Aikuiset

Syyskaudella aletaan viettää jumalanpalveluksia Tikkurilan kirkossa myös useampaan kertaan viikolla. Samoissa yhteyksissä jaamme myös mahdollisuuksien mukaan yhteistä pöytää. Toiminnot aloitetaan koronatilanteen sallimissa rajoissa.

Maanantaisin ohjelmassa on pitkälti vapaaehtoisvoimin toteutuva matalan kynnyksen viikkomessu klo 11.30 ja torstaisin meditatiivinen iltamessu klo 20. Kansainvälinen Itä-Vantaan Ystävämessu puolestaan pidetään kuukauden 1. su Tikkurilan kirkossa klo 16, 5.9., 3.10. ja 7.11. sekä joulukuussa 19.12. Tarkistathan kaikkien toimintojen alkamisajankohta ja ajantasaiset tiedot tapahtumakalenterista. 

Sunnuntain jumalanpalvelusta vietetään klo 10 Tikkurilan kirkossa. Siihen voi osallistua myös verkon kautta, se suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivulle.  Pyhän Laurin kirkossa messua vietetään klo 12 (remontin vuoksi 20.9.–14.11. kirkossa ei kuitenkaan ole jumalanpalveluksia). Alkoholiton ehtoollinen on saatavilla kuukauden 1. sunnuntaina ja muissakin messuissa tämän saa pyynnöstä. 

Tämän syksyn aivan uusiin toimintoihin kuuluvat myös aamuvirkulle hiljentyjille ja latausta kaipaaville erityisen hyvin sopivat Aamuhetket Tikkurilan kirkossa. Niistä lisää löydät täältä.  

Yli 40-vuotiaille suunnattuun sinkkutoimintaan pääset tutustumaan tältä sivulta. Seurakunta järjestää aikuisille myös muun muassa rukous-, lähetys- ja raamattupiirejä, retkiä ja leirejä. Tietoa toiminnasta löydät näiltä sivuilta tapahtumakalenterista.

Kuva: Tuomas Uusheimo

 

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, aikuistyö
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen 1.3.-31.8.2021 opintovapaalla 50 % ja Tikkurilan srk:n palveluksessa 3 päivänä viikossa.

Papin työssä pidän eniten ihmisten henkilökohtaisista kohtaamisista, sekä ilojen että surujen keskellä. Etenkin kasteperheitä kohdatessani pienten ihmisten ilo ja energia voimaannuttavat minua!

Auttavat kohtaamiset ovat mieluinen osa työtäni. Mahdollisuuksien mukaan sovin henkilökohtaisia tapaamisia. Keskustelun aihepiiri voi liittyä esim. erilaisiin elämän muutostilanteisiin ihmissuhteissa, terveydentilassa tai läheisen kuoltua. 

Keskustelut voivat haluttaessa sivuta uskonnollisia teemoja, mutta asiakas päättää!

Olen myös valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi syksyllä 2020. Keskustelussa on mahdollista käyttää myönteisesti tulevaisuuteen suuntaavia työskentelytapoja. 

 

Kasteesta ja muista perhejuhlista on kerätty lisää hyödyllistä tietoa tänne.