Korson seurakunta

Korson seurakunta on näkyvä osa alueensa ihmisten elämää. Kirkko keskellä kylää löytyy helposti. Seurakunnallamme on toimintaa kirkon lisäksi Mikkolan ja Nikinmäen seurakuntakodeissa. Yhteistyö alueen päiväkotien, koulujen ja järjestöjen kanssa on tiivistä ja hedelmällistä. Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneelle seurakunnasta löytyy monia osallistumispolkuja. Tervetuloa seurakuntayhteyteen!

Kesäkuusta alkaen Korson seurakunnan jumalanpalveluksiin on jälleen mahdollista osallistua paikan päällä kirkossa. Messussa noudatetaan turvallisuus- ja hygieniamääräyksiä ja huolehditaan riittävistä turvaväleistä. Messuvieraita ohjeistetaan myös mahdollisimman turvalliseen ehtoollisen viettämiseen. Jumalanpalvelukseen voi edelleen osallistua myös verkon välityksellä, sillä niiden lähettämistä jatketaan Korson seurakunnan YouTube-kanavan kautta.

Seurakunnan muu kokoava toiminta on kesän ajan pääosin tauolla. Ajantasaiset tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenterista. Myös Korso-messut, Kirkonkulman toiminta sekä yhteisöruokailut ovat toistaiseksi tauolla. Huom! Kirkko ja kaupunki -lehteen on päätynyt virheellinen tieto kirkon aamupuuron alkamisesta ma 10.8. Mahdollisuuksien mukaan aamupuurot aloitetaan kuitenkin vasta syyskuun alussa.

Poikkeusolot aiheuttavat joitakin muutoksia rippikoulujen kesän leirijaksoihin ja konfirmaatioiden viettämiseen Korson seurakunnassa. Lue rippikoulusivultamme lisää siitä, millaisia muutoksia kesän rippikouluihin on luvassa.

Korson kirkko on auki yksityistä hiljentymistä varten mape klo 912.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ma–pe klo 9–14, p. 09 830 6550, käynneistä on sovittava erikseen.

Kasteen, häiden, hautajaisten ja tilojen varaukset ma–pe klo 9–14, p. 09 830 6333. Virkatodistustilaukset 1.1.2020 alkaen suoraan Vantaan aluekeskusrekisteristä, p. 09 8306 345.

Pappi päivystää puhelimitse ma–pe klo 10–14, p. 09 830 6554. Papin tapaamisen voi sopia päivystysnumerosta.

Diakoniatyön puhelinpäivystys kesä–elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 911, p. 050 573 6376. Diakoniapäivystykset ovat toistaiseksi tauolla. 

Vantaan seurakuntien työntekijöitä tavoittaa yhteisestä päivystyspuhelimesta, joka palvelee kesällä mape klo 1318, p. 09 830 6699.

Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan vanhemmuutta Suomessa ja ulkomailla. Banneria klikkaamalla pääset lahjoittamaan keräykseen Korson seurakunnan kautta. Kiitos avustasi!

Facebook: Korson seurakunta
Sähköinen uutiskirje: Tilaa tästä 
Instagram: korsonsrk 
Twitter: korsonsrk
Youtube: Korson seurakunta

 

Kirkko keskellä kylää