Korson seurakunta

Korson seurakunta on näkyvä osa alueensa ihmisten elämää. Seurakunnallamme on toimintaa kirkon lisäksi Mikkolan ja Nikinmäen seurakuntakodeissa.

Yhteistyö alueen päiväkotien, koulujen ja järjestöjen kanssa on tiivistä ja hedelmällistä. Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneelle seurakunnasta löytyy monia osallistumispolkuja.

Korson kirkon yhteydessä sijaitseva Kirkonkulma tarjoaa ma-ti ja to-pe  klo 9-14 sielun ja ruumiin virkistystä sekä monia kuuntelevia korvia.

Tervetuloa seurakuntayhteyteen.

 

Merikotkantie 4
PL 92
01450 Vantaa
Puh. 09 830 6550
korson.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma–pe klo 9–15

Päivystävä pappi tavattavissa ma–pe klo 10–14, p. 09 830 6554

Facebook: Korson seurakunta

Sähköinen uutiskirje: Tilaa tästä

Instagram: korsonsrk

Twitter: korsonsrk

Youtube: Korson seurakunta

 

Kerholaisten kevätretki Särkänniemeen

Lähdetään yhdessä kaikkien Korson seurakunnan kouluikäisten kerholaisten kanssa hauskalle retkelle Tampereen Särkänniemen huvipuistoon la 13.5. Lähtö bussilla Korson kirkolta klo 9 ja paluu Korsoon illalla klo 20.

Hinta 50€ sisältäen elämysrannekkeen, herkullisen lämpimän ruoan ja bussikuljetuksen. Menomatkalla käymme myös tutustumassa tunnetun Tampereen Tuomiokirkon taiteeseen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Hauska kesäleiri 7-13 vuotiaille

5.6.-8.6. Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Ohjelmassa Uintia, melontaa, jousiammuntaa, futista nurtsilla ym ym. Täysihoito matkoineen 140€. Ilmoittaudu mukaan tästä! 

Kirkon remontti

Korson seurakuntakeskuksen ja kirkon remontti on saatu valmiiksi ja tilat ovat taas normaalisti käytössä.