Tikkurilan seurakunta

Kaupunkilaisten arjessa ja elämässä mukana. Armon asialla. Tikkurilan seurakunta on noin 40 000 vantaalaisen kotiseurakunta. Meille olet tärkeä sellaisena kuin olet. 

Seurakuntamme työntekijä vastaa keskustelua varten numerossa 09 8306 202 ma - pe klo 12-15. Kirkon palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18 - 24 numerossa 0400 221180.

Koronapandemian takia yleisötilaisuudet, mukaan lukien ryhmäkokoontumiset, on peruutettu. Hartauksiin ja musiikkitilaisuuksiin voit ottaa osaa Tikkurilan seurakunnan Facebook-sivun kautta. (Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit valita kirjautumisvaiheessa vaihtoehdon "ei nyt".) 

Katso tiedot verkkotapahtumista tapahtumakalenterista. Diakoniatyön yhteystiedot löydät tästä.

Ehtoolliselle pääsee osallistumaan Ehtoollishetkissä, jotka noudattavat voimassa olevia koronarajoituksia. Lisätietoa tästä.

 

 Kurkkaa Tikkurilan kirkkoon virtuaalisesti

Kirkkoa pääset vilkaisemaan virtuaalisesti ja tiloihin tutustumaan tästä linkistä. Tikkurilan kirkko vihittiin käyttöön tämän vuoden tammikuussa. Elämää kirkossa ja sen ympärillä seurataan blogissa nimeltä Tikkurilan taivaan alla osoitteessa tikkurilantaivaanalla.blogspot.com  Kuva: OOPEAA

Kirkkoherranvirasto p. 09 830 6717 tikkurilan.seurakunta@evl.fi Palvelee ma–pe klo 9–14.

Tikkurilan kirkon aulassa oleva palvelupiste on avoinna kirkon aukioloaikoina ma-pe klo 7.30 - 21, la klo 9 - 18 ja su klo 9 - 18. Asematie 12 a, 01300 Vantaa (postiosoite: PL 69, 01301 Vantaa) 

Instagram: @tiksinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä Twitter: @TiksinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palautetta Tikkurilan seurakunnalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Hääpari seisoo alttarilla papin edessä Pyhän Laurin kirkossa.