Pyhän Laurin patsas, jonka taustalla erottuu Pyhän Laurin kirkkoa.

 

Tikkurilan seurakunta

Kaupunkilaisten arjessa ja elämässä mukana. Armon asialla. Tikkurilan seurakunta on 38 000 vantaalaisen kotiseurakunta. Meille olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet!

Seurakuntamme työntekijä vastaa keskustelua varten numerossa 09 8306 202 arkena ma - pe klo 12 - 15. Kirkon palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18 - 24 numerossa 0400 221180. 

Moniväristä tiiliseinää ja lasi-ikkunoita.

Tervetuloa mukaan turvallisesti!

Vantaan seurakuntien koronaohjeet löydät täältä: https://www.vantaanseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/koronaohjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä Jumalanpalveluksissa ovat käytössä 28.12.2021–31.1.2022 henkilömäärärajoitukset. Tilaan saa tulla yhtäaikaisesti enintään 1/5 tilan enimmäishenkilömäärästä, kuitenkin enintään 30 henkilöä kerrallaan. Kaikissa tilaisuuksissamme on vahva maskisuositus. Koronapassista luovutaan kaikissa tilaisuuksissa.

Moniin jumalanpalveluksiin ja sunnuntain kello 10 messuun voit ottaa osaa myös Tikkurilan seurakunnan Facebook-sivun kautta. (Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit valita kirjautumisvaiheessa vaihtoehdon "ei nyt".) 

Aluehallintoviraston tämänhetkiset kokoontumisrajoitukset eivät koske kirkon välttämätöntä toimintaa ihmisten kriisinkestävyyden ylläpitämiseksi koronapandemian aikana. Jumalanpalvelukset ja toimitukset, kuten hautaan siunaaminen, kaste ja avioliittoon vihkiminen tai ruoka-avun järjestäminen eri tavoin ovat toimintaa, joilla vähennetään yksinäisyyttä ja jotka kuuluvat kirkon välttämättömiin tehtäviin.

Diakoniatyön yhteystiedot löydät tästä. 

Kurkkaa Tikkurilan kirkkoon

Vuoden 2021 alussa käyttöön vihityn Tikkurilan kirkon sähköistä esitettä pääset selailemaan yltä. Elämää kirkossa ja sen ympärillä puolestaan seurataan blogissa nimeltä Tikkurilan taivaan alla osoitteessa tikkurilantaivaanalla.blogspot.com 

 

Kirkkoherranvirasto p. 09 830 6717 tikkurilan.seurakunta@evl.fi Palvelee ma–pe klo 9–14.

Tikkurilan kirkon aulassa oleva palvelupiste on avoinna kirkon aukioloaikoina (ks. joulun ajan aukiolo alempaa). Asematie 12 a, 01300 Vantaa (postiosoite: PL 69, 01301 Vantaa) 

Instagram: @tiksinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä Twitter: @TiksinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palautetta Tikkurilan seurakunnalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hääpari seisoo alttarilla papin edessä Pyhän Laurin kirkossa.