Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko

 

Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten.

Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa.

Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön.

Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Lähetystyön toimintaa keväällä 2022

Israel ilta ma 21.3 klo 18, kokoushuone Usko. Israel – ajan merkkinä. Puhujana Suomi-Israel Yhdistysten Liitto Ry:n puheenjohtaja Risto Huvila. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Vantaan Suomi-Israel yhdistyksen kanssa.

Kansanlähetyksen pyhä su 6.3 klo 10 Tikkurilan kirkossa ja lähetysjuhla messun jälkeen. Lauri ja Asako Palmu kertovat Kansanlähetyksen Japanin työstä. 

Kylväjän lähetyspyhä 24.4. klo 10 Tikkurilan kirkossa ja lähetysjuhla messun jälkeen. Mukana Etiopian nimikkolähettimme Koistiset. 

Vapputapahtuma 1.5. Tikkurilan kirkolla. Tuotto lähetystyön hyväksi.

 

Lähetyspiirit

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä, välitetään ajankohtaista tietoa työalueilta ja jaetaan kuulumisia ulkomaan työntekijöiltä. Lähetyspiireissä tutkitaan sanaa, lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

Lähetyksen päiväpiiri parillisten viikkojen tiistaisin klo 13–14.30 ajalla 8.2–31.5, Valo, 1. krs.  Sanaa, keskustelua, rukousta, vaihtuvia vierailijoita sekä kuulumisia ulkomaan työalueilta.  

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä parittomien viikkojen torstaisin klo 18–20 Kartanonkosken kerhohuoneessa ajalla 3.2–12.5 (ei 14.4). Raamattua, rukousta, yhdessäoloa ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä.

Sukkelat sukankutojat parittomien viikkojen tiistaisin klo 10–12 ajalla 1.2–24.5. Bethanian tilassa, Tikkurilan kirkon kupeessa. Ryhmässä neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön, lähetystyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Voit neuloa myös kotona, ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.

Israel-piiri maanantaisin 14.2, 14.3, 11.4 ja 9.5 klo 18–20, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua.                                                                                              

Kylväjän raamattupiiri maanantaisin  7.2, 7.3, 4.4 ja 2.5 klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.

Sansan medialähetyspiiri maanantaisin 28.2, 28.3, 25.4, 16.5 ja 13.6 klo 18.00, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Raamatun sanan tutkimista ja rukousta maailmanlaajuisen Jumalan lähetyksen puolesta.

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia työalueilta sekä lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumista?

Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.