Tervetuloa mukaan Kummipäivään 31.5.2020!

 

Aloita kesä kummin kanssa puuhaten! Kummipäivä on lasten ja heille tärkeiden aikuisten ikioma seikkailupäivä.  Tarjolla on monipuolista ja mukavaa tekemistä. 

Kummisuhde on parhaimmillaan yksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista, jolle kannattaa antaa aikaa. Kummipäivän ideana on tarjota tekemistä ja yhdessä olemista kummille ja kummilapselle.

Se information på svenska längre ner!

 

Vuoden 2020 Kummipäivän yhteistyökumppanit:

Päivitämme tietoa vuoden 2020 Kummipäivästä tapahtumakohteiden varmistuttua.

 

Vantaa:

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kummipäivänä kummit ja kummilapset pääsevät ilmaiselle tutustumiskierrokselle Helsinki-Vantaan lentoaseman työntekijöiden ohjaamana klo 10–12.  Voit ilmoittaa lisäksesi yhden alle 14-vuotiaan kummilapsen.

Äkkilähdöistä eli mahdollisista peruutuspaikoista voi kysellä heikki.heikurinen@evl.fi
 

Suomen ilmailumuseo

Ilmailumuseo on jännittävä koko perheen vierailukohde aivan Vantaan Aviapoliksen ytimessä. Museon kokoelmien painopisteenä on Suomen ilmailu ja suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet. Olemme ilmailutiedon aarreaitta, joka tarjoaa jokaiselle jotain uutta, olitpa sitten vannoutunut lentokoneharrastaja tai noviisi. Lähde lentoon! Ilmailumuseoon pääsee kummi ja kummilapsi ilmaiseksi.

Ilmailumuseo on auki Kummipäivänä klo 10–17.

Osoite: Karhumäentie 12, Vantaa


SuperPark Vantaa:

Kummi ja kummilapsi pääsevät kokeilemaan rajojaan yhteishintaan 25 e (norm. 38 e). Lippukassalla maininta "Kummipäivä".

SuperPark on auki Kummipäivänä klo 11–18.

Osoite: Tammiston kauppatie 13, Vantaa

 

Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanon kotieläinpihan asukkaisiin kuuluu lampaita, pupuja, kanoja ja kukko. Eläintenhoitajan ollessa paikalla, häneltä voi kysellä eläimistä ja niiden hoidosta. Pihalla on myös grillaus- ja piknikmahdollisuus. Kotieläinpihaan on vapaa pääsy.

Osoite: Katriinankuja 5, Vantaa

 

Flamingo Spa- Vesipuisto

Flamingo Spassa viihtyy vaikka koko päivän. Veden ja ilman lämpötila on +32, joten kylmä ei yllätä polskiessa tai vesileikeissä altaan ulkopuolellakaan. Kummilapsi (alle 14v) polskii Kummipäivänä kumminsa kanssa ilmaiseksi. (etu 14 e) Aikuisen lippu 24 e. Lippukassalla mainita ”kummipäivä”.

Flamingo on auki Kummipäivänä klo 10–21.

Osoite: Tasetie 8, Vantaa

 

Fazer Experience vierailukeskus

Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin 1 tunnin opastetuilla kierroksilla. Kierrokset alkavat klo 13 ja klo 15.
Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Fazeriin kokonaan uudella, hauskalla ja inspiroivalla tavalla – kaikilla viidellä aistilla. Kummi ja kummilapsi alennuttuun hintaan 9,50 e/hlö. Mehu ja pulla –tarjoilu kierrokselle tulijoille. 

Osoite: Fazerintie 6, Vantaa

 

Fadderdagen 31.5.2020

Den första söndagen 31.5.2020 firar församlingarna i Vanda, Esbo och Helsingfors Fadderdagen.

Vi erbjuder en mängd roliga aktiviteter och utflyktsmål som faddrar och fadderbarn kan upptäcka tillsammans. Tanken är att göra umgänget mellan dig och ditt fadderbarn så lätt och roligt som möjligt.

Evenemanget ordnas för andra året i rad i Vanda.

 

Kummipäivä löytyy myös Facebookista.

Kummipäivän valtakunnallisilta sivuilta löydät muiden kaupunkien kohteet.

 

Lisätietoja:

Liisa Toivonen
Viestintäsuunnittelija
liisa.toivonen@evl.fi
050 511 6656

 

 

 
 
Kummipäivän logo