Kevään ja kesän 2019 tapahtumia lapsille ja perheille 

Palmusunnuntain messu

Su 14.4. klo 12 Hakunilan kirkossa otetaan käyttöön kastepuu. Messussa puun oksille ripustetaan alkuvuoden aikana kastettujen nimet. Tervetuloa! 

Pääsiäisen Mukulamessu

Ma 22.4. klo 15 Länsimäen kirkossa. Perhemessussa lauletaan, hiljennytään, askarrellaan ja iloitaan. Messun jälkeen etsitään kirkkoon piilotettuja suklaamunia. 

Vaaralan vappu

Ke 1.5. Vaaralan pallokentällä klo 13-15 kaiken ikäisten vapputapahtuma. Jo perinteinen, koko perheen ja koko kylän iloinen vapputapahtuma. Monenlaista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa, kevään tuntua.

Kuusijärvi-kirkko

Su 26.5. klo 12. Suvilinnun lauluja ja messu luonnon helmassa Kuusijärven ulkoilualueella. Yhteislauluja klo 11.30 alkaen. Mukaan kannattaa pakata istuinalusta ja vaikka retkieväät.

Pikkuväen kevätjuhla 

Ke 22.5. Hakunilan kirkolla klo 9 alkaen puuhapisteitä, klo 10- keväinen kirkkohetki kirkossa ja sen jälkeen lounas seurakuntasalissa.

Kesällä 2019

Metsäseikkailu

7-9-vuotiaille Kolohongan lähimetsikössä ma 3.6. ja ma 10.6. klo 12-15. Voi tulla joko molempiin tai vain toiseen. Ilmoittauminen eija.hyytiainen@evl.fi

Lapsiperheiden grilli-ilta 

Kolohongan ostarilla to 6.6. klo 17-19. Grilli kuumana, pihaleikkejä, yhdessäoloa. Yhteistyössä Itä-Hakkilan MLL. Rentoa yhdessäoloa ja pientä puuhaa.

Kartanon puistoseikkailu

Perheiden retkipäivä klo 10-13 Håkansbölen kartanon pihapiiriin 13.6. klo 10-13. Mukavaa puuhailua kartanon puistossa ja keittolounas Ruunassa 2 euroa/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautuminen eija.hyytiainen@evl.fi

Lasten tupa

Lastenhoitoa (ilmainen) 1-8-vuotiaille Hakunilan kirkolla pe 14.6. klo 9-12. Ilmoittautuminen eija.hyytiainen@evl.fi

 

pupu ja orava lastenkonsertissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.