Aikuiset

Aluehallintovirasto on kieltänyt julkiset kokoontumiset 31.1.2022 saakka. Voit tutustua tarkemmin Vantaan seurakuntien koronaohjeeseen tästä.

Jumalanpalveluksissa ovat käytössä henkilömäärärajoitukset siten, että tilaan saa tulla yhtäaikaisesti enintään 1/5 tilan enimmäishenkilömäärästä. Tilaisuudessa saa kuitenkin kaikissa tapauksissa olla kerrallaan enintään 30 henkilöä. Säännöllinen viikkotoiminta ja esimerkiksi konsertit ovat tauolla samaan aikaan. 

Maanantaisin Tikkurilan kirkossa ohjelmassa on pitkälti vapaaehtoisvoimin toteutuva matalan kynnyksen viikkomessu klo 11.30 ja torstaisin meditatiivinen iltamessu klo 20. Kansainvälinen Itä-Vantaan Ystävämessu puolestaan pidetään kuukauden 1. su Tikkurilan kirkossa klo 16. Tarkistathan kaikkien toimintojen alkamisajankohta ja ajantasaiset tiedot tapahtumakalenterista. 

Sunnuntain jumalanpalvelusta vietetään klo 10 Tikkurilan kirkossa. Siihen voi osallistua myös verkon kautta, se suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivulle.  Pyhän Laurin kirkossa messua vietetään klo 12. Alkoholiton ehtoollinen on saatavilla kuukauden 1. sunnuntaina ja muissakin messuissa tämän saa pyynnöstä. 

Aamuvirkulle hiljentyjille ja latausta kaipaaville erityisen hyvin sopivat Aamuhetket Tikkurilan kirkossa. Niiden tiedot löydät tapahtumakalenterista. 

Kuva: Tuomas Uusheimo

 

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, aikuistyö
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen 1.9.-.28.2.2022 opintovapaalla ja teen 80 % työaikaa. Olen Tikkurilan srk:n palveluksessa 4 päivänä viikossa.

Papin työssä pidän eniten ihmisten henkilökohtaisista kohtaamisista, sekä ilojen että surujen keskellä. Etenkin kasteperheitä kohdatessani pienten ihmisten ilo ja energia voimaannuttavat minua!

Auttavat kohtaamiset ovat mieluinen osa työtäni. Mahdollisuuksien mukaan sovin henkilökohtaisia tapaamisia. Keskustelun aihepiiri voi liittyä esim. erilaisiin elämän muutostilanteisiin ihmissuhteissa, terveydentilassa tai läheisen kuoltua. 

Keskustelut voivat haluttaessa sivuta uskonnollisia teemoja, mutta asiakas päättää!

Olen myös valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi syksyllä 2020. Keskustelussa on mahdollista käyttää myönteisesti tulevaisuuteen suuntaavia työskentelytapoja. 

Opiskelen työnohjaajaksi Vuorovaikutusprosessien tutkimuskeskuksen kautta. 

Työnohjaaja on ammattilainen, jonka kanssa voi pohtia syvällisesti omaan työhön ja työssä jaksamiseen liittyviä kysymyksiä. 

 

Kasteesta ja muista perhejuhlista on kerätty lisää hyödyllistä tietoa tänne.