Toiveiden tiistai - jokaiselle jotakin

Tule mukaan aloittamaan uutta toimintaa.  Voit osallistua johonkin ryhmään tai tulla vaikka koko ajaksi.

Toiveiden tiistai Länsimäen kirkolla tiistaisin kello 10 – 14

 

Toiminta on tauolla koronarajoitusten vuoksi tammikuussa 2022.

 

Kädentaitoryhmä klo 10.  Neulotaan hyväntekeväisyyteen, ommellaan, askarrellaan... Neuvotaan toisiamme ja opetellaan uutta. Voit tulla mukaan myös oman käsityösi kanssa.

Säppi - avoin keskusteluryhmä klo 10. Keskustelun aiheet päätetään koolle tulleen joukon kesken.

Lukupiiri klo 10. Kokeillaan erilaisia toimintatapoja ja valitaan paras. Voidaan hakea tietoa ja jakaa sitä keskenämme tai  esim. lukea jokin kirja ja jakaa kokemusta. Mahdollisesti luemme ääneen toisillemme... 

Hartaus klo 12. 

Voileipäkahvit klo 12.15. Tule kahville toisten kanssa. Kahvit katetaan ja juodaan yhdessä. Pöydässä on tilaa sinullekin.

Hengellinen ryhmä, sanaa ja rukousta klo 13.  Ryhmässä on tilaa sinulle, kysymyksille, keskustelulle, sanalle ja rukoukselle. 

 

Tule tekemään yhdessä näistä ryhmistä toiveiden mukaisia, parhaita meille.

 

 

Saippuakupla, johon heijastuu puita ja taivasta

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Korona-pandemian vuoksi toivomme, että otat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Jo puhelimessa pystyy hoitamaan monia asioita ja vaihtamaan ajatuksia tai voimme sopia tapaamisen niin, että se on turvallinen (huolehditaan turvaväleistä ja tarvittaessa käytetään maskeja, ulkonakin voi tavata).

Soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista ja Signalista.