Aikuiset

Rekolan seurakunnassa on aikuisille monenlaista toimintaa.

Harrasteryhmiä, kahvila- ja avointen ovien toimintaa, raamattu- ja keskusteluryhmiä, raamattuopetusta, sanan ja rukouksen iltoja, alfa-kursseja, rukouskoulutusta... Nähtävää ja tehtävää riittää.

Löydät ne ► tapahtumakalenteristamme.

Voit myös olla yhteydessä diakonia- ja aikuistyön pastoriimme Arto Nuutiseen. p. 050 436 7712

Tervetuloa mukaan Jumalan perheväen seuraan!

sydän
Diakonia- ja aikuistyön pastori
Rekolan seurakunta
09 830 6725
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Rekola on rakas :) Näin on päässyt käymään kohdallani kun olen pappina toimiessa oppinut tuntemaan alueemme ihmisiä ja sen mielenkiintoista monipuolisuutta. Yhteinen historiamme Rekolan seurakunnan kanssa juontaa jo vuodesta 2009, jolloin toimin kesätyöntekijänä seurakunnassa. Myöhemmin tie toi sitten takaisin tänne.

Muiden pappiemme tavoin kastan, vihin, siunaan hautaan sekä toimitan jumalanpalveluksia ja hartauksia. Tule kirkolle tai ota yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai toivot tapaamista esimerkiksi keskustelua varten.

Vastaan aikuisrippikoulusta, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos se syystä tai toisesta tuntuu nyt ajankohtaiselta elämässäsi. Muita pappeuteni vastuualueita Rekolassa ovat kansainväliset jumalanpalvelukset, diakoniatyö ja aikuisten toiminta. Ne ovat myös erityisen lähellä sydäntäni.