Kiva, kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille!

Hakunila on Vantaan itäisin seurakunta luonnonkauniiden Sipoonkorven metsien kainalossa. Helsingin humuun meiltä hurauttaa vajaassa puolessa tunnissa, joten Jumalan selän takana emme ole ;) Jumala ja kirkko ovat meillä arkisesti läsnä, ihmisten keskellä - piipahda pääkirkossamme, kun käyt ostarilla vaikkapa kaupassa, kirjastossa tai apteekissa. Iloisessa ja toivorikkaassa yhteisössämme on reilut 15 000 jäsentä - liity sinäkin! Tervetulleeksi sinut toivottaa kirkkoherra Hans Tuominen työtovereineen. 

Joulukonsertit ja kauneimmat joululaulut 2015 löytyvät tapahtumakalenterista haulla Musiikkitilaisuudet tai luettelona tästä linkistä:  http://www.vantaanseurakunnat.fi/konsertit 

Myyjäiset Länsimäen kirkolla la 28.11. klo 10-13. Myynnissä mm. käsitöitä, joulupuuroa, kahvilaherkkuja ja arpoja. Tuotto lähetystyölle. 

1. adventtina Hoosianna-kirkkoon!  Su 29.11. Länsimäen kirkossa vietetään koko perheen iloista Hoosianna-kirkkoa klo 10-. Hakunilan kirkossa klo 12- lauletaan yhdessä Hakunilan kirkon kuoron kanssa Hoosianna ja muita adventin virsiä. Joulupuista voit mukaasi joulutoiveen toteutettavaksi. Molemmilla kirkoilla on myös myyjäiset messujen jälkeen. Hakunilassa saattelemme rakkaan Arja-emäntämme eläkkeelle. 

Lahjoita Jouluiloa! Su 29.11. messujen jälkeen löytyy Hakunilan ja Länsimäen kirkolta joulukuusi, josta voi ottaa toteutettavaksi kolmenlaisia toiveita: lahjan lapselle, ruokalahjakortin perheelle tai joulukukan vanhukselle. Pyydämme tuomaan lahjat ja lahjakortit kirkkoherran virastoon viimeistään 8.12. Voit jättää ne myös vahtimestarille Länsimäen tai Hakunilan kirkoilla. Kukat tulee toimittaa Hakunilan ja Länsimäen kirkoille ti 15.12. klo 13-18. Diakoniatyöntekijämme toimittavat lahjasi perille alueellamme. Kiitos avustasi ja siunattua joulua!

"Hyvän Tahdon Joulua" Lions Clubin hyväntekeväisyysjoulukonsertti Hakunilan kirkossa su 29.11. klo 18. Liput 15 euroa. 

Nukketeatteri Sampon esitys "Yllätyslahja ystävälle" Länsimäen kirkossa ke 9.12. klo 18. Annanpäivän tapahtumassa Itä-Hakkilan Martat tarjoavat myös joulupuuroa esityksen jälkeen. Vapaa pääsy. 

Kirkkohäät tulossa? Kummin kunniatehtävä odottaa, mutta rippikoulu on käymättä? Ei hätää, tervetuloa
Aikuisrippikouluun! Tiedustele Harri-pappi Nurmiselta, p. 050 354 7648.

Vapaaehtoiseksi
Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.vapaaehtoistyo.fi/vantaa