Tikkurilan seurakunnan kuorot ja lauluryhmät

Tikkurilan seurakunnassa on kuoroja ja lauluryhmiä erilaisille laulajille. Kuorojen toimintamahdollisuudet arvioidaan koronatilanteen kehittymisen mukaan. Harjoituksissa noudatetaan jhyvää hygieniaa sekä mahdollisuuksien mukaan turvavälejä.Tarkempia tietoja saat kunkin kuoron yhteyshenkilöltä.

Pyhän Laurin kuoro

Pyhän Laurin kuoro on sekakuoro, joka laulaa monipuolisesti kaikenlaista kirkkomusiikkia. Esiintymisiä kertyy runsaasti sekä konserteissa että jumalanpalveluksissa. Uusia laulajia otetaan mielellään vastaan. Kuoroa johtaa kanttori Terje Kukk, p. 050 4343 043, terje.kukk@evl.fi, jolta voi tiedustella lisää kuoron toiminnasta.

Corvus Laurencij -kuoro

Corvus Laurencij on mieslaulajien muodostama, gregoriaaniseen ja keskiaikaiseen musiikkiin erikoistunut kuoro. Se esiintyy konserteissa ja jumalanpalveluksissa Vantaalla ja muualla Suomessa. Kuoro on julkaissut useita äänitteitä pääasiassa suomalaisista keskiaikaisista lähteistä koottua musiikkia. Harjoitukset tiistaisin klo 18 Pyhän Laurin kirkossa 8.9. alkaen Tiedustelut: kanttori Samppa Laakso, samppa.laakso@evl.fi, p. 050 330 1582.

Omalla äänellä

Omalla äänellä -lauluryhmässä lauletaan tuttuja ja vähemmän tuttuja lauluja innokkaassa ja iloisessa joukossa. Ota mukaan iloinen mieli, ei laulutaitovaatimuksia eikä läsnäolovelvollisuutta. Omalla äänellä -ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai. Tiedustelut kanttori Terje Kukk, 050 4343 043, terje.kukk@evl.fi.

Tikkurilan kirkkokuoro

Tikkurilan kirkkokuoro osallistuu seurakunnan messuihin niin kutsuttuna liturgisena kuorona. Laulamme myös perinteisiä suomalaisia sekakuorolauluja sekä uudempaa ohjelmistoa.  Tiedustelut: kanttori Iina Katila, iina.katila@evl.fi, p. 050 409 7817

Laulupiiri

Laulupiiri laulaa tulevan sunnuntain virsien lisäksi toivevirsiä. Piirissä voit käydä silloin kun sinulle itsellesi sopii! Tule virkistymään ja viihtymään virsien parissa! Tiedustelut kanttori Samppa Laakso, samppa.laakso@evl.fi, p. 050 330 1582.

Laurin laulajat

Laurin laulajat on projektiluontoinen lauluryhmä, jonka vaatimustaso on korkeampi. Laulajilta edellytetään aikaisempaa kuorolaulukokemusta ja nuotinlukutaitoa. Laulajia otetaan koelaulun perusteella, harjoitusajankohdat aina sopimuksen mukaan. Tiedustelut kanttori Terje Kukk, terje.kukk@evl.fi, 050 4343 043. 

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien yhteinen kamarikuoro harjoittelee syksyn ajan Tikkurilan seurakunnan tiloissa. Kuoroa johtavat Terje Kukk ja Iina Katila. Uusia laulajia otetaan koelaulun perusteella. Lisätiedot Terje Kukk, terje.kukk@evl.fi, p. 050 4343 043. 

Gospel-kuoro

Gospelista kiinnostuneet ovat tervetulleita Korson seurakunnan tiloissa toimivaan gospel-kuoroon. Kuoroa johtaa Jussi Salonen, jolta myös lisätiedot: jussi.salonen@evl.fi, 0505736368