Kevään ja kesän 2020 tapahtumia

 

Kartanon puistoseikkailu 

To 11.6. Håkansbölen kartanon piha-alueella seikkaillaan aamupäivällä. Iloista touhua ja hauskoja eläinpukuisia hahmoja. Perheiden omatoiminen seikkailurata ja yhteisiä hetkiä. Tarjolla lounas (kinkkukiusaus) 2e/hlö, alle 3v ilmaiseksi. Omat astiat ja ruokailuvälineet mukaan, ilmoittauduthan viim. 4.6. Birgitalle.

1-2. luokkalaisten kesäkerho

Kolohongassa koululaisten kesäkerho 1-10.6 klo 9-15. Kivaa tekemistä ulkona ja maukas lounas ja välipala päivittäin. Ilmoittautumiset pikaisesti Birgitalle.

Perheiden grilli-ilta 

Kolohongan ostoskeskuksen pihalla paistetaan makkaraa ja touhua on monenlaista sisällä ja ulkona, ihania saippuakuplia, keppihevoset vauhdissa ja taiteilua pihaliiduilla. Itä-Hakkilan MLL:n pisteessä luovia kädentaitoja ja mukana touhuissa myös Vantaan NMKY. Alustava päivämäärä syksyllä on 9.9.

pupu ja orava lastenkonsertissa
varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina