Tervetuloa laulamaan ja soittamaan musiikkiryhmiin!

Rekolan seurakunta tarjoaa monenlaista musiikkitoimintaa ja kuoroja.

Kaikkiin ryhmiin otetaan myös uusia laulajia. Harjoitukset ovat Rekolan kirkon seurakunta- tai kirkkosalissa. Kuorot ovat maksuttomia!

 

Syksyn 2019 uudet ryhmät

 

HYMNITYÖPAJA
►to 19.9. ja to 10.10 klo 18-20

Laulaja-kanttori Nina Fågelbergin ohjaama kahden kerran hymnityöpaja. Tule tutustumaan hymneihin ja perinteiseen ns. gregoriaaniseen lauluun. Työpaja on ihan tavallisille ihmisille. Tarkoitus ei ole esiintyä vaan mutustella miltä hymnit tuntuvat. Nina kertoo myös niiden taustat. Illan päätteeksi jutellaan kokemuksista teekupin ääressä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

UKULELE SOIKOON!
►Jatkokurssi syys-lokakuussa 2019

Sinulle, joka taidat jo ukulelen alkeet eli 4-5 perussointua ja osaat säestää muutaman laulun. Kokoonnumme harjoittelemaan kolme kertaa: to 12.9., to 26.9. ja pe 4.10. Klo 18-20. Kurssi päättyy esiintymiseen messussa su 6.10. Sinulle, jonka soittotaito ruostui kesällä, on pe 13.9. Klo 18-20 preppausilta. Jatkoryhmää ohjaa kanttori Sirkku-Liisa Niemi. Ilmoittaudu sähköpostilla sirkku-liisa.niemi@evl.fi. 9.9. mennessä.

Ukulelen alkeiskurssi
►joka toinen torstai alk.15.8.

Tervetuloa mukaan aloittamaan alusta! Joka toinen torstai (ei 10.10.)  kokoonnutaan ukulelen perusasioiden äärelle. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ota oma soitin mukaan! Jos tarvitset lainasoittimen, varaa se hyvissä ajoin noora.hultin@evl.fi.

 

 

Kaikki seurakunnan musiikkitapahtumat löydät ►tapahtumakalenterista.

 

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Syksyllä kuoroa johtaa Terje Kukk, ja marraskuussa Terje yhdessä Sirkku-Liisa Niemen kanssa.
►Ensimmäinen harjoitus on ke 4.5. Pyhän Laurin kappelissa klo 18.30.

  • Kuoro esiintyy syksyllä myös Rekolan kirkossa:  Pyhäinpäivänä sekä Katso ihminen -messussa 17.11.

►Koelaulut ja lisätiedot: terje.kukk@evl.fi

 

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6736
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kanttori. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa tai järjestää konsertin Rekolan seurakunnan tiloissa.

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.