Kiva, kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille!

Hakunila on Vantaan itäisin seurakunta luonnonkauniiden Sipoonkorven metsien kainalossa. Helsingin humuun meiltä hurauttaa vajaassa puolessa tunnissa, joten Jumalan selän takana emme ole ;) Jumala ja kirkko ovat meillä arkisesti läsnä, ihmisten keskellä - piipahda pääkirkossamme, kun käyt ostarilla vaikkapa kaupassa, kirjastossa tai apteekissa. Iloisessa ja toivorikkaassa yhteisössämme on reilut 15 000 jäsentä - liity sinäkin! Tervetulleeksi sinut toivottaa kirkkoherra Hans Tuominen työtovereineen. 

Joulukonsertit ja kauneimmat joululaulut 2015 löytyvät tapahtumakalenterista haulla Musiikkitilaisuudet tai luettelona tästä linkistä:  http://www.vantaanseurakunnat.fi/konsertit

Lahjoita Jouluiloa! Su 29.11. messujen jälkeen löytyy Hakunilan ja Länsimäen kirkolta joulukuusi, josta voi ottaa toteutettavaksi kolmenlaisia toiveita: lahjan lapselle, ruokalahjakortin perheelle tai joulukukan vanhukselle. Pyydämme tuomaan lahjat ja lahjakortit kirkkoherran virastoon viimeistään 8.12. Voit jättää ne myös vahtimestarille Länsimäen tai Hakunilan kirkoilla. Kukat tulee toimittaa Hakunilan ja Länsimäen kirkoille ti 15.12. klo 13-18. Diakoniatyöntekijämme toimittavat lahjasi perille alueellamme. Kiitos avustasi ja siunattua joulua!

Vauvamuskariin! Ilmoittautuminen kevätkauden 2016 ryhmiin alkaa 1.12.2015 klo 9 sähköpostitse riikka.jantti@evl.fi. Lisätietoja ryhmistä: http://www.vantaanseurakunnat.fi/hakunilan-seurakunta/muskarit

Kultaisen Iän Laulajien konsertti ti 1.12. klo 18.30 Hakunilan kirkossa "Joulun tunnelmaan sanoin ja sävelin". Vapaa pääsy, ilmainen ohjelma.

Eino Grönin "Tunnelmallinen Joulu"-konsertti ke 2.12. klo 19 Hakunilan kirkossa. Ohjelma 15 euroa. 

Itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10 messu Hakunilan kirkossa. Partiolippukunta Tuikku-Tyttöjen myyjäiset kirkonmenojen jälkeen.

Nukketeatteri Sampon esitys "Yllätyslahja ystävälle" Länsimäen kirkossa ke 9.12. klo 18. Annanpäivän tapahtumassa Itä-Hakkilan Martat tarjoavat myös joulupuuroa esityksen jälkeen. Vapaa pääsy. 

Kirkkohäät tulossa? Kummin kunniatehtävä odottaa, mutta rippikoulu on käymättä? Ei hätää, tervetuloa
Aikuisrippikouluun! Tiedustele Harri-pappi Nurmiselta, p. 050 354 7648.

Vapaaehtoiseksi
Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.vapaaehtoistyo.fi/vantaa