Lähetystyö - koko seurakunnan tehtävä

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18–20)

Lähetystyö on kaikille Jeesuksen seuraajille annettu tehtävä.
Rekolan seurakunnalla on kuusi sopimusta eri lähetysjärjestöjen kanssa. Tuemme kolmea perhettä ja kolmea lähetyskohdetta. 
Katso tarkemmin: ► Työmme maailmalla. Lisäksi tuemme kahta ystävyysseurakuntamme työtä
Vormissa, Virossa.
Yhdysvalloissa Länsi-Virginiassa.

Miten voin olla mukana lähetystyössä?

1. Rukoilemalla

2. Liittymällä lähetysrenkaaseen. Saat silloin uutiskirjeet sähköpostiisi tuoreeltaan tai postin kautta kotiisi 3-4 kertaa vuodessa. Voit ilmoittautua renkaaseen pastori Vappu Olsbolle.

3. Tulemalla mukaan talkoolaiseksi myyjäisiin tai lahjoittamalla sinne myytäviä tuotteita. Rekolan kirkolla järjestetään 2 kertaa vuodessa diakonia- ja lähetystyön yhteiset myyjäiset. Tervetuloa mukaan! Tarvitsemme myyjäisiin lahjoituksia (käsitöitä/leivonnaisia) ja työvoimaa eri tehtäviin! Katso tarkemmat tiedot tämän vuoden myyjäisistä: ► MYYJÄISET

4. Osallistumalla lähetysaiheisiin tilaisuuksiin.

5. Tukemalla lähetystyötä taloudellisesti.

Lähetyksen kannatustili
FI89 15963 0000 37764, saaja Rekolan seurakunnan lähetystyö
Viesti: 1062 00000 lähetystyölle! Jos haluat kohdentaa tukesi tietylle järjestölle, liitä viestiin SLS, SEKL, SPS, SLEY, ELK tai SANSA riippuen siitä, minkä järjestön työtä haluat tukea.

Lähetystyön pastori
Rekolan seurakunta
09 830 6737
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen työskennellyt Rekolan seurakunnassa pappina vuodesta 1998. Olin nuorempana lähetystyössä Tansaniassa, ja Rekolassakin työalanani on lähetystyö. Lisäksi sijaistan tarvittaessa kirkkoherraa.

Työssäni parasta on ihmisten tapaaminen. Pidän jumalanpalveluksia, kastan, vihin avioliittoon ja siunaan hautaan. Kirkolliset toimitukset ovat minulle sydämenasia. On tärkeää suunnitella juhla yhdessä.

Haluan kuunnella ihmisiä. Voit ottaa minuun yhteyttä – keskustellaan yhdessä elämän pienistä ja isoista asioista. Lähetä sähköpostia tai soita. Jos en pysty vastaamaan, jätä viesti ja soitan takaisin. Puhun myös swahilia – naongea swahili kidogo!

lähetys- ja aikuistyön sihteeri
Rekolan seurakunta
09 8306741
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lähetyksen ja kansainvälisen työn sekä aikuisten hengellisen työn parissa. Minulta voi kysyä läheteistä ja lähetystyön kannatusmahdollisuuksista, rukouspiireistä, aikuisten hengellisistä piireistä sekä raamattuopetuksesta. Parhaiten tavoitat minut loppuviikosta.

Perhetyön diakoni
Rekolan seurakunta
(09) 830 6720
Faksi: 09 830 6716
Kustaantie 22
01400 VANTAA

Myös WhatsApp.

Työskentelen diakonina Rekolan seurakunnassa. Minulta voi kysellä erityisesti ihmissuhteisiin liittyvistä asioista: jos sinulla on huolia parisuhteessa tai perheessä, ota minuun yhteyttä. Vantaan seurakuntien yhteisen perheneuvonnan tiedot löydät täältä.

Jos kaipaat apua, ota yhteyttä tai tule käymään! Diakonien päivystysajat Rekolassa löytyvät tältä sivulta.