Nuoret

 

Nuortenkulma toteutuu vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Instagramissa nuortenkulma-tilillä: keskiviikkoisin klo 15 paljastuu päivän kisa, instalive klo 17 ja klo 19.45 hartaus. Sunnuntaisin Nuortenkulma kokoontuu Instagramissa klo 17–20.

Poikkeusolot aiheuttavat muutoksia myös rippikoulujen kesän leirijaksoihin Vantaan seurakunnissa. Lue rippikoulusivultamme lisää siitä, millaisia muutoksia kesän rippikouluihin on luvassa.

Nuorten toiminta Korsossa pyörii suurilta osin rippikoulujen ympärillä. Yksi merkittävä tekijä rippikouluissa ovat isoset, joita koulutuksessa ja leireillä on mukana vuosittain noin 80 henkeä. Isostoimintaan kutsutaan mukaan vuosittain rippikoulunsa käyneitä ja koulutuksensa aloittaville on syksyllä 2019 on aloittanut torstain ryhmä klo 17-19.

Nuortenkulmassa voit nauttia kahvilatuotteista ja hyvästä seurasta. Nuortenkulma on auki sunnuntaisin klo 17-20 ja keskiviikkoisin klo 15-20 (klo 18-19 yhteistä puuhastelua, jolloin ovi on kiinni). Sisäänkäynti on Korsonpolun puolelta, Nuorten tilan ovesta.

Hieman nuoremmille tarkoitettu Nupe (nuorten perjantai 6.-9.-luokkalaisille) on Nikinmäessä, Nikinmäen seurakuntakodilla, perjantaisin klo 18-20.30. Nupessa on joka perjantai jotakin pienimuotoista ohjelmaa ja aikaa on myös kavereiden kanssa vapaaseen oleiluun.

Nupea toteutetaan yhdessä Vantaan nuorisopalveluiden kanssa ja käytössä on ns. Nuta-kortti, jonka saat Nupesta palauttamalla Nuta-kortti -lomakkeen.

 

FB: Nuortenkulma
IG: Nuortenkulma

 

Nuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Erityisnuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Työskentelen Korson seurakunnan nuorisotyössä, ja vastuullani on erityisnuorisotyö sekä Nikinmäen nuorten perjantai eli NuPe. Teen yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, ja minuun voitkin törmätä paitsi seurakuntamme Nuortenkulmassa, myös mm. Korson alueen kouluilla ja nuorisotaloilla.

Jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa puhua pienestä pulmasta tai suuremmastakin solmusta elämässäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut myös Whatsappilla.

 

Nuoriso- ja rippikoulupappi
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa