Kiva, kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille!

Hakunila on Vantaan itäisin seurakunta luonnonkauniiden Sipoonkorven metsien kainalossa. Iloisessa ja toivorikkaassa yhteisössämme on reilut 15 000 jäsentä - liity sinäkin! Tervetulleeksi sinut toivottaa kirkkoherra Hans Tuominen työtovereineen.

Kesäkahvit alkavat kesäkuussa. Hakunilan kirkon takkahuoneessa kahvitellaan torstaisin klo 13 ja Länsimäen kirkon olohuoneessa tiistaisin klo 13.

Herättäjäjuhlat Kahden maan kansalainen -teemalla Myyrmäen urheilupuistossa 8.–10.7.2016. Koko perheen ilmainen tapahtuma, jossa on körttipastillin pituisia seurapuheita, veisuuta, konsertteja yms. ja lapsille omaa ohjelmaa. Körtin mopo ei keuli – tule myös talkoolaiseksi! Kivaa tekemistä kivassa porukassa. herattajajuhlat.fi

Kirkkohäät tulossa? Kummin kunniatehtävä odottaa, mutta rippikoulu on käymättä? Ei hätää, tervetuloa Aikuisrippikouluun! Tiedustele Harri-pappi Nurmiselta, p. 050 354 7648.

Syksyllä muskariin? Ilmoittautuminen alkaa ke 3.8. klo 9 sähköpostitse riikka.jantti@evl.fi. Lue ryhmistä tarkemmin: http://www.vantaanseurakunnat.fi/hakunilan-seurakunta/muskarit

Tilaa Hakunilan seurakunnan uutiskirje lapsille ja perheille Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa tietoa kivoista tapahtumista lapsille ja perheille alueellamme.

Vapaaehtoiseksi
Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.vapaaehtoistyo.fi/vantaa

Liikuntaleikkikouluja, sählyä, korista, kesäleirejä... Katso Vantaan NMKY:n toiminnan sivut: http://www.nmkyvantaa.fi/