Nuoret


Nuorten toiminta Korsossa pyörii suurilta osin rippikoulujen ympärillä. Yksi merkittävä tekijä rippikouluissa ovat isoset, joita koulutuksessa ja leireillä on mukana vuosittain noin 80 henkeä. Isostoimintaan kutsutaan mukaan vuosittain rippikoulunsa käyneitä ja koulutuksensa aloittaville on syksyllä 2017 on aloittanut yksi torstain ryhmä klo 17-19.

Nuortenkulmassa voit nauttia kahvilatuotteista ja hyvästä seurasta. Nuortenkulma on auki sunnuntaisin klo 17-20 ja keskiviikkoisin klo 15-20 (klo 18-19 yhteistä puuhastelua, jolloin ovi on kiinni). Sisäänkäynti on Korsonpolun puolelta, Nuorten tilan ovesta.

Hieman nuoremmille tarkoitettu Nupe (nuorten perjantai 6.-8. -luokkalaisille) on Nikinmäessä, Nikinmäen seurakuntakodilla, perjantaisin klo 17.30-20.30. Nupessa on joka perjantai jotakin pienimuotoista ohjelmaa ja aikaa on myös kavereiden kanssa vapaaseen oleiluun.

Nupea toteutetaan yhdessä Vantaan nuorisopalveluiden kanssa ja käytössä on ns. Nuta-kortti, jonka saat Nupesta palauttamalla Nuta-kortti -lomakkeen.

FB: Nuortenkulma
IG: Nuortenkulma

 

vs. johtava nuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Työskentelen Korson seurakunnan nuorisotyössä, ja vastuullani on erityisnuorisotyö sekä Nikinmäen nuorten perjantai eli NuPe. Teen yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, ja minuun voitkin törmätä paitsi seurakuntamme Nuortenkulmassa, myös mm. Korson alueen kouluilla ja nuorisotaloilla.

Jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa puhua pienestä pulmasta tai suuremmastakin solmusta elämässäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut myös Whatsappilla.

 

Nuoriso- ja rippikoulupastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Virkavapaalla 1.12.2018-30.4.2019, sijaisena Eveliina Ojala 1.1.2019 alkaen

Hei! olen Korson seurakunnan rippikoulu- ja nuorisopappi. Olen monesti sanonut, että nuorten kanssa ollessa ja työskennellessä pysyy elämässä kiinni ja virkeänä. Pappina olen ollut vuodesta 2004 asti, Korson seurakunnassa marraskuusta 2013 lähtien. Papin työ on suuri etuoikeus. Saan olla mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen.

Olen asunut miltei koko elämäni Vantaalla ja nyt viime vuosien aikana tutustunut paremmin Korson seutuun ja ihastunut tähän paikkaan. Korson seurakunta on innostava työyhteisö ja täällä tehdään paljon mukavia juttuja yhdessä korsolaisten ihmisten kanssa. Nähdään!