Kivistön kirkko – Hyvää ravintoa

Kivistön kirkko on kivistöläisten kohtaamispaikka. Tarjoamme aktiivista toimintaa erityisesti lapsiperheille. Tutustu toimintaamme tällä sivulla.

Tietoa Kivistön kirkon käytöstä juhlatilana löytyy täältä.

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)
Avoinna ma–ke klo 9–16 sekä toiminnan mukaan muina aikoina.
www.facebook.com/kivistonkirkko

 

Kevään 2019 toimintaa Kivistön kirkolla

 

Perhekahvila
Ma klo 9.30–12
Tule kun haluat ja lähde kun aikatauluihisi sopii! Vapaata oleskelua ja leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjelmallisia tuokioita. 

Aikuisten Olkkari
Ma klo 12–14
Voit tavata muita ja tehdä vaikkapa käsitöitä. Tarjolla kahvia.

Tiistaiklubi
Ti klo 14–16 alken 15.1.
Iltapäiväklubi 3.–6.-luokkalaisille. Ei ennakkoilmoittautumista. Välipala 1 euro.

Lasten lauluryhmä
Ke klo 17.15–18 (5–9-vuotiaat) ja klo 18–19 (yli 9-vuotiaat)
Lapsikuoro Kastehelmi harjoittelee. Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan!

Perhemuskari
Ke klo 15–16.30 ja to klo 9.30–11
Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat perhemuskariin vanhemman kanssa. Hinta 60 euroa / kausi.

Ekavauvakerho
Pe klo 9.30–11
Vertaisryhmä esikoisvauvoille vanhempineen

 

Brunssi
La 14.9., 12.10., 9.11 ja 14.12. klo 11–14.
Tule nauttimaan Kivistön kirkon brunssista ja tapaamaan alueen ihmisiä. Brunssin hinta 7 euroa aikuiselta ja 3 euroa kolme vuotta täyttäneeltä lapselta.

Hyvää ravintoa -messu
Su 8.9, 13.10. ja 10.11. klo 16.00 ja ensimmäisenä adventtisunnuntaina 1.12. klo 10.00.

Kaikenikäisten yhteinen iloinen ehtoolliskirkko, jossa on tilaa leikille, laululle ja liikkeelle. Jokainen halukas lapsi tai aikuinen voi osallistua messun toteutukseen ehtoollisavustajana, tekstinlukijana, esirukouksen lukijana tai vaikkapa laulajana tai tanssijana. Riittää, että tulet Kivistön kirkolle ennen messua klo 15.30. Messun jälkeen iltapalaa.

Kivistön kirkon perhekahviloiden ohjelma syksyllä 2019. Tule mukaan!
Kivistön kirkon perhekahviloiden ohjelma syksyllä 2019. Tule mukaan!

Kivistön kirkon tapahtumia

Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Aikuis- ja seniorityö

Olen Auli, Kivistön alueen diakoni. Vantaankosken seurakunnassa olen työskennellyt jo melkein parikymmentä vuotta eri työtehtävissä. Diakoniatyö on upea duuni! Saan kulkea ihmisten rinnalla hetken matkaa heidän arjessaan. Olla kuuntelijana ja näköalojen antajana.

Kappalainen
Vantaankosken seurakunta

Kivistöpappi

Moi! Olen aloittanut Vantaankosken seurakunnan pappina 1.9.2018. Olen vastuussa Kivistön suuralueen seurakuntatyöstä, mutta teen papintöitä myös koko Vantaankosken seurakunnan alueella. Minut on vihitty papiksi Tampereella 2002. Ennen Vantaankoskea olen ollut pappina Keski-Lahden, Hausjärven ja Riihimäen seurakunnissa. Välillä tosin olin reilut seitsemän vuotta kustannustoimittajana ja pappina Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy:ssä.

Oma matkani kirkon työhön alkoi nuoruusiän kotiseurakunnan, Olarin seurakunnan, rippikoulu- ja nuorisotyöstä. Löysin seurakunnasta yhteisön, johon jokainen mahtuu mukaan. Juuri sellaista seurakuntaa haluan rakentaa edelleen! Jokainen ihminen on Luojan luoma, ainutkertainen ja korvaamattoman arvokas. Kristus kuoli jokaisen ihmisen puolesta; sinä kelpaat, sinä riität juuri sellaisena kuin olet.

Vapaa-aikani kuluu perheen, oman liikkumisen ja KeU:n juniorihiihtäjien valmennuksen parissa. Lisäksi kitaran soittelu ja kirjat kiinnostavat.