Lähde liikunnalliselle supersankariseikkailulle!

Seppo.io-sovelluksesta löytyy liikunnallinen superseikkailurata, joka on luotu 6.6. vietetylle Kummipäivälle.  Sovellus seikkailuineen on kuitenkin auki vuoden 2021 loppuun asti. Ratoja on eri puolilla Vantaata ja mukana on myös rata, joka ei vaadi karttapaikannusta, eli sitä voi pelata missä vain. Sovellus on ilmainen. Seikkailu on tarkoitettu seikkailtaivaksi yhdessä aikuisen kanssa.

Pukekaa ylle joustavat vaatteet ja jalkaan lenkkarit. Halutessanne voitte askarrella supersankarinviitat esimerkiksi lakanasta siivittämään seikkailupäivää.  Etsikää valitsemanne seikkailupaikka ja lähtekää seikkailulle, puhelimen sovellus ohjaa paikan päällä. Rasteja on yhteensä kymmenen. Kun olette rastien lähellä, aktivoituu sovelluksen vihreä pallo tummemmaksi ja pääsette seikkailemaan. Seikkailurata on tarkoitettu tehtäväksi yhdessä aikuisen kanssa.

  • Tikkurilan rata: lähtö Heurekan puistosta ja päätös Tikkurilan kirkolle KOODI BCD87C
  • Myyrmäen rata: lähtö Myyrmäen urheilupuistolta KOODI 55313E
  • Korson rata: rata sijaitsee Korson Ankkapuiston alueella KOODI B19529
  • Kuusijärven rata: rata sijaitsee Kuusijärven alueella KOODI EG464B
  • Pyhän Laurin kirkkopuiston rata sijaitsee Pyhän Laurin kirkolla KOODI C41ABD
  • Rata joka ei vaadi karttapaikannusta - seikkaile missä vain! KOODI 39C9B3
    Jos lähdet tälle radalle, niin lue nämä ohjeet: etsikää ulkoa sopiva seikkailupaikka, jolta löytyy tilaa supersankareille. Lähellä olisi hyvä olla puistonpenkki tai isompi kivi, rappuset tai mäki. Lähtekää seikkailulle, puhelimen sovellus ohjaa eteenpäin. Rasteja on yhteensä kymmenen. Kun olette rastien lähellä, aktivoituu sovelluksen vihreä pallo tummemmaksi ja pääsette seikkailemaan.
 
Kummipäivän logo

Etäkummikin voi olla läheinen

YouTube-video


Teemu Laajasalon mietteitä ääneen lukemisen tärkeydestä

YouTube-video