Toivo Café on avoinna keskiviikkoisin klo 12-15 Hakunilan kirkon piha-alueella kävelytien puolella. Kirkko on myös auki hiljentymistä varten. Tarjolla on juttuseuraa, kahvia ja pullaa. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuulle. Toivo Café on auki elokuun loppuun saakka.

 

Maanantain yhteisöruokailu Hakunilan kirkolla 

-yhteisöruokailu on kahdessa kattauksessa, klo 11.30 ja klo 12.15. Ruuan valmistaa keittäjä Marja ja apuna on joukko vapaaehtoisia. Ruuan valmistamiseen käytetään Yhteisen pöydän hävikkiruokaa. Yleensä tarjolla on liha-ja kasvisvaihtoehto. 

-paikalla on diakoniatyöntekijöitä, mikäli tarvitset keskusteluapua tai haluat varata ajan keskustelua varten. 

-ennen ruokailua maanantaikirkko klo 11, hartaushetki ja ehtoollinen vuoroviikoin. 

 

 

 

 

 

         

 

 

Puuro

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä. 

Toivon, että otat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelimessa pystyy hoitamaan monia asioita ja vaihtamaan ajatuksia. Tarvittaessa voidaan sopia yksi tai useampi tapaaminen. Soita tai laita sähköpostia. 

Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista ja Signalista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.