Tervetuloa laulamaan ja soittamaan musiikkiryhmiin!

Rekolan seurakunta tarjoaa monenlaista musiikkitoimintaa ja kuoroja.

Kaikkiin ryhmiin otetaan myös uusia laulajia. Harjoitukset ovat Rekolan kirkon seurakunta- tai kirkkosalissa. Kuorot ovat maksuttomia!

 

Kaikki seurakunnan musiikkitapahtumat löydät ►tapahtumakalenterista.

 

UUTTA!  Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on aloittanut toimintansa tammikuussa 2018. Kuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Keväällä 2018 kuoroa johti Juha Paukkeri Hakunilan seurakunnasta. Syksyllä 2018 vetovuoro vaihtuu Korsoon, Airi Saloniemelle ja Jussi Saloselle.

Koelaulut keskiviikkona 3.10. klo 17-18, Korsossa. Ilmoittaudu Korson kanttoreille:

airi.saloniemi@evl.fi, jussi.salonen@evl.fi.

 

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6723
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen äiti ja kanttori, joka vastaa Rekolan seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyön musiikista. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä, ja laulatan lapsia ja aikuisia. Unelmani on saada kaikenikäiset laulamaan rohkeasti, yhdessä. Yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöä, tutkitusti myös mieltä ja ruumista. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa. Minulle saa tulla puhumaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Haluan olla ihmisten tukena ja rinnallakulkijana.