Syksyn 2020 ilmoittautumiset nuppu päiväkerhoihin ovat auki. Valitse vasemmalta pienten lasten kerhot ja löydät linkit ilmoittautumiseen sieltä.

Muskari-ilmoittautuminen on sulkeutunut ja ryhmät on jaettu kysynnän mukaan. Joissain ryhmissä on tilaa. Vapaita paikkoja voit kysellä 24.6. saakka paivi.romula@evl.fi sekä elokuussa 3.8. alkaen.

Seurakunnan ryhmätoiminta on tauolla koronavirusepidemian etenemisen ehkäisemiseksi. 

Koronavirustilanteeseen varautumisen ja ennaltaehkäisyn vuoksi kaikki Tikkurilan seurakunnan perheiden ja lasten kerhotoiminta tauolla. Viikolla 34 aloitamme syksyn toiminnan sekä jäämme odottamaan lisäohjeita ja ilmoitamme siitä elokuun alussa. 

Toimintaamme pääsee kurkkaamaan Facebookissa Tiksin lapset ja perheet -sivustolla ja myös esimerkiksi nettisivujen tapahtumakalenterista. 

Tilaa Tikkurilan seurakunnan lasten ja perheiden uutiskirje  

Hertalta terveisiä

Hertta-kirkonrotta on Tikkurilan seurakunnan lasten ja perheiden oma maskotti. Saat Hertalta terveisä tilaamalla Lastenkirkkokirjeen. Hertta asuu Pyhän Laurin kirkon kellotornissa. Lastenkirkkokirje antaa ideoita kirkkovuoden viettoon. Haluatko tutustua? Kirjeen tilaukset ja peruutukset maaret.hirvensalo@evl.fi