Tammiston kerhohuoneisto

Tammistonkatu 29 B, 01520 Vantaa
(09) 830 6223 (vahtimestari), tilavaraukset p. (09) 8306 333

Tammiston kerhohuoneisto

Vuonna 2005 valmistunut Tikkurilan seurakunnan ylläpitämä Tammiston kerhohuoneisto sijaitsee pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa.

Katso panoraamakuvat

Tilan käyttö

Tila on varattavissa aina muun toiminnan niin salliessa. 

Tilavaraukset

Tikkurilan seurakunnan tilavaraukset ma–pe klo 9–15 p. (09) 8306 333. Tilojen esittely ilman ennakkovarausta keskiviikkoisin klo 16–16.30.

Tammiston kerhohuoneisto juhlatilana

Tiloihin mahtuu yhteensä enintään 50 henkeä. Isohkon ja väritykseltään vaalean seurakuntasalin lisäksi tilassa on lapsiryhmien toimintaan suunniteltu tilava kerhohuone. Siellä on mahdollista oleskella myös kerhohuoneistossa järjestettävien perhejuhlien, syntymäpäivien, kokousten ja muiden tilaisuuksien aikana. Seurakuntasalista ja lasten kerhohuoneesta pääsee suoraan ulos pienelle aidatulle oleskelu- ja leikkialueelle.

Varusteet

Tilassa on kastemalja, kynttilänjalkoja ja maljakko. Salissa on kevytrakenteinen alttari polvistumispenkkeineen. Tilassa on lainattavissa pojan kastepuku. Seurakunnalta voi varata myös muun kastepuvun käyttöön. Vauvoille on hoitoalusta. Lapsille on viisi syöttötuolia.

Keittiö

Tilavassa keittiössä on hyvä varustetaso. Tilassa on jääkaappi, astianpesukone, liesi, uuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin, mikro sekä termoskannuja kahville ja teelle. Käytettävissä on Arabian valkoinen astiasto 60 hengelle. Tilasta löytyy myös silitysrauta.

Maksut

Tila on Vantaan seurakuntien jäsenille kaste- ja muistotilaisuuksien yhteydessä muuten ilmainen, mutta varaajalta veloitetaan aina 80 euron suuruinen keittiö- ja pöytäliinamaksu. Hää- ja rippijuhlien sekä yksityisten juhlien järjestämisestä tiloissa peritään sen lisäksi 100 euron tilavuokra. Kokousten kohdalla tilavuokra on 150 euroa.

Parkkipaikat

Kerhohuoneistolla on kolme omaa parkkipaikkaa.

Esteettömyys

  • Kerhohuoneistoon on esteetön sisäänkäynti
  • Tila on esteetön
  • Esteetön wc
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ti 23.10. klo 9.30 -11.30

Tammistonkatu 29 B, 01520 Vantaa

Tammiston perhekerho

Perhekerhossa on yhteistä tekemistä aikuisille ja lapsille.
ke 24.10. klo 17.30 -18.30

Tammistonkatu 29 B, 01520 Vantaa

Arki-illan pyhäkoulu lapsille

Aikuisten raamattupiirin kanssa samaan aikaan