Vapaaehtoiset - Tervetuloa mukaan!

Vapaaehtoisena teet hyvää. Tee kertaluonteinen keikka tai sitoudu vakituisemmin - valitse itsellesi sopiva tapa auttaa. Anna aikaasi, saat hyvän mielen. 

Ota yhteyttä diakonian vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Natasa Stambejhin, natasa.stambej@evl.fi, p. 050 588 3355.

Ilmoittaudu mukaan tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä [sivu työn alla - tähän linkki uudelle sivulle]

Tavalliset taidot riittävät

Olet tervetullut omana itsenäsi. Tavallisen ihmisen tavalliset taidot riittävät. Vapaaehtoisjoukossamme on kaiken ikäisiä ihmisiä, niin opiskelijoita, työssä käyviä kuin eläkeläisiäkin. Tehtäviäkin on laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy tekemistä. Voit myös tarjota oman ideasi tai erityislahjasi käyttöön. Voimme räätälöidä sinulle tehtävän. 

Olet mukana omien aikataulujesi mukaan

Voit itse päättää, minkä verran haluat olla mukana vapaaehtoisena. Teet hommia kerran vuodessa tai joka viikko tai silloin, kun sinulle sopii. Vapaaehtoistehtävissämme on sekä kertaluontoisia keikkoja että tehtäviä, jotka vaativat pidempää sitoutumista. Tehtäviä voi ottaa lisää, niitä voi vaihtaa, eikä mukana tarvitse olla ikuisesti.

Saat ohjausta tarpeesi mukaan

Työntekijämme antavat tukea ja ohjausta tehtäviin tarpeen mukaan. Vapaaehtoisille järjestetään myös koulutuksia, esimerkiksi ensiaputaidoista tai ihmisen kohtaamisesta. Tapaturmavakuutus on voimassa tehtävien hoidon ajaksi.

Se tunne, kun voit auttaa

Vapaaehtoistoiminnasta ei makseta palkkaa. Sen sijaan saat mielekästä tekemistä ja voit olla tuottamassa iloa niin itsellesi kuin muille. 

Yhdenvertaisesti ja ihmistä kunnioittaen 

Vapaaehtoistoimintamme perustana ovat jokaisen ihmisen ainutkertaisuus Jumalan luomana, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys. Pidämme heikomman puolta.

Mitä tehtäviä on tarjolla?

► Tutustu vapaaehtoistehtäviimme tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Pappi, yhteisö- ja verkostotyö
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut Vantaankosken seurakunnan pappi helmikuusta 2016 lähtien. Aluksi työskentelin kolme vuotta nuorten parissa, mutta nykyisissä yhteisöpapin tehtävissä työni painottuu vähän vanhempien nuorten (=seniorien) kohtaamiseen. Suuri salaisuus on, että kaikki pitävät aidosta menosta. Siinä mielessä ikä on vain numero, jonka avulla pidetään lukua elämän kilometreistä. Minuun voi siis olla yhteyksissä, olitpa sitten vauva tai vaari.

Olen suunnattoman iloinen siitä, että saan tehdä työtä niiden asioiden parissa, jotka ovat antaneet minulle niin paljon, ja jotka koen merkityksellisiksi. Olen ihmisläheinen ja huumorintajuinen, mutta osaan myös vakavoitua elämän suurten kysymysten äärellä. Minusta risti muodostuu, kun pää on taivaissa, jalat maassa ja käsivarret ojennettuina lähimmäistä kohti. Miten voisin olla avuksi?

Minuun saavat olla yhteyksissä myös kaikki alueelliset toimijat - järjestöt, verkostot, ihan kaikki. Yhdessä tekemällä voi onnistua!

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (diakonia)
Vantaankosken seurakunta
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Olen Nataša Stambej, ja autan ihmisiä, jotka haluavat rakentaa parempaa maailmaa kanssamme - eli seurakuntamme vapaaehtoisia. Jos sinua kiinnostaa tukihenkilötyö, olotilakahvilatyö tai keikkapankkityö, ota yhteyttä. Jos vielä mietit, mitä voisit kanssamme tehdä, ota yhteyttä silloinkin! :)

Vapaaehtoistyö Vantaankosken seurakunnassa