Kevään ja kesän 2019 tapahtumia lapsille ja perheille 

Kikatuskone 

Su 3.2. klo 15 Länsimäen kirkossa käynnistetään Kikatuskone. Lapsiperheiden kirkkohetki. 

Naisten hyvinvointi-ilta

Ke 20.3. klo 18-20 Kolohongan kerhotilassa. Teetarjoilua klo 17.30-. Luennoitsija tarkentuu lähiaikoina. Ei vaadi ilmoittautumista.

Pääsiäisen perhemessu

Ma 22.4. klo 15 Länsimäen kirkossa. Perhemessun jälkeen etsitään kirkkoon piilotettuja suklaamunia. 

Vaaralan vappu

Ke 1.5. Vaaralan pallokentällä klo 13-15 kaiken ikäisten vapputapahtuma

Kuusijärvikirkko

Su 26.5. klo 12. Suvilinnun lauluja ja messu luonnon helmassa Kuusijärven ulkoilualueella. Yhteislauluja klo 11.30 alkaen. Mukaan kannattaa pakata istuinalusta ja vaikka retkieväät.

Pikkuväen kevätjuhla 

Ke 22.5. Hakunilan kirkolla klo 9 alkaen puuhailua, klo 10- kevätjuhla kirkossa ja sen jälkeen lounas seurakuntasalissa.

Kesällä 2019

Metsäseikkailua

7-9-vuotiaille Kolohongan lähimetsikössä ma 3.6. ja ma 10.6. klo 12-15. Voi tulla joko molempiin tai vain toiseen. Ilmoittauminen. 

Perheiden grilli-ilta 

Kolohongan ostarilla to 6.6. klo 17-19. Grilli kuumana, pihaleikkejä, yhdessäoloa. Yhteistyössä Itä-Hakkilan MLL.

Salapoliisit 

Perheiden retkipäivä klo 10-13 Håkansbölen kartanon pihapiiriin (kesäkuun alkupuolella, päivämäärä tarkentuu). Pienet ja suuremmatkin salapoliisit pääsevät selvittämään erilaisia tehtäviä pihalla. Keittolounas 2 euroa/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautuminen. 

Lasten tupa

Lastenhoitoa (ilmainen) 1-8-vuotiaille Hakunilan kirkolla pe 14.6. klo 9-12. Ilmoittautuminen. 

 

 

 

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.