Kiva, kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille!

Hakunila on Vantaan itäisin seurakunta luonnonkauniiden Sipoonkorven metsien kainalossa. Helsingin humuun meiltä hurauttaa vajaassa puolessa tunnissa, joten Jumalan selän takana emme ole ;) Jumala ja kirkko ovat meillä arkisesti läsnä, ihmisten keskellä - piipahda pääkirkossamme, kun käyt ostarilla vaikkapa kaupassa, kirjastossa tai apteekissa. Iloisessa ja toivorikkaassa yhteisössämme on reilut 15 000 jäsentä - liity sinäkin! Tervetulleeksi sinut toivottaa kirkkoherra Hans Tuominen työtovereineen.

Yhteisvastuukeräys 2016 alkoi taas! Jos olisit kiinnostunut tulemaan lipaskerääjäksi, ota reilusti yhteyttä diakoni Heli Leskiseen heli.leskinen@evl.fi. 

Ollaanko kavereita? Perjantaina 12.2. klo 13-15 kannattaa tulla piipahtamaan Hakunilan kirjastossa ystävyyden asialla. Hakunilan seurakunnan ystävä- ja lähimmäisvapaaehtoistoiminnan esittelyä ja Vantaan kaupungin ystävänä ikäihmiselle toiminnan esittelyä. Tule kuulemaan lisää!

Ystävänpäivän konsertti su 14.2. klo 14 Hakunilan kirkossa. "Mistä löydät sä ystävän?" Suomalaisen Kamarioopperan solistit herkkien ja tunnelmallisten melodioiden tulkkeina. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. 

Musiikkiviikko 2016 tulossa maaliskuussa! Luvassa paljon kivoja konsertteja ja musiikkitilaisuuksia.

Kirkkohäät tulossa? Kummin kunniatehtävä odottaa, mutta rippikoulu on käymättä? Ei hätää, tervetuloa Aikuisrippikouluun! Tiedustele Harri-pappi Nurmiselta, p. 050 354 7648.

Vapaaehtoiseksi
Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.vapaaehtoistyo.fi/vantaa

Liikuntaleikkikouluja, sählyä, korista... Katso Vantaan NMKY:n toiminnan sivut: http://www.nmkyvantaa.fi/