Maanantain yhteisölounas

 

Maanantain yhteisölounas tarjoillaan kahdessa kattauksessa klo 11.30 (ovet auki klo 11.30-11.45) ja klo 12.15 (ovet auki klo 12.15-12.30) Hakunilan kirkon seurakuntasalissa. Kattauksien välissä ulko-ovi on lukossa, näin mahdollistamme riittävät turvavälit ruokalijoille. 

Lounaan valmistaa keittäjä Marja ja apuna toimivat vapaaehtoiset. Ruuan valmistukseen hyödynnetään Yhteisen pöydän hävikkiruokaa. 

 

 

 

         

 

 

Puuro

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Virkavapaalla 23.5.2022 Tavoitat taas 15.8.2022.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.