Kirkon tiiliseinää, jossa erottuvat sanat rakastakaa ja toisianne.

Aikuiset

Tiistaisin Tikkurilan kirkossa ohjelmassa on pitkälti vapaaehtoisvoimin toteutuva matalan kynnyksen viikkomessu klo 11.30 ja torstaisin Iltamessu klo 19. Kansainvälinen Itä-Vantaan Ystävämessu puolestaan pidetään kuukauden 1. su Tikkurilan kirkossa klo 16. 

Tarkistathan kaikkien toimintojen alkamisajankohdat ja ajantasaiset tiedot tapahtumakalenterista. 

Sunnuntain jumalanpalvelusta vietetään klo 10 Tikkurilan kirkossa. Siihen voi osallistua myös verkon kautta, se suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivulle.  Pyhän Laurin kirkossa messua vietetään klo 12. Alkoholiton ehtoollinen on saatavilla kuukauden 1. sunnuntaina ja muissakin messuissa tämän saa pyynnöstä.  

Tulossa ovat syksyllä myös lyhyet rukoushetket kaupungin ja seurakunnan puolesta Tikkurilan kirkossa. Kerromme niistä lisää lähempänä. 

Sinkkutoiminnan, piirien ja ryhmien tarkemmat tiedot löydät omien otsikoidensa alta.

Kuva: Tuomas Uusheimo 

 

Hiljaisuuden ilta Pyhän Laurin kappelilla ke 19.10. 

Tervetuloa hiljentymään lokakuisen alkuillan ajaksi Pyhän Laurin kappelille! 

Illan aikana voit pysähtyä Jumalan sanan äärelle, kierrellä kaunista syksyistä hautausmaata, rauhoittua kappelin penkissä ja jättää rukouksesi ja kiitosaiheesi alttareille. Tarjolla iltateetä.

Ilmoittautuminen 17.10. mennessä Päivi Mäkiselle, paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 5486078. 

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, aikuistyö
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Papin työssä pidän eniten ihmisten henkilökohtaisista kohtaamisista, sekä ilojen että surujen keskellä. Etenkin kasteperheitä kohdatessani pienten ihmisten ilo ja energia voimaannuttavat minua!

Auttavat kohtaamiset ovat mieluinen osa työtäni. Mahdollisuuksien mukaan sovin henkilökohtaisia tapaamisia. Keskustelun aihepiiri voi liittyä esim. erilaisiin elämän muutostilanteisiin ihmissuhteissa, terveydentilassa tai läheisen kuoltua. 

Keskustelut voivat haluttaessa sivuta uskonnollisia teemoja, mutta asiakas päättää!

Olen myös valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi syksyllä 2020. Keskustelussa on mahdollista käyttää myönteisesti tulevaisuuteen suuntaavia työskentelytapoja. 

Opiskelen työnohjaajaksi Vuorovaikutusprosessien tutkimuskeskuksen kautta. 

Työnohjaaja on ammattilainen, jonka kanssa voi pohtia syvällisesti omaan työhön ja työssä jaksamiseen liittyviä kysymyksiä. 

 

Kasteesta ja muista perhejuhlista on kerätty lisää hyödyllistä tietoa tänne.