Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko. Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten. Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa. Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön. Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita. Tervetuloa mukaan toimintaa!

 

Lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumia

 

Messu ja Suomen Lähetysseuran lähetysjuhla

6.1.2019 klo 10 Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetysjuhla. Vierailija Suomen Lähetysseurasta

Messu ja Suomen Pipliaseuran lähetysjuhla

31.3.2019 klo 10 Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetysjuhla. Vierailija Suomen Pipliaseurasta.

Vappumyyjäiset

Ke 1.5.2019 Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4, klo 11-14 lähetystyön hyväksi.

Vappumyyjäisten arvonnan voittoarpa oli valkoinen 47. Voiton voi noutaa Koskikeskuksesta (Vernissakatu 4) arkisin klo 9-18.

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia lähetyskentiltä sekä lähetystyön ja kansainvälisentyön tapahtumista? Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.

Gospel-lattarit™

Jatkuvat  Tikkurilan seurakunnassa!

 
Gospel-lattarit™

 

Armollinen tanssitunti kaiken ikäisille naisille lattarimusiikin tahdissa keskiviikkoisin 11.9.-20.11.2019 (syyslomaviikolla 2.10. ei tuntia) klo 19.30-20.30 Tikkurilan Koskikeskuksessa, osoitteessa Vernissakatu 4

 

Lisätiedot: Merja Rantala 050 5269401, merja.rantala@evl.fi

 

Gospel-lattarit™ on naiseutta ja tervettä itsetuntoa vahvistava liikuntamuoto, jossa virkistävään latinalaiseen tanssiin yhdistyy liikkumisen ilo ja Jumalan armollisuus. Tunnilla tanssitaan rytmikkäitä latinalaistansseja kristillisen musiikin tahdissa.

Gospel-lattaritunnit muodostuvat alkurukouksesta, lämmittelyistä, askelsarjoista, joiden ohessa opetellaan hieman tekniikkaa, sekä loppuvenyttelyistä. Lajeina ovat mm. salsa, merengue, samba, chacha, reggaeton, bachata ja afro. Tunnilla lähdetään liikkeelle perusaskelista ja sarjoista, joita maustetaan kullekin taitotasolle sopiviksi.

Matalan kynnyksen tanssitunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille naisille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kristillinen lattarimusiikki, iloinen lattarirytmi sekä armollinen ilmapiiri kutsuvat monipuoliseen liikkumiseen hauskalla ja turvallisella tavalla.

Mukaan tarvitset liikuntavarusteet ja juomapullon. Hinta 5€/kerta (käteismaksu) seurakunnan nimikkolähetystyön hyväksi.  

Gospel-lattarit™ on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) vuonna 2007 aloittama kristillinen treenimuoto.

Lähetyspiirit ja ryhmät

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä rukoilemalla ja välittämällä ajankohtaista tietoa lähetyskentiltä. Ryhmissä tutkiaan yhdessä sanaa, lauletaan ja rukoillaan. Piireissä voi kokea yhteyttä ja tavata uusia ystäviä. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

 

Lähetyksen päiväpiiri joka tiistai klo 13-14.30 ajalla 15.1.-14.5. Tikkurilan Koskikeskuksessa. Sanaa, keskustelua ja rukousta.

 

 

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä kaikenikäisille torstaisin 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4. ja 9.5. klo 18 Kartanonkosken kerhohuoneessa. Raamattua, rukousta, yhdessäoloa ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä. Tarjolla kahvia ja teetä. Lapset tervetulleita mukaan.

 

 

Israel-piiri maanantaisin 14.1., 4.2., 4.3. ja 1.4. klo 18.30, Tikkurilan Koskikeskus. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua.

 

 

Kylväjän raamattupiiri maanantaisin 7.1., 4.2., 4.3., 1.4. ja 6.5. klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.

 

 

Sansan medialähetyspiiri kk:n kolmas maanantai (21.1., 18.2., 18.3. ja 15.4. ja 20.5.) klo 18.00 Tikkurilan Koskikeskus, kokoushuone Setri. Raamattu-, rukous- ja keskustelupiiri kaikille, joita kiinnostaa maailmanlaajuinen median välityksellä tehtävä lähetystyö.

 

 

Tikkurilan Hannat joka toinen torstai 10.1. alkaen. Klo 9.30 lähtö lenkille Koskikeskuksen edestä (Vernissakatu 4), klo 10.30 kahvit sanan äärellä kokoushuone Setrissä. Kuntokävelyä, keskustelua ja rukousta. Piiri on osa kehitysmaiden naisia tukevaa Toivoa naisille -rukousliikettä.

 

Sukkelat sukankutojat

Neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 10-12. Ensimmäinen tapaaminen 8.1. klo 10-12 Tikkurilan Koskikeskuksessa, kokoushuone Sypressi (1.krs). Voit myös neuloa kotona, ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.

 

Lisätietoja: Lähetystyön ja kansainvälisen työn pastori Sari Rajala / p. 050 434 5539

 

 

YouTube-video
Lähetystyön ja kansainvälisen työn pastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin lähetystyön ja kansainvälisen työn pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Syksyllä 2018 toimin lähetys- ja kansainvälisen työn sihteerin sijaisena, joten lähetystyöhön tai kansainväliseen työhön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä minuun!

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!