Kuorot

Vantaankosken Kantaattikuoro

toimii  Myyrmäen Virtakirkolla. Harjoitukset ovat torstaisin kirkkosalissa klo 18.30–20.00. Kuoroa johtaa Ritva Holma, p. 050 573 3583. Kuoron ohjelmisto koostuu klassisesta hengellisestä kuoromusiikista.

Kuoron esittely ja esiintymiset tästä linkistä...Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kivistön seurakuntakuoro

toimii Kivistön alueella. Harjoitukset ovat torstaisin Kivistön kirkon seurakuntasalissa klo 18–19.30. Kuoroa johtaa Eveliina Pulkkinen p. 050 546 4756. Kuoron ohjelmisto koostuu perinteisestä ja uudemmasta hengellisestä kuoromusiikista.

Molempien kuorojen päätehtävänä on avustaa messuissa ja seurakunnan muissa tilaisuuksissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu laitosvierailuja ja osallistumista Vantaan kirkkokuorojen yhteisiin hankkeisiin. Jos olet kiinnostunut kuoroon liittymisestä, ota yhteyttä kuoronjohtajaan.

Kuvassa Kivistön seurakuntakuoro

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa monipuolisesti hengellisiä ja tavallisia lastenlauluja. Joka toinen viikko, ensimmäinen kerta 22.8.
Lisätietoja Ritva-Leena Tuuli ja Ritva Holma

Tervetuloa myös uudet laulajat!

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Lisätietoja kuorosta musiikkisihteeriltä: Kaisa.nuolioja@evl.fi.

Vantaankosken kantaattikuoro
Vantaankosken kantaattikuoro