Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko

 

Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten.

Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa.

Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön.

Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Tikkurilan seurakunnan lähetyspiirit ja ryhmät syksy 2021

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä rukoilemalla ja välittämällä ajankohtaista lähetystietoa työalueilta. Lähetyspiireissä tutkiaan yhdessä sanaa, lauletaan ja rukoillaan lähetystyön, yhteisten asioiden ja toinen toistemme puolesta. Lähetyspiireissä voi kokea yhteyttä ja tavata uusia ystäviä. Mukaan voi tulla silloin kun sinulle sopii. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

Seuraamme ajankohtaisia koronaohjeistuksia. Muutokset ja rajoitukset ovat mahdollisia.

Lähetyksen päiväpiiri joka toinen tiistai klo 13–14.30 ajalla 14.9–7.12 Tikkurilan kirkolla, 2. krs. Sanaa, keskustelua ja rukousta.

Sukkelat sukankutojat ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 10–12 ajalla 7.9–30.11 Tikkurilan kirkolla, kokoushuone Usko, 2 krs. Ryhmässä neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Voit neuloa myös kotona, ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä kaikenikäisille joka toinen torstai 16.9–25.11 klo 18 Kartanonkosken kerhohuoneessa, Hagelstamintie 11a. Raamattua, rukousta, yhdessäoloa ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä.

Israel-piiri maanantaisin 13.9, 11.10, 8.11 ja 13.12 klo 18.30 Tikkurilan Kirkolla, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua.

Kylväjän raamattupiiri joka kuukauden ensimmäinen (arki) maanantai (6.9, 4.10, 1.11 ja 13.12) klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.

Sansan medialähetyspiiri kk:n kolmas maanantai (16.8, 20.9, 18.10, 15.11 ja 20.12) klo 18.00 Tikkurilan kirkolla, kerhotila Rakkaus, 2 krs. Raamattu-, rukous- ja keskustelupiiri kaikille, joita kiinnostaa maailmanlaajuinen median välityksellä tehtävä lähetystyö.

Paremman maailman puolesta – ryhmä joka toinen torstai 23.9–16.12 Tikkurilan kirkolla, kerhohuone Martta, 2. krs. Suomen Lähetysseuran Global Action -toiminta sopii heille, joiden sydän sykkii globaalille oikeudenmukaisuudelle, yhteisölliselle toiminnalle ja ympäristölle. Ryhmässä tutustutaan Lähetysseuran työhön ja laatikkoviljelyyn sekä ideoidaan yhdessä ravintolapäiviä, siivouspäiviä, liikunta- ja käsityötempauksia tai muita tapahtumia SLS:n kohteiden hyväksi maailmalla.  Suomen lähetysseuran piiri.

 

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia työalueilta sekä lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumista?

Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

YouTube-video