Tervetuloa mukaan Kummipäivään 3.6.2018!

Aloita kesä kummin kanssa puuhaten! Kolmatta kertaa järjestettävä Kummin kaa –kummipäivä on lasten ja heille tärkeiden aikuisten ikioma seikkailupäivä.  Tarjolla on monipuolista ja mukavaa tekemistä. Yhdessä tekeminen on Kummipäivässä tehty mahdollisimman helpoksi.

Se information på svenska längre ner!

Vuoden 2018 Kummipäivän yhteistyökumppanit:

Vantaa:

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kummipäivänä kummit ja kummilapset pääsevät ilmaiselle tutustumiskierrokselle Helsinki-Vantaan lentoaseman työntekijöiden ohjaamana klo 10-12.  Voit ilmoittaa lisäksesi yhden alle 14- vuotiaan kummilapsen. 

Valitettavasti ilmoittautumisia ei voida enää vastaanottaa. Tilaisuus on täyteen varattu.

SuperPark Vantaa:

Kummi ja kummilapsi pääseät kokeilemaan rajojaan yhteishintaan 25 euroa (norm. 38 euroa). Lippukassalla maininta "Kummipäivä".

Tiedekeskus Heureka

Kummin sisäänpääsy kummilapsen seurassa lastenlipun hinnalla (15 euroa). Lippukassalla maininta "Kummipäivä".  Heurekalla pääsee myös halailemaan suloisia Hali-Bernejä klo 13-15. Pysäköinti: Kuninkaalantie 5, Vantaa

Wanda's Kitchen & Lounge

Tule lounaalle! Alle 12-vuotias kummilapsi syö ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa, ja 12-18 -vuotias kummilapsi saa ilmaisen limun aterian kylkeen.

Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanon kotieläinpihan asukkaisiin kuuluu lampaita, pupuja, kanoja ja kukko. Eläintenhoitajan ollessa paikalla, häneltä voi kysellä eläimistä ja niiden hoidosta. Pihalla on myös grillaus- ja piknikmahdollisuus. Kotieläinpihaan on vapaa pääsy.

Megazone Flamingo

Megazonessa haastetaan kummi lasersotaan. Kaksi 22 minuutin mittaista pelikierrosta 12€/hlö (normaalisti 18€/hlö). Megazonen suositusikäraja on 7 vuotta. Hinnat voimassa mainitsemalla ”Kummipäivä” varauksen yhteydessä.

Prison Island Flamingo

Ratkaiskaa koodi ja paetkaa sellistä. Vankilasaarella kummisuhde pistetään todelliseen testiin. 60 minuutin mittainen vankilaseikkailu 12€/hlö (normaalisti 18€/hlö). Prison Islandin suositusikäraja on 10 vuotta. Hinnat voimassa mainitsemalla ”Kummipäivä” varauksen yhteydessä.

Flamingo Spa- Vesipuisto

Flamingo Spassa viihtyy vaikka koko päivän. Veden ja ilman lämpötila on +32, joten kylmä ei yllätä polskiessa tai vesileikeissä altaan ulkopuolellakaan. Uutuutena lasten leikkipaikka, jossa voit luvalla läträtä. Kummilapsi (alle 14v) polskii Kummipäivänä kumminsa kanssa ilmaiseksi. (etu 14€) Aikuisen lippu 24€. Lippukassalla mainita ”kummipäivä”.

Helsinki:

Allas SeaPool Kummipäiväalennus: lapsi ja aikuinen yhteensä 17 euroa (normaalisti 21 euroa). Huom. jos aikuinen on jäsen, maksetaan vain lapsen lippu, joka on neljä euroa (normaalisti 7 euroa).

Mustasaaren toimintakeskus Mustasaari avautuu yleisölle tänä kesänä poikkeuksellisesti jo su 3.6. Kummipäivän merkeissä. Saari on avajaispäivänä auki klo 10–16. Lautat lähtevät Taivallahdesta kohti saarta tasatunneittain klo 10–13 ja viimeinen lautta Mustasaaresta lähtee klo 16. Kanttiini on auki klo 10.30–15.15. Saaresta voi ostaa omakustanteisesti kevyttä lounasta (hinta 6 €) sekä makkaraa ja vohvelia klo 11.30–14. Tiedustelut mustasaari@evl.fi tai 09-2340 2590.

Helsingin kaupunginmuseo Vapaa sisäänpääsy Lasten Kaupunkiin ja muihin näyttelyihin. Kummipäivän Workshop, jossa yhteistä tekemistä “Kummin kaa". Opastus workshoppiin aulasta.

Kansallismuseo Barbie-näyttely kiehtoo Kansallismuseossa. Sisäänpääsy kummille 11 euroa sisältäen Barbie-näyttelyn tai 9 euroa ilman Barbie-näyttelyä (norm. 15/12 euroa) kummilapsen seurassa ja alle 18-vuotias kummilapsi ilmaiseksi. Museokorttilaisille Barbie-näyttely 3 euroa. Barbie-bongausta eli opastettu kierros klo 13 suomeksi sisältyy näyttelylipun hintaan. Lippukassalla maininta "Kummipäivä" tai "Fadderdagen".

Kart'in Club Cartingia kummilapsen kanssa: 10 minuutin yksittäisajon hinta on 15€/henkilö (aikuisten normaalihinta 20 €). Ajamaan pääsee klo 11:00-19:00 välillä.

Minigolf Taivallahti Lippukassalla maininta "kummipäivä" ja kaikki saavat pelata lastenlipun hinnalla eli neljällä eurolla (aikuisen normaalihinta 9 euroa)

 

Erityisten kummien ja kummilasten piknik tapaaminen

Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanolla (Katriinankuja 5, Vantaa) kummipäivänä su 3.6 klo 11.00-15.00.
Kotieläinpihaan tutustumista ja piknikin viettoa.  
Mukana kehitysvammaistyön diakoni Kristiina Tuohimaa-Salminen p. 050 433 4232.
Seurakunta tarjoaa kahvit ja pientä syötävää.
Grillausmahdollisuus. Tuo itse grillattavat tullessasi.

► Kun ystävä pyysi Mika Hanénia kummiksi, hän ei epäröinyt hetkeäkään - Lue juttu Kirkko ja kaupungista

Fadderdagen 3.6.2018

Den första söndagen i juni 3.6.2018 firar församlingarna i Vanda och Helsingfors Fadderdagen.

Vi erbjuder en mängd roliga aktiviteter och utflyktsmål som faddrar och fadderbarn kan upptäcka tillsammans. Tanken är att göra umgänget mellan dig och ditt fadderbarn så lätt och roligt som möjligt.

Evenemanget ordnas för andra året i rad i Vanda. Helsingfors församlingar deltar i år för första gången i Fadderdagen.

Kummipäivä löytyy myös Facebookista

 

Lisätietoja:

Johanna Puolitaival

Viestintäsuunnittelija

johanna.puolitaival(at)evl.fi

044 422 0440