Seniorikerho, omaishoitajien ryhmä sekä keikkapankki ovat tauolla toukokuun loppuun saakka.

Seniorityötä koskeviin kysymyksiin vastaa diakoniatyöntekijä Kati Pyykkö, p. 050 593 5503.

Seniorikerho Hakunilan kirkolla tiistaisin klo 13.00-14.30

Senioreiden oma kerho kokoontuu joka toinen tiistai Hakunilan kirkolla mukavasti päiväaikaan, kun vielä riittää valoa jopa keskitalven hämäryydessä.

Kerhossa kahvitellaan, vaihdetaan kuulumisia ja keskitytään johonkin ajankohtaiseen aiheeseen tai saadaan kuulla kuulumisia maailmalta kerhossa käyviltä vierailijoilta.

Kerhoon on vapaa pääsy eikä sinne tarvitse ilmoittaua etukäteen.

Kerhoa ohjaa Minna Tervo.

 

Omaishoitajien olohuone Hakunilan kirkolla maanantaisin kerran kuussa klo 15.00-16.30

Omaishoitajana kokee monenlaisia tunteita ja kohtaa erilaisia tilanteita. Omaishoitajien olohuoneessa on mahdollisuus jakaa asioita muiden omaishoitajien kanssa. Keskusteluissa on mukana vapaaehtoisemme Saana Sarkkila. 

Apua ikäihmisille

Kaipaisitko saattajaa lääkärikäynnille tai seuraa pankkireissulle? Haluaisitko lähteä kävelylle, mutta kävelykaveri puuttuu? Onko seinältä pudonnut taulu odottanut kiinnittäjää tai palohälytin patterin vaihtajaa?

Seurakunnan Keikkapankki auttaa!

Keikkapankin vapaaehtoiset voivat olla satunnaisena apuna niille ikäihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta muuhun apuun tai omaisia, jotka voisivat auttaa. Vapaaehtoiset voivat saattaa lääkäriin, kauppaan tai lähteä vaikka seuraksi kävelylle. Nikkaristi-vapaaehtoiset voivat auttaa pienissä kodin töissä, esim. huonekalujen kasauksessa, lampun vaihdossa tai taulun kiinnityksessä.

Keikkapankin apu on maksutonta. Vapaaehtoiset eivät tee ammattilaista vaativia sähkö- ym. töitä, hoidollisia toimenpiteitä eivätkä siivouksia.

Keikkapankin puhelinpäivystys tiistaisin klo 10-12 numerossa 050 309 8775, muina aikoina voit jättää vastaajaan viestin.

 

Syksyinen lehti
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon yhteisöruokailusta klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-11 sekä perjantaisin Länsimäen kirkon Puuroperjantaista klo 11-12. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.