Tikkurilan seurakunta

Kaupunkilaisten arjessa ja elämässä mukana. Armon asialla. Tikkurilan seurakunta on noin 40 000 vantaalaisen kotiseurakunta. Meille olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet!

Seurakuntamme työntekijä vastaa keskustelua varten numerossa 09 8306 202 arkena ma - pe klo 12 - 15. Kirkon palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18 - 24 numerossa 0400 221180. .

Tervetuloa mukaan turvallisesti!

Tapahtumakohtaiset koronaohjeet löydät tapahtumakalenterin tapahtumista. Osassa Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksista osallistumisen edellytyksenä on koronapassi (ilman passia ei voi osallistua, vaikka olisi saanut rokotukset tai sairastanut koronan). Osaan tilaisuuksista puolestaan otetaan sisään vain puolet tilan tavallisesta osallistujamäärästä. Joihinkin tilaisuuksiin on lisäksi ennakkoilmoittautuminen. Tilaisuuksissamme on vahva maskisuositus. Kauneimmat joululaulut ovat listattuina tässä. Vantaan seurakuntien koronaohjeet löydät täältä: https://www.vantaanseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/koronaohjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sunnuntain klo 10 messuun voit ottaa osaa paitsi paikan päällä, myös Tikkurilan seurakunnan Facebook-sivun kautta. (Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit valita kirjautumisvaiheessa vaihtoehdon "ei nyt".) 

Katso tiedot tapahtumista tapahtumakalenterista. Diakoniatyön yhteystiedot löydät tästä.

Kurkkaa Tikkurilan kirkkoon

Vuoden alussa käyttöön vihityn Tikkurilan kirkon sähköistä esitettä pääset selailemaan yltä. Elämää kirkossa ja sen ympärillä puolestaan seurataan blogissa nimeltä Tikkurilan taivaan alla osoitteessa tikkurilantaivaanalla.blogspot.com 

 

Kirkkoherranvirasto p. 09 830 6717 tikkurilan.seurakunta@evl.fi Palvelee ma–pe klo 9–14.

Tikkurilan kirkon aulassa oleva palvelupiste on avoinna kirkon aukioloaikoina ma-pe klo 7.30 - 21, la klo 9 - 18 ja su klo 9 - 18. Asematie 12 a, 01300 Vantaa (postiosoite: PL 69, 01301 Vantaa) 

Instagram: @tiksinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä Twitter: @TiksinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palautetta Tikkurilan seurakunnalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Hääpari seisoo alttarilla papin edessä Pyhän Laurin kirkossa.