Kivistön kirkko – Hyvää ravintoa

Kivistön kirkko on kivistöläisten kohtaamispaikka. Tarjoamme aktiivista toimintaa kaikenikäisille; sinkuille, dinkuille ja lapsiperheille. Tutustu toimintaamme tällä sivulla.

Tietoa Kivistön kirkon käytöstä juhlatilana löytyy täältä.

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)
www.facebook.com/kivistonkirkko

Valoa kevääseen!

Kirkossa tapahtuva kokoava toimintamme on tauolla 30.4.2021 asti koronatilanteen vuoksi.

Striimatun jumalanpalveluksen näet Vantaankosken seurakunnan YouTube-kanavalta sunnuntaisin klo 10. Maanantaisin pääset Kivistön kirkolta lähetettävään Verkkokirkkoon, jossa on iltahartaus sekä keskustelua. Verkkokirkko korvaa Kivistömessun, ja se lähetetään parittomina viikkoina klo 19, seuraavan kerran 12.4.21. Voit katsoa striimin myös jälkeenpäin.

Kirkko auki hiljentymistä varten

Voit tulla hiljentymään Kivistön kirkkoon. Ovet ovat auki maanantaista keskiviikkoon klo 9-18 sekä torstaisin lisäksi 15-18.

Voit istahtaa hetkeksi alas ja sytyttää vaikka kynttilän.

Voit myös olla yhteydessä kaikkiin seurakunnan ja Kivistön kirkon työntekijöihin.

 

Tervetuloa!

Toimintaa Kivistön kirkolla (tauolla 30.4.2021 asti)

Perhekahvila
Ma klo 9.30–11.00
Tule kun haluat ja lähde kun aikatauluihisi sopii! Vapaata oleskelua ja leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjelmallisia tuokioita.

Aikuisten Olkkari
Ma klo 12–14
Voit tavata muita ja tehdä vaikkapa käsitöitä. Tarjolla kahvia.

Lasten lauluryhmä
Ke klo 17.15–18 (5–9-vuotiaat) ja klo 18–19 (yli 9-vuotiaat)
Lapsikuoro Kastehelmi harjoittelee. Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan!

Muskarit perheille
Keskiviikkona sylimuskari vauvaikäisten vanhemmille vauvoineen klo 14–15.30 ja torstaina perhemuskari klo 9.30–11.
Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat muskariin vanhemman kanssa. Hinta 60 euroa / kausi.

Vauvakerho
Pe klo 9.00–11
Vertaisryhmä vauvoille vanhempineen

 

Brunssi

Tule nauttimaan Kivistön kirkon lauantain brunssista ja tapaamaan alueen ihmisiä. Brunssin hinta 7 euroa aikuiselta ja 3 euroa kolme vuotta täyttäneeltä lapselta. Brunssi on tarjolla kerran kuukaudessa elokuusta toukokuuhun. Ilmoitamme brunssien jatkumisesta tällä sivulla.

Kivistömessut ja Kivistöillat

Maanantaisin Kivistön kirkolla vietetään iltaa yhdessä klo 18-21. Kivistön maanantai-illat pitävät sisällään vuoroviikoin joko yhteisen messun tai yhteistä illanviettoa. Jos 

  •  olet kivistöläinen sinkku / muuten vaan sinkku, tule mukaan.
  •  sinulla on puoliso / olet sinkku / tilanne on monimutkainen, tule mukaan. 
  •  olet ollut isosena / ole koskaan ollut missään kirkon jutussa, tule mukaan. 
  •  sinun elämässä hommat skulaa / elämä kyykyttää, tule mukaan. 

Jeesus on tän homman tukiasema!

 

Kivistön kirkon tapahtumia

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa

Myös WhatsApp! Instagram: kivistonkirkko

Olen myyrmäkeläinen Kivistö-pappi ja pitkäaikainen "vantaankoskelainen". Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi kouluikäistä lasta ja Ransu-koira. Pidän retroilusta ja hauskasta liikunnasta, kuten metsälenkeistä, snorklauksesta ja pilateksesta. Minut löydät erityisesti Kivistön kirkolta, ja sieltä erityisesti maanantai-iltaisin, jolloin vietämme Kivistöiltaa erilaisten teemojen ja yhteisen syömisen parissa klo 18 alkaen ja klo 19 rennonletkeää uuden sukupolven ehtoollisjumalanpalvelusta KivistöMessua.

Toiveeni on Jeesuksen jalanjäljissä rakentaa kirkkoa, seurakuntaa ja yhteisöä, josta löytyisi paikka jokaiselle toimia ja vain olla - jossa voisi yhdessä juhlia ja jakaa elämän käännekohtia ja tähtihetkiä. Edelleen haluan olla osaltani rakentamassa kirkkoa, jossa voi saada monenlaista tukea myös niinä vaikeimpina hetkinä.  Jeesuksellekaan ei ollut mikään inhimillinen vierasta!

Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Aikuis- ja seniorityö

Olen Auli, Kivistön alueen diakoni. Vantaankosken seurakunnassa olen työskennellyt jo melkein parikymmentä vuotta eri työtehtävissä. Diakoniatyö on upea duuni! Saan kulkea ihmisten rinnalla hetken matkaa heidän arjessaan. Olla kuuntelijana ja näköalojen antajana.

Kivistöpappi vs.
Vantaankosken seurakunta

Tervehdys!

Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat muun muassa ihmiset, musiikki, liikunta ja rukous. Papin työssä saan usein nauttia juuri näistä asioista. Kivistöpapin sijaisena teen työtä erityisesti kivistöläisiä varten, mutta toimin myös muualla Vantaankosken alueella.

Papiksi minut vihittiin Porvoon suomalaiseen seurakuntaan, jossa olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien. Minulla on myös kokemusta järjestötyöstä Helsingin Diakonissalaitokselta.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Yritetään yhdessä.