Iltapäiväkerhot 

Koululaisten iltapäiväkerho tarjoaa turvallisen paikan pienelle koululaiselle (1–2-luokkalaiselle) koulupäivän jälkeen. Iltapäiväkerho kokoontuu
Päiväkummun koululla, Ismontie 2.

Ip-kerhossa lapset voivat tehdä läksyt, levätä ja leikkiä, askarrella ja ulkoilla. Kerho on maksullinen ja siihen haetaan kaupungin kautta.
►Kerho on avoinna klo 12–17 ja noudattaa koulujen loma-aikoja.

Seurakunnan ip-kerhon toiminta on osa kristillistä kasvatusta. Kerhossa siunataan välipala ja pidetään kerran viikossa kerhohartaus.

Vapaista ip-paikoista voi kysyä ► Vantaan kaupungilta.
Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Hei, olen Laura ja minut on kutsuttu toiminaan Rekolan seurakunnan ja rekolalaisten omana pappina. Kohtaan kasteiden, kodinsiunaamisten, vihkimisten ja hautaansiunaamisten kautta eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Minulle on suuri rikkaus, että saan olla mukana jakamassa vantaalaista elämää.

Lapsi- ja perhetyön pappina voin välillä hassutella lasten kanssa ja saan siunata heitä koulutielle. Perheiden kanssa tapaamme kirkon kerhoissa tai yhteisissä ehtoollishetkissä. Toimiessani rippikoulun opettajana osallistun myös mielenkiintoisiin keskusteluihin sekä saan tietoa uusimmista trendeistä.

Pappina minut on kutsuttu kertomaan toivosta, joka Jeesuksessa tuli maailmaan sekä Jumalan rakkaudesta joka kuuluu kaikille. Jos tahdot paremmin tutustua minuun ja kuulla lisää seurakunnan toiminnasta, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet