Kivistön kirkko – Hyvää ravintoa

Kivistön kirkko on kivistöläisten kohtaamispaikka. Tarjoamme aktiivista toimintaa kaikenikäisille; sinkuille, dinkuille ja lapsiperheille. Tutustu toimintaamme tällä sivulla.

Tietoa Kivistön kirkon käytöstä juhlatilana löytyy täältä.

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)
www.facebook.com/kivistonkirkko

 

Kesä 2022 Kivistön kirkossa

Kesällä Kivistön kirkossa vietetään messua juhannuspäivänä 25.6. klo 12 sekä iltamessut su 24.7. klo 18 ja su 28.8. klo 18.

Vaatevarasto on auki kerran kuussa avoimin ovin sekä sopimuksen mukaan yksittäisille käynneille. Vaatteita otetaan vastaan muinakin aikoina.

Kesäkuussa vietetään Kivistössä myös perhepäiviä (omat eväät mukaan!). Koululaisille lisäksi kesäpäiväleiri. Katso lisää Vantaankosken seurakunnan kasvatuksen nettisivuilta!

 

 

Toimintaa Kivistön kirkolla - jatkuu syksyllä 2022

 

Muskaria lukuunottamatta toiminta on maksutonta, halutessaan voi jättää vapaaehtoisen kahvirahan.

Diakoniapäivystys Kivistön kirkolla joka tiistai klo 13-15. Älä jää yksin - diakonian kautta saat apua ja tukea elämän murroskohdissa ja arjen haasteissa.

Perhekahvila
Ma klo 9.30–11.00
Tule kun haluat ja lähde kun aikatauluihisi sopii! Vapaata oleskelua ja leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjelmallisia tuokioita.

Aikuisten Olkkari
Maantaisin klo 12–14
Voit tavata muita ja tehdä vaikkapa käsitöitä. Tarjolla kahvia.

Lasten lauluryhmä Kastehelmi
Harjoitukset parillisten viikkojen keskiviikkoisin ke klo 17.15–18
Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan! Lauluryhmää vetävät Mari-Annika Heikkilä ja Ritva-Leena Tuuli. Lisätietoja: Ritva-Leena, p. 050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi.

Muskarit perheille
Keskiviikkona sylimuskari vauvaikäisten vanhemmille vauvoineen klo 14–15.30 ja torstaina perhemuskari klo 9.30–11.
Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat muskariin vanhemman kanssa. Hinta 60 euroa / kausi. Lisätietoja: Ritva-Leena, p. 050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi.

Iltaperhekahvila UUSI Parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 17.30-19.00: rentoa yhdessäoloa, leikkimistä ja juttelua lapsille ja huoltajille. Iltapala tarjolla.

Vauvakerho
Pe klo 9.00–11.00 vertaisryhmä vauvoille vanhempineen. Tarjolla kahvia.

 

Päivä kirkolla: Messu, brunssi/yhdessä syömistä ja jotain muuta, mitä keksitään! Seuraavat kerrat: mikkelinpäivä 2.10, 30.10 ja ensimmäisenä adventtina 27.11. Vietetään yhdessä messu, johon voivat osallistua kaikenikäiset! Messu alkaa klo 11. Messun jälkeen tarjolla ruokaa, vapaaehtoinen maksu ja muuta mukavaa puuhaa. Olet tervetullut myös valmistelemaan päivää kirkolla! Katso päiväkohtaiset tiedot Tapahtumakalenterista.

 

Kivistömessu: maanantain iltamessu 12.9.-5.12.

Maanantai-illoissa vietetään tunnelmallinen iltamessu klo 19-20 parittomilla viikoilla 12.9-5.12.22.  Tervetuloa myös messun etkoille klo 18.00 alkaen. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä syötävää.  Olet tervetullut myös rakentamaan messua - musisoimaan, kirjoittamaan ja/tai lukemaan esirukousta tai laittamaan esille iltapalaa. Tarjottavat tulevat Vantaan Yhteisen pöydän kautta. Messun jälkeen voit jäädä juttelemaan, hiljentymään ja hengailemaan. Lisäksi mukaan voi koota myös ruokakassin. Kirkon ovet menevät kiinni klo 21.

 

Kysy lisää Kivistön papeilta ja muilta työntekijöiltä tai tule paikan päälle. Ajantasaisen tiedon löydät myös tapahtumakalenterista.

  •  olet kivistöläinen sinkku / muuten vaan sinkku, tule mukaan.
  •  sinulla on puoliso / olet sinkku / tilanne on monimutkainen, tule mukaan. 
  •  olet ollut isosena / ole koskaan ollut missään kirkon jutussa, tule mukaan. 
  •  sinun elämässä hommat skulaa / elämä kyykyttää, tule mukaan. 

Jeesus on tän homman tukiasema!

 

Kävijäpalautetta

 

- Lähikirkkoni ♥️ En ole mitenkään ahkera kirkossa kävijä, mutta Vantaankosken seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa ja kirkkokin on pyhättö slash seurakunnan olohuone. Tää kirkko on aikoinaan talkoohenkisesti pystytetty paikallisten ihmisten aloitteesta. Seurakuntasali on sormustimen kokoinen ja siellä on monet kahvit nautittu. Sekä brunssit, koska niitäkin diakoniatyö tarjoaa. On oltu vanhempien tapaamisessa rippikoulun merkeissä ja vietetty kirkossa myös yksi tupatentäyteenahdettu konfirmaatio. Normaalioloissa kirkkosaliin mahtuu hyvin ja on ihan kiva että se on aika kompakti. Ulkoisesti kirkkosali on hyvin karu, mutta ehkä juuri sen tähden tapahtumien tunnelma korostuu.

 

 

Kivistön kirkon tapahtumia

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa

Myös WhatsApp! Instagram: kivistonkirkko

Olen Oili, Kivistöpappi ja pitkäaikainen "vantaankoskelainen". Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi lasta, Ransu-koira ja pupu. Pidän retroilusta ja hauskasta liikunnasta, kuten metsälenkeistä ja snorklauksesta.

Toiveeni on Jeesuksen jalanjäljissä rakentaa kirkkoa, seurakuntaa ja yhteisöä, josta löytyisi paikka jokaiselle toimia ja vain olla - jossa voisi yhdessä juhlia ja jakaa elämän käännekohtia ja tähtihetkiä. Edelleen haluan olla osaltani rakentamassa kirkkoa, jossa voi saada monenlaista tukea, myös niinä vaikeimpina hetkinä.  Jeesuksellekaan ei ollut mikään inhimillinen vierasta!

Nuorten aikuisten seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa
Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Aikuis- ja seniorityö

Olen Auli, Kivistön alueen diakoni. Vantaankosken seurakunnassa olen työskennellyt jo melkein parikymmentä vuotta eri työtehtävissä. Diakoniatyö on upea duuni! Saan kulkea ihmisten rinnalla hetken matkaa heidän arjessaan. Olla kuuntelijana ja näköalojen antajana.