Aikuiset

Koronaepidemian nopean vaikeutumisen vuoksi on kaikki yleisötilaisuudet, mukaan lukien kaikki ryhmäkokoontumiset, on toistaiseksi peruutettu. 

Jumalanpalvelusta vietetään klo 10 Tikkurilan kirkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Siihen voi osallistua rajoitusaikana vain verkon kautta, se suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivulle. Sinne tuotetaan myös paljon muuta. 

Normaaliaikana Tikkurilan messuissa on kuukauden 1. sunnuntaina kaikille alkoholiton ehtoollinen. Alkoholiton ehtoollinen saatavana pyynnöstä myös muissa messuissa.

Seurakunta järjestää jälleen tilaisuuden tullen aikuisille mm. rukous-, lähetys- ja raamattupiirejä, sinkkutoimintaa, retkiä ja leirejä. Tietoa toiminnasta löydät tapahtumakalenteristaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Gospel-lattarit

Tänä keväänä tunnit toteutetaan Teamsissa videotapaamisena keskiviikkoisin klo 19.00 seuraavina päivinä: 24.2., 10.3., 24.3., 7,4., ja 21.4.

Tanssitunnille voit osallistua katsomalla suoraa striimausta tietokoneella tai puhelimella. Linkin striimaukseen ja tarkemmat ohjeet saat lähettämällä sähköpostiosoitteesi Annaelina-ohjaajalle. Annaelina Mäkilampi: annaelina.makilampi@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä / p. 050-5236308.

Gospel-lattarit on tervettä itsetuntoa vahvistava liikuntamuoto, jossa rytmikkääseen latinalaiseen musiikkiin yhdistyy liikkumisen ilo ja Jumalan armollisuus.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, aikuistyö
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen 1.3.-31.8.2021 opintovapaalla 50 % ja Tikkurilan srk:n palveluksessa 3 päivänä viikossa.

Papin työssä pidän eniten ihmisten henkilökohtaisista kohtaamisista, sekä ilojen että surujen keskellä. Etenkin kasteperheitä kohdatessani pienten ihmisten ilo ja energia voimaannuttavat minua!

Auttavat kohtaamiset ovat mieluinen osa työtäni. Mahdollisuuksien mukaan sovin henkilökohtaisia tapaamisia. Keskustelun aihepiiri voi liittyä esim. erilaisiin elämän muutostilanteisiin ihmissuhteissa, terveydentilassa tai läheisen kuoltua. 

Keskustelut voivat haluttaessa sivuta uskonnollisia teemoja, mutta asiakas päättää!

Olen myös valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi syksyllä 2020. Keskustelussa on mahdollista käyttää myönteisesti tulevaisuuteen suuntaavia työskentelytapoja. 

 

Kasteesta ja muista perhejuhlista on kerätty lisää hyödyllistä tietoa tänne.