Kiva, kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille!

Hakunila on Vantaan itäisin seurakunta luonnonkauniiden Sipoonkorven metsien kainalossa. Iloisessa ja toivorikkaassa yhteisössämme on reilut 15 000 jäsentä - liity sinäkin! Tervetulleeksi sinut toivottaa kirkkoherra Hans Tuominen työtovereineen.

Perhekerhojen kevätretkipäivään ke 11.5. Holman leirikeskuksessa voi ilmoittautua perhekerhoissa ja perhekahviloissa huhtikuun aikana.

Vaaralan Vappu su 1.5. klo 13–15 Vaaralan Talkootien pallokentällä. Mukavaa ohjelmaa koko perheelle!

Retkikirkko helatorstaina 5.5. klo 15 Pyhän Annan lastenkirkon pihalla. Laulamassa pihamuskarilaiset! Ota mukaan istuinalusta, vesipullo, picnic-eväitä ja reipasta retkimieltä. Muista säähän sopivat vaatteet ja kengät. Kanssasi retkeilevät Sari-pappi ja Riikka-kanttori.

Kansanlaulukirkko su 8.5. Länsimäen kirkossa klo 10. Mukana Rajakylän ja Länsimäen eläkkeensaajien laulu- ja tanssiryhmä.

Serenadeja äideille su 8.5. Hakunilan kirkossa klo 14. Laulamassa oopperalaulajat Hannu Forsberg ja Jaakko Hietikko sekä kanttori Juha Paukkeri.

Herättäjäjuhlat Kahden maan kansalainen -teemalla Myyrmäen urheilupuistossa 8.–10.7.2016. Koko perheen ilmainen tapahtuma, jossa on körttipastillin pituisia seurapuheita, veisuuta, konsertteja yms. ja lapsille omaa ohjelmaa. Körtin mopo ei keuli – tule myös talkoolaiseksi! Kivaa tekemistä kivassa porukassa. herattajajuhlat.fi

Kirkkohäät tulossa? Kummin kunniatehtävä odottaa, mutta rippikoulu on käymättä? Ei hätää, tervetuloa Aikuisrippikouluun! Tiedustele Harri-pappi Nurmiselta, p. 050 354 7648.

Tilaa Hakunilan seurakunnan uutiskirje lapsille ja perheille Saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa tietoa kivoista tapahtumista lapsille ja perheille alueellamme.

Vapaaehtoiseksi
Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.vapaaehtoistyo.fi/vantaa

Liikuntaleikkikouluja, sählyä, korista, kesäleirejä... Katso Vantaan NMKY:n toiminnan sivut: http://www.nmkyvantaa.fi/