Syksyn 2019 tapahtumia

Rohkeasti lentoon

Su 29.9. klo 12 Mikkelinpäivän perhemessussa ollaan ihan lennossa. Klo 11 alkaen paperilennokkien askartelua messua varten. Laulamassa lapsikuorolaisia ja muskarilaisia. Kirkkomehut ja kirkkokahvit messun jälkeen. 

Ilta keskeneräisyyden äärellä

Ke 2.10. klo 18 Naisten ilta kaikille Kesken-runoilija Elina Salmisen johdolla Kolohongan kerhotilassa. Ilmoittaudu mukaan ma 30.9. mennessä. 

Lasten kekkerit la 26.10.

La 26.10. Hakunilan kirkolla on ilmassa lastenjuhlan tuntua. Klo 15.30 koko perheen konsertti ja konsertin jälkeen ruokaa ja puuhapisteitä. Yhteistyössä NMKY ja Hakunilan srk. Tervetuloa mukaan!

 

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.