Onko nälkä? Kaipaatko juttuseuraa?

Hakunilan seurakunta tarjoaa hengen ravinnon lisäksi syötävää ja juotavaa useita kertoja viikossa.

Matala - mukava maanantai Hakunilan kirkolla, sanaa ja safkaa joka viikon alkuun!

Klo 10.45 alkaen ruokailun vuoronumeroiden jako kirkon aulassa/mahdollisuus hiljentyä kirkkosalissa.

Klo 11.00 hartaushetki/ehtoollishetki kirkkosalissa.  Mahdollisuus pysähtyä ja hiljentyä yhdessä hetkeksi. Ehtoollinen kahdesti kuussa.

Klo 11.15/11.30 - 12.30 lounas ja kahvit tarjolla seurakuntasalissa. Ruokailu alkaa heti hartaushetken päätyttyä.

Syksyn viimeinen Matala on 16.12.2019 ja keväällä jatkamme 13.1.2020.

Jouluateria

Yhteisöruokailussamme Matalassa Hakunilan kirkolla on jouluateria tarjolla maanantaina 16.12.2019.  

Aterialle myydään lippuja 4€/kpl ja niiden myynti aloitetaan maanantaina 25.11. Hakunilan kirkolla klo 11-12.30.

Lippuja myydään myös Länsimäen kirkon diakoniapäivystyksessä tiistaisin klo 10-12 sekä Hakunilan kirkon diakoniapäivystyksessä torstaisin klo 9-11 sekä Puuroperjantaissa Länsimäen kirkolla perjantaisin klo 11-12. Lippuja myydään 150 kpl ja lippu on samalla vuoronumero ruokailuun, joten säilytä lippusi!

Torstaitupa

Torstaisin Hakunilan kirkolla uusia tuulia ja toimijoita:

- kuukauden ensimmäinen torstai: Hakunilan Kotikirkon soppalounas klo 11-13

- kuukauden toinen torstai: Hakunilan Kansainvälisen yhdistyksen keittolounas klo 10-13

- Kuukauden kolmas ja neljäs torstai: perinteinen puurolounas klo 10-13

Torstaituvalla on vapaaehtoinen ateriamaksu.

Perjantaipuuro Länsimäessä Länsimäen kirkolla

Klo 10.45 aamupäivän rukoushetki. Mahdollisuus pysähtyä ja hiljentyä yhdessä hetkeksi.

Klo 11.00 tarjolla ilmainen puuro, voileivät ja kahvit. Pöydän ääreen kokoontuu ihmisiä vauvasta vaariin. Olet tervetullut joukkoon!

klo 11.30 ruokajakelu, oma kassi mukaan. Ruokajakelussa on vaihtelevasti jaettavaa sen mukaan mitä saamme Yhteisestä Pöydästä.

Syksyn viimeinen eli joulupuuro on tarjolla 13.12.2019. Kevään ensimmäinen Puuroperjantai on 10.1.2020.

 

Puuro
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Virkavapaalla 1.1.2019 - 31.1.2020.

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Maanantaisin löydät minut Hakunilan kirkolta. Siellä on Matala - mukava maanantai, hartaus klo 11 ja sen jälkeen ruokailu. Tiistaina on Länsimen kirkolla on diakoniatyön vastaanotto klo 10 -12. Sinne voi tulla  ilman ajanvarausta. Klo 12.30 on hartaus ja kaikille avoimet päiväkahvit. Perjantaisin touhuamme yhdessä vapaaehtoisten kanssa Puuroperjantaissa. Puuro on tarjolla klo 11. Tule mukaan, nykäise hihasta, soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Olen diakoniatiimin esimies ja ollut Hakunilassa töissä jo vuosia. Minut tavoittaa parhaiten maanantaisin Hakunilan kirkolta, missä meillä on ilmainen yhteisöruokailu.

Diakoniatyössä on monenlaisia mielekkäitä tehtäviä, jos sinulla on aikaa ja haluat olla avuksi. Voit myös tulla osallistumaan ja vain nauttimaan valmiista hetkistä. Joskus elämässä tarvitsee myös muiden tukea ja kuuntelijaa. Tätäkin varten olemme kirkolla.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja "jäsentelyapua" ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin usein maanantaisin Hakunilan kirkon "Matalasta", toisinaan myös Länsimäen kirkon Puuroperjantaista.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon Matala-mukava maanantaista klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-12 sekä perjantaisin Länsimäen kirkon Puuroperjantaista klo 11-12. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK) - diakoni ja olen hankkinut lisäkoulutusta myös talousneuvontaan.

Työssäni minua innostavat erilaisten ihmisten kohtaaminen ja heidän elämäntarinansa, oman itsen haastaminen moninaisten tehtävien parissa sekä hengellisyys.

Työn ulkopuolella minua kiinnostavat lukeminen, musiikki, elokuvat, pelaaminen, valokuvaus ja luontoyhteyden vaaliminen.

Parhaiten saat minuun yhteyden tekstiviestillä, Whatsappin tai sähköpostin kautta. Löydät minut myös Facebookista; diakoni Johanna Lehmusmies -nimellä ja Instagramista; diakonijohanna -nimellä.