Kivistön kirkko – Hyvää ravintoa

Kivistön kirkko on kivistöläisten kohtaamispaikka. Tarjoamme aktiivista toimintaa kaikenikäisille; sinkuille, dinkuille ja lapsiperheille. Tutustu toimintaamme tällä sivulla.

Tietoa Kivistön kirkon käytöstä juhlatilana löytyy täältä.

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)
www.facebook.com/kivistonkirkko

 

Toimintaa Kivistön kirkolla syksyllä 2022

 

Muskaria lukuunottamatta toiminta on maksutonta, halutessaan voi jättää vapaaehtoisen kahvirahan.

Diakoniapäivystys Kivistön kirkolla joka tiistai klo 13-15. Älä jää yksin - diakonian kautta saat apua ja tukea elämän murroskohdissa ja arjen haasteissa.

Vaatevarasto on auki aina diakoniapäivystyksen aikaan sekä lisäksi kuukauden ensimmäisenä torstaina avoimin ovin sekä sopimuksen mukaan yksittäisille käynneille. Vaatteita otetaan vastaan muinakin aikoina.

 

Perhekahvila
Ma klo 9.30–11.00
Tule kun haluat ja lähde kun aikatauluihisi sopii! Vapaata oleskelua ja leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjelmallisia tuokioita.

Aikuisten Olkkari
Maantaisin klo 12–14
Voit tavata muita ja tehdä vaikkapa käsitöitä. Tarjolla kahvia.

Lasten lauluryhmä Kastehelmi
Harjoitukset parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Kastehelmi-mini-ryhmä / iltamusiikkileikkikoulu: keskiviikkoisin klo 16.30-17.15.
Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan! Lauluryhmiä vetää kanttori Mari-Annika Heikkilä p. 044 422 0407, mari-annika.heikkila@evl.fi

 

Muskarit perheille

Muskareihin ilmoittautuminen tästä

Tiistaisin

Kivistön kirkko Perhemuskari klo 9-9.30

Kivistön kirkko Perhemuskari klo 9.45-10.15

Kivistön kirkko Vauvat 6-12kk klo 10.30-11

Kivistön kirkko Vauvat 6-12kk klo 12.15-12.45

Kivistön kirkko Vauvat 0-6kk klo 13-13.30

Kivistön kirkko Perhemuskari klo 14-14.30

Keskiviikkoisin 

Kivistön kirkko Perhemuskari klo 14.45-15.15

 

Muskareita ohjaa musiikkikasvattaja Jaana Muthoni-Vahermaa.

TIEDUSTELUT varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280

 

 

Iltaperhekahvila Parittomien viikkojen keskiviikkoisin alkaen 14.9. klo 17.30-19.00: rentoa yhdessäoloa, leikkimistä ja juttelua lapsille ja huoltajille. Iltapala tarjolla.

 

Päivä kirkolla: Messu, brunssi/yhdessä syömistä ja jotain muuta, mitä keksitään! Seuraavat kerrat: mikkelinpäivä 2.10, 30.10 ja ensimmäisenä adventtina 27.11. Vietetään yhdessä messu, johon voivat osallistua kaikenikäiset! Messu alkaa klo 11. Messun jälkeen tarjolla ruokaa, vapaaehtoinen maksu ja muuta mukavaa puuhaa. Olet tervetullut myös valmistelemaan päivää kirkolla! Katso päiväkohtaiset tiedot Tapahtumakalenterista.

Sunnuntaina 8.1. klo 11 Perhemessu Kivistön kirkossa. Messussa kastepuu riisutaan sydämistä ja vuoden aikana kastettujen vauvojen perheet voivat saada sydämen silloin omakseen. Tervetuloa kaikenikäiset!

Kivistömessu: maanantain iltamessu 12.9.-5.12.

Maanantai-illoissa vietetään tunnelmallinen iltamessu klo 19-20 parittomilla viikoilla 12.9, 10.10, 7.10. ja 5.12.  Tervetuloa myös messun etkoille klo 18.00 alkaen. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä syötävää.  Olet tervetullut myös rakentamaan messua - musisoimaan, kirjoittamaan ja/tai lukemaan esirukousta tai laittamaan esille iltapalaa. Tarjottavat tulevat Vantaan Yhteisen pöydän kautta. Messun jälkeen voit jäädä juttelemaan, hiljentymään ja hengailemaan. Lisäksi mukaan voi koota myös ruokakassin. Kirkon ovet menevät kiinni klo 21.

 

Kysy lisää Kivistön papeilta ja muilta työntekijöiltä tai tule paikan päälle. Ajantasaisen tiedon löydät myös tapahtumakalenterista.

  •  olet kivistöläinen sinkku / muuten vaan sinkku, tule mukaan.
  •  sinulla on puoliso / olet sinkku / tilanne on monimutkainen, tule mukaan. 
  •  olet ollut isosena / ole koskaan ollut missään kirkon jutussa, tule mukaan. 
  •  sinun elämässä hommat skulaa / elämä kyykyttää, tule mukaan. 

Jeesus on tän homman tukiasema!

 

Kävijäpalautetta

 

- Lähikirkkoni ♥️ En ole mitenkään ahkera kirkossa kävijä, mutta Vantaankosken seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa ja kirkkokin on pyhättö slash seurakunnan olohuone. Tää kirkko on aikoinaan talkoohenkisesti pystytetty paikallisten ihmisten aloitteesta. Seurakuntasali on sormustimen kokoinen ja siellä on monet kahvit nautittu. Sekä brunssit, koska niitäkin diakoniatyö tarjoaa. On oltu vanhempien tapaamisessa rippikoulun merkeissä ja vietetty kirkossa myös yksi tupatentäyteenahdettu konfirmaatio. Normaalioloissa kirkkosaliin mahtuu hyvin ja on ihan kiva että se on aika kompakti. Ulkoisesti kirkkosali on hyvin karu, mutta ehkä juuri sen tähden tapahtumien tunnelma korostuu.

 

 

Kivistön kirkon tapahtumia

Ota yhteyttä

Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Aikuis- ja seniorityö

Olen Auli, Kivistön alueen diakoni. Vantaankosken seurakunnassa olen työskennellyt jo melkein parikymmentä vuotta eri työtehtävissä. Diakoniatyö on upea duuni! Saan kulkea ihmisten rinnalla hetken matkaa heidän arjessaan. Olla kuuntelijana ja näköalojen antajana.