Kivistön kirkko

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)

Kivistön kirkko

Metsän siimeksessä, omakotitaloalueen keskellä sijaitsevan 1967 valmistuneen punatiilisen Kivistön kirkon ovat suunnitelleet arkkitehdit Raili ja Kalevi Hietanen. Kivistön kirkko on erityisesti alueen lapsiperheiden vilkkassa käytössä.

 

Tilan käyttö

Kivistön kirkko on auki maanantaista keskiviikkoon klo 9-16, muulloin tilaa voi varata juhlatilaisuuksiin.

Katso panoraamakuvat

Tilavaraukset

Kaste, häät, hautajaiset, juhlat, kokous tulossa? Varaa tila Vantaan seurakuntien toimitus- ja tilavarauspalvelusta ma-pe klo 9–15 p. 09 8306 333, tilavaraukset.vantaankoski@evl.fi . Vahtimestarien kanssa voi sopia tilojen esittelystä, p. 050 341 8381.

Musiikkitilaisuuksien ja konserttien varaukset: vastaava kanttori Kari Jerkku, p. 050 414 5244, kari.jerkku@evl.fi

 

Kivistön kirkko juhlatilana

Valoisassa kirkkosalissa on 150 istumapaikkaa, lisäistuimilla tilaa järjestyy 200 hengelle. Lähes kuutionmuotoisen kirkkosalin akustiikkaa kehutaan hyväksi, joten se soveltuu myös pienimuotoisten konserttien järjestämiseen. Seurakuntasalissa on tilat 50 hengelle, ja se voidaan jakaa paljeovella kahteen osaan.

Varusteet

Seurakuntasalissa on 10 pöytää ja noutopöytä, istumapaikat 50 henkilölle. Salissa on videotykki, kannettava tietokone, valkokangas ja piano. Kirkon pihalla on leikkimökki ja leluja lapsille. Seurakunnalla on kastepuku, jota voi varata kastetilaisuuksiin.

Keittiö

Salin vieressä on pieni keittiö, jossa kahvinkeitin, liesi, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Käytettävissä on Arabian valkoinen kahvi- ja ruoka-astiasto 50 hengelle. Valkoiset juhlapöytäliinat ovat vuokrattavissa. Vuokraus sovitaan varauksen yhteydessä. Lapsille on varattu neljä syöttötuolia.

Maksut

Vantaan seurakuntien jäsenille kirkollisten toimitusten yhteydessä keittiön käytöstä peritään 80 euroa. Muiden tilaisuuksien veloituksesta lisätietoja kirkkoherranvirastosta.

Parkkipaikat

Kirkolla on maksuton parkkipaikka Laavatien varressa.

Esteettömyys

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Pääsisäänkäynnille portaat ja luiska
  • Diakoniatoimiston sisäänkäynti ei ole esteetön.
  • Esteetön wc-tila
  • Kirkkosalissa induktiosilmukka

Hääpareille tiedoksi

Vuosittain Kivistön kirkossa vihitään vain muutama hääpari. Jos haluatte erottua massasta, on tämä 1960-luvun tunnelmaa henkivä kirkko teidän vihkipaikkanne.

"Tiilimuurin verhoamalla sisäpihalla olisi kesällä ihan upeaa sanoa toisilleen "tahdon". Mielestäni paras vuodenaika Kivistössä vihkimiselle on loppukevät ja alkukesä. Ympäröivä luonto on hehkeimmillään: isoja koivuja, metsää, pihalla sipulikukkia. Jos haluaa talvella tulla täällä vihityksi, niin lumisateen jälkeen puut ovat todella hurmaavan verhotuneita lumivaippaan ja pihan lumi tuo hienoa suomalaista talvitunnelmaa."

  • Kivistön kirkon käytävä on noin 20 metriä pitkä
  • Kirkkosalissa penkit ovat vain yhdellä puolella, joten niin sanottua sulhas- ja morsianpuolta ei ole
  • Vihkiryijynä on kaunis, vihreä Marttojen lahjoittama ja Karin Wallinin kutoma ryijy "Tulppaanipuutarha". Ryijy on vihkiparien käytössä-

Lähes kuutionmuotoisen kirkkosalin akustiikkaa kehutaan hyväksi. Kivistön kirkon vuonna 1971 valmistuneissa yleisuruissa on 12 äänikertaa.

"Prinsessa Ruusunen ja muut hillitymmät kappaleet sopivat Kivistön kirkon uruille parhaiten."

- Kari Jerkku, kanttori

 

 

Kivistön kirkko Facebookissa

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ma 17.12. klo 9.00

Laavatie 2, 01700 Vantaa

Joulumuskari

Joulumuskari on kaikille avoin tilaisuus, jossa lauletaan ja soitetaan sekä tuttuja että uusia lasten joululauluja.
ma 24.12. klo 16.00 -17.00

Laavatie 2, 01700 Vantaa

Jouluaaton hartaus

Jouluaatto, aiheena Lupaukset täyttyvät.