sekä vaihtovaatteita ja vaippoja tarpeen mukaan.  

Kerhot osallistuvat erilaisiin seurakunnassa järjestettäviin lapsille suunnattuhin tapahtumiin. Niistä tiedotetaan erikseen kauden aikana.

 

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja  Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

 

 

Kaksi pientä lasta istuu lattialla leikkimässä.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
// ]]>