Nuoret

 

Nuorten kulman ovet pysyvät kiinni kevään 2021 loppuun asti. Toukokuun aikana on tarkoitus järjestää pop up- ulkotapahtumia.

Ajankohtaiset tiedot löydät IG:stä.

 

Vuoden 2021 rippikouluista löydät tietoa rippikoulusivustoltamme.

Isostoimintaan kutsutaan mukaan vuosittain rippikoulunsa käyneitä. Isoskoulutuksensa aloittaville alkaa syksyllä 2020 torstain ryhmä klo 17-19 ja sunnuntain ryhmä klo 16-18. Isoskoulutusta jatkaville on torstain ryhmä klo 17.

Nuortenkulmassa voit nauttia kahvilatuotteista ja hyvästä seurasta. Nuortenkulma on auki sunnuntaisin klo 17-20 ja keskiviikkoisin klo 15-20 (klo 18-19 yhteistä puuhastelua, jolloin ovi on kiinni). Sisäänkäynti on Korsonpolun puolelta, Nuorten tilan ovesta.

Seuraamalla Nuortenkulmaa instagramissa saat ajantasaisimman tiedon.
 

FB: Nuortenkulma
IG: Nuortenkulma

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Erityisnuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Työskentelen Korson seurakunnan nuorisotyössä, ja vastuullani on erityisnuorisotyö sekä Nikinmäen nuorten perjantai eli NuPe. Teen yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, ja minuun voitkin törmätä paitsi seurakuntamme Nuortenkulmassa, myös mm. Korson alueen kouluilla ja nuorisotaloilla.

Jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa puhua pienestä pulmasta tai suuremmastakin solmusta elämässäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut myös Whatsappilla.

 

Nuoriso- ja rippikoulupappi
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa