Lähetystyö - koko seurakunnan tehtävä

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18–20)

Lähetystyö on kaikille Jeesuksen seuraajille annettu tehtävä.
Rekolan seurakunnalla on kuusi sopimusta eri lähetysjärjestöjen kanssa. Tuemme kolmea perhettä ja kolmea lähetyskohdetta. 
Katso tarkemmin: ► Työmme maailmalla. Lisäksi tuemme kahta ystävyysseurakuntamme työtä
Vormissa, Virossa.
Yhdysvalloissa Länsi-Virginiassa.

Miten voin olla mukana lähetystyössä?

1. Rukoilemalla

2. Liittymällä lähetysrenkaaseen. Saat silloin uutiskirjeet sähköpostiisi tuoreeltaan tai postin kautta kotiisi 3-4 kertaa vuodessa. Voit ilmoittautua renkaaseen Päivi Peittolalle.

3. Tulemalla mukaan talkoolaiseksi myyjäisiin tai lahjoittamalla sinne myytäviä tuotteita. Rekolan kirkolla järjestetään 2 kertaa vuodessa diakonia- ja lähetystyön yhteiset myyjäiset. Tervetuloa mukaan! Tarvitsemme myyjäisiin lahjoituksia (käsitöitä/leivonnaisia) ja työvoimaa eri tehtäviin! Katso tarkemmat tiedot tämän vuoden myyjäisistä: ► MYYJÄISET

4. Osallistumalla lähetysaiheisiin tilaisuuksiin.

5. Tukemalla lähetystyötä taloudellisesti.

Lähetyksen kannatustili
FI89 15963 0000 37764, saaja Rekolan seurakunnan lähetystyö
Viesti: 1062 00000 lähetystyölle! Jos haluat kohdentaa tukesi tietylle järjestölle, liitä viestiin SLS, SEKL, SPS, SLEY, ELK tai SANSA riippuen siitä, minkä järjestön työtä haluat tukea.

Ota yhteyttä

lähetys- ja aikuistyön sihteeri
Rekolan seurakunta
(09) 830 6741
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lähetyksen ja kansainvälisen työn sekä aikuisten hengellisen työn parissa. Minulta voi kysyä läheteistä ja lähetystyön kannatusmahdollisuuksista, rukouspiireistä, aikuisten hengellisistä piireistä sekä raamattuopetuksesta. Parhaiten tavoitat minut loppuviikosta.