Kiva, kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille!

Hakunila on Vantaan itäisin seurakunta luonnonkauniiden Sipoonkorven metsien kainalossa. Iloisessa ja toivorikkaassa yhteisössämme on reilut 15 000 jäsentä - liity sinäkin! Tervetulleeksi sinut toivottaa kirkkoherra Hans Tuominen työtovereineen.

 

Kuusijärvellä lauletaan Suvivirren sunnuntaina 29.5. ulkoilmatapahtumassa. Suvilinnun lauluja lauletaan yhteislauluina klo 11.30 alkaen ja messu alkaa klo 12. Bussikuljetus Länsimäen kirkolta lähtee klo 10.50 ja Hakunilan kirkolta noin klo 11. Paluukuljetukset messun jälkeen.

Kesäkahvit alkavat kesäkuussa. Hakunilan kirkon takkahuoneessa kahvitellaan torstaisin klo 13 ja Länsimäen kirkon olohuoneessa tiistaisin klo 13.

Puistokerhot lapsiperheille kokoontuvat Rajakylän pallopuistossa, Vaaralan talkookentän puistossa, Håkansbölen kartanon puistossa ja Pyhän Annan lastenkirkon pihalla. Lue lisää: http://www.vantaanseurakunnat.fi/hakunilan-seurakunta/perhekerhot1

Herättäjäjuhlat Kahden maan kansalainen -teemalla Myyrmäen urheilupuistossa 8.–10.7.2016. Koko perheen ilmainen tapahtuma, jossa on körttipastillin pituisia seurapuheita, veisuuta, konsertteja yms. ja lapsille omaa ohjelmaa. Körtin mopo ei keuli – tule myös talkoolaiseksi! Kivaa tekemistä kivassa porukassa. herattajajuhlat.fi

Kirkkohäät tulossa? Kummin kunniatehtävä odottaa, mutta rippikoulu on käymättä? Ei hätää, tervetuloa Aikuisrippikouluun! Tiedustele Harri-pappi Nurmiselta, p. 050 354 7648.

Tilaa Hakunilan seurakunnan uutiskirje lapsille ja perheille Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa tietoa kivoista tapahtumista lapsille ja perheille alueellamme.

Vapaaehtoiseksi
Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.vapaaehtoistyo.fi/vantaa

Liikuntaleikkikouluja, sählyä, korista, kesäleirejä... Katso Vantaan NMKY:n toiminnan sivut: http://www.nmkyvantaa.fi/