Korson seurakunta

Korson seurakunta on näkyvä osa alueensa ihmisten elämää. Kirkko keskellä kylää löytyy helposti. Seurakunnallamme on toimintaa kirkon lisäksi Mikkolan ja Nikinmäen seurakuntakodeissa. Yhteistyö alueen päiväkotien, koulujen ja järjestöjen kanssa on tiivistä ja hedelmällistä. Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneelle seurakunnasta löytyy monia osallistumispolkuja. Tervetuloa seurakuntayhteyteen!

Korson seurakunnan jumalanpalveluksissa noudatetaan turvallisuus- ja hygieniamääräyksiä ja huolehditaan riittävistä turvaväleistä. Messuvieraita ohjeistetaan myös mahdollisimman turvalliseen ehtoollisen viettämiseen. Saavuthan tilaisuuksiimme oireettomana. Huolehdithan omalta osaltasi turvaväleistä. Osallistujien ja seurueiden väliin tulee pystyä jättämään 1-2 metrin turvaväli, ja turvavälit on pidettävä myös jonotettaessa. Hyvää käsihygieniaa tulee noudattaa, ja tarjoamme käsien puhdistamiselle tiloissamme mahdollisuuden. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiaille kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa, joissa lähikontaktia ei ole mahdollista välttää.

Jumalanpalveluksiimme voit edelleen osallistua myös verkon välityksellä, sillä niiden lähettäminen jatkuu Korson seurakunnan YouTube-kanavan kautta. Ajantasaiset tiedot syksyn tapahtumien toteutumisesta löydät tapahtumakalenterista sekä Kirkko ja kaupunki -lehdestä.

Korson kirkko on auki yksityistä hiljentymistä varten mape klo 912.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ma–pe klo 9–14, p. 09 830 6550, käynneistä on sovittava erikseen.

Kasteen, häiden, hautajaisten ja tilojen varaukset ma–pe klo 9–14, p. 09 830 6333. Virkatodistustilaukset suoraan Vantaan aluekeskusrekisteristä, p. 09 8306 345.

Pappi päivystää puhelimitse ma–pe klo 10–14, p. 09 830 6554. Papin tapaamisen voi sopia päivystysnumerosta.

Diakoniapäivystys tiistaisin klo 10–12 diakoniatoimistolla ja diakonian puhelinpäivystys torstaisin klo 11–12, p. 050 573 6376.

Facebook: Korson seurakunta
Sähköinen uutiskirje: Tilaa tästä 
Instagram: korsonsrk 
Twitter: korsonsrk
Youtube: Korson seurakunta

Kirkko keskellä kylää