Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko

Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten.

Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa.

Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön.

Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lähetystyön tapahtumia keväällä 2023

 

MAF lähetyspyhä su 16.4. klo 10 Tikkurilan kirkolla. Messussa palvelevat Jarkko Korhonen ja Mari Chaulagai sekä vierailija MAF:sta. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus.

Vapputapahtuma ma 1.5. Tikkurilan kirkolla. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Helluntaimessu sekä uusien nimikkolähettien siunaaminen ja lähtöjuhla su 28.5.2023 Tikkurilan kirkossa klo 10. Messua ovat toteuttamassa Jarkko Korhonen, Mari Chaulagai ja Samppa Laakso sekä Kansanlähetyksestä hallintojohtaja Samuli Virtanen ja rovasti Teijo Peltola. Messussa mukana Corvus Laurencij -kuoro. Messun jälkeen kirkkokahveilla vietetään juutalaistyöhön lähtevien nimikkolähettien lähtöjuhlaa. Tervetuloa tutustumaan uusiin nimikkolähettihin ja heidän tulevaan työhön Lähi-idässä. 

Lähetyspiirit

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä, välitetään ajankohtaista tietoa työalueilta ja jaetaan kuulumisia ulkomaan työntekijöiltä. Lähetyspiireissä tutkitaan sanaa, lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

Lähetyksen päiväpiiri parillisten viikkojen tiistaisin klo 13–14.30 ajalla 10.1-30.5., Tikkurilan kirkko, kerhohuone Toivo, 2 krs. Sanaa, keskustelua, rukousta, vaihtuvia vierailijoita sekä kuulumisia ulkomaan työalueilta.  

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä parittomien viikkojen torstaisin klo 18–20 Kartanonkosken kerhohuoneessa (19.1, 2.2, 16.2, 2.3, 16.3, 30.3, 13.4, 27.4, ja 11.5). Raamattua, rukousta, yhdessäoloa ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä.

Sukkelat sukankutojat parittomien viikkojen tiistaisin klo 10–12 ajalla 17.1.–23.5. Vehkapolun kerhotilassa. Ryhmässä neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön, lähetystyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Voit neuloa myös kotona, ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.

Israel-piiri maanantaisin 9.1, 13.2, 13.3, 11.4 (tiistai) ja 15.5. klo 18–20, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua.                  

Kylväjän raamattupiiri maanantaisin 2.1, 6.2, 6.3, 3.4 ja 8.5 klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.

Sansan medialähetyspiiri maanantaisin 23.1, 20.2, 20.3, 17.4 ja 15.45 klo 18.00, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Raamatun sanan tutkimista ja rukousta maailmanlaajuisen Jumalan lähetyksen puolesta.

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia työalueilta sekä lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumista?

Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.