Syksyn 2019 tapahtumia

Lasten kekkerit la 26.10.

La 26.10. Hakunilan kirkolla iloiset lastenjuhlat hattuteemalla, voit ottaa myös oman hauskan hatun mukaasi. Puuhapisteet avautuvat klo 15.30, mm. kasvomaalausta, hattuaskartelua, sählyä, myös leikkihuone avoinna. Klo 16.00 koko perheen konsertti, Kuunloiste-lapsikuoro ja Aurinkotanssi-kuoro esiintyvät. Konsertin jälkeen tarjolla lasten lemppariruokaa, makaronilaatikkoa ja puuhapisteet avoinna klo 17.30 asti. Yhteistyössä NMKY ja Hakunilan srk. Tervetuloa mukaan!

Perheiden joulujuhla to 12.12.

Joulumuorin riisipuuron ja piparin tuoksu valtaa Hakunilan kirkon, puurokattila nostetaan tarjolle klo 17. Jouluista askartelua takkahuoneessa klo 17-18. Klo 18 kokoonnumme kirkkosaliin laulamaan yhdessä Lasten kauneimpia joululauluja Riikka-kanttorin johdolla.

 

 

 

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.