Käsinuket

Leirit ja retket

Kouluikäisten päiväleirit Mikkolassa

Päiväleiri 1 (1.-5.6.2020) klo 9-15 - ilmoittautuminen
Päiväleiri 2 (8.-12.6.2020) klo 9-15 - ilmoittautuminen

Leiripaikkana on Mikkolan srk-koti Mikael.
1.-6.-luokkalaisille suunnattua mukavaa kesätekemistä sekä sisällä että ulkona. Leiriviikko maksaa 40 €. Leiri sisältää päivittäin lounaan ja välipalan. Sähköinen ilmoittautuminen alkaa ma 9.3. klo 9 alkaen. Päiväleireille osallistuvalta edellytetään yhteistyötaitoja ja kykyä toimia ryhmässä.

Lisätietoja antaa Jonna Puskala, jonna.puskala@evl.fi tai p. 044 422 0418.
luminen
Varhaisnuorisotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Moi, olen vielä nuori mies, eli vasta 49,9-vuotias tätä esittelyä kirjoittaessani. Olen työskennellyt jo reilut 20 vuotta Korson seurakunnassa nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä eli kouluikäisten parissa. Näin viime lauantaina kaksi aikuista perheenisää, jotka hihkaisivat: "Hei katso, Terho!" Jäimme juttelemaan. Nämä kaksi pitkää partaista miestä kertoivat silmät palaen olleensa ohjaamassani sählykerhossa nuorena. Toisen miehen poika on kuulemma tälläkin hetkellä seurakuntamme aktiivinen kerholainen ja leiriläinen. Seurakunta- ja kerhoelämä siis periytyy isältä pojalle.

Itse olen aktiivinen urheilija edelleen. Olen kilpaillut aikanani painissa ja salibandyssä, ja nytkin sporttaan ikämiehissä terveydentilan ja kiireiden niin salliessa. Olen perheellinen ja meillä asustaa ja ruokailee vielä tällä hetkellä kolme pian aikuista lasta.