Tervetuloa mukaan Kummipäivään 2.6.2019!

Aloita kesä kummin kanssa puuhaten! Neljättä kertaa järjestettävä Kummin kaa –kummipäivä on lasten ja heille tärkeiden aikuisten ikioma seikkailupäivä.  Tarjolla on monipuolista ja mukavaa tekemistä. Yhdessä tekeminen on Kummipäivässä tehty mahdollisimman helpoksi.

Se information på svenska längre ner!

Vuoden 2019 Kummipäivän yhteistyökumppanit:

Vantaa:

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kummipäivänä kummit ja kummilapset pääsevät ilmaiselle tutustumiskierrokselle Helsinki-Vantaan lentoaseman työntekijöiden ohjaamana klo 10-12.  Voit ilmoittaa lisäksesi yhden alle 14- vuotiaan kummilapsen. 

SuperPark Vantaa:

Kummi ja kummilapsi pääseät kokeilemaan rajojaan yhteishintaan 25 euroa (norm. 38 euroa). Lippukassalla maininta "Kummipäivä".

Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanon kotieläinpihan asukkaisiin kuuluu lampaita, pupuja, kanoja ja kukko. Eläintenhoitajan ollessa paikalla, häneltä voi kysellä eläimistä ja niiden hoidosta. Pihalla on myös grillaus- ja piknikmahdollisuus. Kotieläinpihaan on vapaa pääsy.

Flamingo Spa- Vesipuisto

Flamingo Spassa viihtyy vaikka koko päivän. Veden ja ilman lämpötila on +32, joten kylmä ei yllätä polskiessa tai vesileikeissä altaan ulkopuolellakaan. Uutuutena lasten leikkipaikka, jossa voit luvalla läträtä. Kummilapsi (alle 14v) polskii Kummipäivänä kumminsa kanssa ilmaiseksi. (etu 14€) Aikuisen lippu 24€. Lippukassalla mainita ”kummipäivä”.

 

► Kun ystävä pyysi Mika Hanénia kummiksi, hän ei epäröinyt hetkeäkään - Lue juttu Kirkko ja kaupungista

Fadderdagen 2.6.2019

Den första söndagen i juni 2.6.2019 firar församlingarna i Vanda, Esbo och Helsingfors Fadderdagen.

Vi erbjuder en mängd roliga aktiviteter och utflyktsmål som faddrar och fadderbarn kan upptäcka tillsammans. Tanken är att göra umgänget mellan dig och ditt fadderbarn så lätt och roligt som möjligt.

Evenemanget ordnas för andra året i rad i Vanda.

Kummipäivä löytyy myös Facebookista

 

Lisätietoja:

Johanna Pohjantaival

Kehittämistoiminnan suunnittelija

johanna.pohjantaival(at)evl.fi

044 422 0440