Tervetuloa laulamaan ja soittamaan musiikkiryhmiin!

Rekolan seurakunta tarjoaa monenlaista musiikkitoimintaa ja kuoroja.

Kaikkiin ryhmiin otetaan myös uusia laulajia. Harjoitukset ovat Rekolan kirkon seurakunta- tai kirkkosalissa. Kuorot ovat maksuttomia!

 

UKULELE SOIKOON! -pikakurssi huhti-toukokuussa 2019 Rekolan kirkossa

Ukulelekurssi on kolmena torstai-iltana 4.4., 11.4. ja 2.5. klo 18.30-20.30, ja päättyy esiintymiseen messussa sunnuntaina 5.5. klo 10 (harjoitus 8.45).

Kurssille voivat osallistua kaiken ikäiset, alle 13-vuotiaat huoltajan/ aikuisen seurassa. Tuo oma ukulele mukanasi. Halvimmat 30-50 € hintaiset ukulelet kelpaavat hyvin, ja niitä myy mm. Musiikki-Fazer lähellä Jumboa! Seurakunnalla on muutama ukulele, joita lainaamme ensisijaisesti nuorille. Kaikki kurssille osallistuvat esiintyvät messussa! 

Ohjaajana toimii Hanna Autio ja apuohjaajana kanttori Sirkku-Liisa Niemi.
Sitovat ilmoittautumiset 25.3. mennessä sähköpostilla: sirkku-liisa.niemi@evl.fi Kirjoita ilmoittautumiseen Ukulele-kurssi, nimi, puhelin ja sähköpostiosoite.

 

Keväällä 2019 aloittaa VOX MEA -kuoro kehittyville laulajille Rekolan kirkossa to 17.1. klo 18.30. Aiempaa kuorokokemusta ei tarvita.
Lisätietoja TÄÄLTÄ

 

Kaikki seurakunnan musiikkitapahtumat löydät ►tapahtumakalenterista.

 

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Vuoden 2019 ensimmäinen periodi on Hämeenkylässä alkaen ke 6.2.2019.
►Koelaulut ja lisätiedot: hannu.lehtikangas@evl.fi , 050 432 7502.

 

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6736
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kanttori. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa tai järjestää konsertin Rekolan seurakunnan tiloissa.

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.