Käsinuket

Leirit ja retket

Hiihtolomaleiri 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille 18.–21.2.2019 urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa

Leirillä on luvassa hauskoja leikkejä ulkona ja sisällä, pulkkailua, sählyä, polttopalloa, laulua, tunnelmallisia iltahartauksia, saunomista ja muuta mukavaa. Leirin hinta on 130 €, joka sisältää täysihoidon ja kuljetukset. Leirillä on tasokas majoitus (lakanat talon puolesta), hyvä ruoka ja monipuolinen ohjelma. Leiri toteutetaan yhteistyössä Tikkurilan srk:n kanssa. Ilmoittaudu pikaisesti, niin mahdut mukaan! Ilmoittautuminen sähköisesti maanantaina 10.9. klo 9 alkaen. - ilmoittautuminen

 

Koululaisten päiväleirit alakouluikäisille Mikkolan seurakuntakoti Mikaelissa: Päiväleiri 1 (3.-7.6.2019) ja päiväleiri 2 (10.-14.6.2019)


Mukavaa kesätekemistä koululaisille sekä sisällä että ulkona. Leiriviikko maksaa 40 €. Leiri sisältää päivittäin lounaan ja välipalan. Ilmoittautuminen sähköisesti 4.3.2019 alkaen.
Lisätietoja: Satu Kurvinen, satu.kurvinen@evl.fi

Ilmoittautuminen - Päiväleiri 1 (3.-7.6.2019)

Ilmoittautuminen - Päiväleiri 2 (10.-14.6.2019)
 

 

 

Laiturilla
Varhaisnuorisotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Moi, olen vielä nuori mies, eli vasta 49,9-vuotias tätä esittelyä kirjoittaessani. Olen työskennellyt jo reilut 20 vuotta Korson seurakunnassa nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä eli kouluikäisten parissa. Näin viime lauantaina kaksi aikuista perheenisää, jotka hihkaisivat: "Hei katso, Terho!" Jäimme juttelemaan. Nämä kaksi pitkää partaista miestä kertoivat silmät palaen olleensa ohjaamassani sählykerhossa nuorena. Toisen miehen poika on kuulemma tälläkin hetkellä seurakuntamme aktiivinen kerholainen ja leiriläinen. Seurakunta- ja kerhoelämä siis periytyy isältä pojalle.

Itse olen aktiivinen urheilija edelleen. Olen kilpaillut aikanani painissa ja salibandyssä, ja nytkin sporttaan ikämiehissä terveydentilan ja kiireiden niin salliessa. Olen perheellinen ja meillä asustaa ja ruokailee vielä tällä hetkellä kolme pian aikuista lasta.