Kuorot

Kantaattikuoro ja Kivistön seurakuntakuoro aloittavat syyskauden 2020 harjoitukset torstaina 3.9. Huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta kuoroharjoituksissamme.

Vantaankosken Kantaattikuoro

toimii  Myyrmäen Virtakirkolla. Harjoitukset ovat torstaisin kirkkosalissa klo 18.30–20.00. Kuoroa johtaa Ritva Holma, p. 050 573 3583. Kuoron ohjelmisto koostuu klassisesta hengellisestä kuoromusiikista.

Kuoron esittely ja esiintymiset tästä linkistä...Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kivistön seurakuntakuoro

toimii Kivistön alueella. Harjoitukset ovat torstaisin Kivistön kirkon seurakuntasalissa klo 18–19.30. Kuoroa johtaa Eveliina Pulkkinen p. 050 546 4756. Kuoron ohjelmisto koostuu perinteisestä ja uudemmasta hengellisestä kuoromusiikista.

 

Kivistön seurakuntakuorolaisia ryhmäkuvassa Kivistön kirkon portailla


 

 

 

Molempien kuorojen päätehtävänä on avustaa messuissa ja seurakunnan muissa tilaisuuksissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu laitosvierailuja ja osallistumista Vantaan kirkkokuorojen yhteisiin hankkeisiin. Jos olet kiinnostunut kuoroon liittymisestä, ota yhteyttä kuoronjohtajaan.

 

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa monipuolisesti hengellisiä ja tavallisia lastenlauluja. Lauluryhmäläiset pääsevät esiintymään säännöllisesti mm. seurakunnan eri tilaisuuksiin. Lasten lauluryhmä harjoittelee Kivistön kirkolla keskiviikkoisin. 5-9-vuotiaiden ryhmä klo 17.15-18 ja yli 9-vuotiaiden ryhmä klo 18-19. Ilmoittautumiset paikan päällä. Kuoro on maksuton. Lauluharjoituksista vastaavat Ritva-Leena Tuuli ja Katariina Kopsa.

Tervetuloa myös uudet laulajat!

Lasten lauluryhmä laulamassa Kivistön kirkossa

 

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Keväällä 2020 kuoro harjoittelee Korson kirkossa. Lisätietoja kuorosta musiikkisihteeriltä: Kaisa.nuolioja@evl.fi.

 

 

 

 

Vantaankosken kantaattikuoro
Vantaankosken kantaattikuoro