Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko

 

Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten.

Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa.

Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön.

Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Lähetystyön toimintaa syksyllä 2022

Pipliaseuran lähetyspyhä Tikkurilan kirkossa su 14.8 klo 10. Kirkkokahveilla Antti Siukonen Pipliaseurasta tuo tuoreita kuulumisia ndongan ja kwanjaman kielisestä Raamatunkäännöshankkeesta Namibiassa.

Kävele Naiselle Ammatti – tempaus su 4.9. Messun jälkeen, n. klo 11.15 kevytlounas Tikkurilan kirkolla ja kävelylenkki lähialueilla. Kävelemällä ja lahjoittamalla kerätään ammatteja hauraassa asemassa olevien naisten koulutuksen, toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseksi Afrikassa ja Aasiassa. Maksuton tilaisuus, vapaaehtoinen lahjoitus Naisten Pankin hyväksi. Yksi ammatti vastaa noin 30€ lahjoitussummaa.

Tiina ja Karri Koistinen
Tiina ja Karri Koistinen

Mikkelinpäivän enkelikirkko ja toimintapisteet su 2.10. klo 10 Tikkurilan kirkossa. Messussa Koistisen perhe siunataan lähetystyöhön. Messun jälkeen klo 13 asti kirkonrotta Hertta toivottaa kaikki perheet tervetulleeksi kirkkoon erilaisiin toimintapisteisiin. Lapsille ongintaa ja rakentelua, herkkuja ja eri maiden tansseja. Ota oma nalle tai lelu mukaan nalleneuvolaan. Valokuvaaja on paikalla ottamassa perhekuvia. Saat yhden valokuvan maksutta, lisätilaukset kuvaamosta. Ilmoittaudu kuvaukseen etukäteen, jos mahdollista. Ilmottaudu tästä.

Sansan lähetyspyhä su 9.10 klo 10 Tikkurilan kirkolla. Messussa palvelevat Jarkko Korhonen, Iina katila, Mari Chaulagai ja Marja Soikkeli. Messun jälkeen kirkkokahveilla Marja Soikkeli Medialähetys Sanansaattajista kertoo median välityksellä tehtävästä lähetystyöstä. 

Joulumyyjäiset la 10.12 klo 11–14 Tikkurilan kirkolla. Myynnissä mm. käsitöitä, leivonnaisia ja arpoja. Kahviosta jouluisia herkkuja. Tuotto lähetystyön hyväksi.

 

Lähetyspiirit

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä, välitetään ajankohtaista tietoa työalueilta ja jaetaan kuulumisia ulkomaan työntekijöiltä. Lähetyspiireissä tutkitaan sanaa, lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

Lähetyksen päiväpiiri parillisten viikkojen tiistaisin klo 13–14.30 ajalla 23.8–13.12, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Toivo, 2 krs. Sanaa, keskustelua, rukousta, vaihtuvia vierailijoita sekä kuulumisia ulkomaan työalueilta.   

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä parittomien viikkojen torstaisin klo 18–20 Kartanonkosken kerhohuoneessa ajalla 15.9–24.11. Raamattua, rukousta, yhdessäoloa ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä.

Sukkelat sukankutojat parittomien viikkojen tiistaisin klo 10–12 ajalla 30.8–22.11 Vehkapolun kerhotilassa. Ryhmässä neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön, lähetystyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Voit neuloa myös kotona, ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.

Israel-piiri maanantaisin 12.9, 10.10, 14.11 ja 12.12 klo 18–20, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua.      

Kylväjän raamattupiiri maanantaisin 5.9, 3.10, 7.11 ja 5.12 klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.

Sansan medialähetyspiiri maanantaisin 15.8, 19.9, 17.10, 21.11 ja 19.12 klo 18.00, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Raamatun sanan tutkimista ja rukousta maailmanlaajuisen Jumalan lähetyksen puolesta.

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia työalueilta sekä lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumista?

Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.