Kivistön kirkko – Hyvää ravintoa

Kivistön kirkko on kivistöläisten kohtaamispaikka. Tarjoamme aktiivista toimintaa kaikenikäisille; sinkuille, dinkuille ja lapsiperheille. Tutustu toimintaamme tällä sivulla.

Tietoa Kivistön kirkon käytöstä juhlatilana löytyy täältä.

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)
www.facebook.com/kivistonkirkko

 

Kevät 20221 Kivistön kirkossa

Kirkossa tapahtuva kokoava toiminta on tauolla jumalanpalveluksia, diakoniapäivystystä ja vain lapsille tarkoitettuja kerhoja lukuunottamatta 31.1.22 asti.

Muskaria lukuunottamatta toiminta on maksutonta, halutessaan voi jättää vapaaehtoisen kahvirahan.

Diakoniapäivystys Kivistön kirkolla joka tiistai klo 13-15. Älä jää yksin - diakonian kautta saat apua ja tukea elämän murroskohdissa ja arjen haasteissa.

 

Toimintaa Kivistön kirkolla

Perhekahvila (tauolla)
Ma klo 9.30–11.00
Tule kun haluat ja lähde kun aikatauluihisi sopii! Vapaata oleskelua ja leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjelmallisia tuokioita.

Aikuisten Olkkari (tauolla)
Maantaisin klo 12–14
Voit tavata muita ja tehdä vaikkapa käsitöitä. Tarjolla kahvia.

Lasten lauluryhmä Kastehelmi
Harjoitukset parillisten viikkojen keskiviikkoisin ke klo 17.15–18
Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan! Lauluryhmää vetävät Ritva Holma ja Ritva-Leena Tuuli. Lisätietoja: Ritva-Leena, p. 050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi.

Muskarit perheille (tauolla)
Keskiviikkona sylimuskari vauvaikäisten vanhemmille vauvoineen klo 14–15.30 ja torstaina perhemuskari klo 9.30–11.
Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat muskariin vanhemman kanssa. Hinta 60 euroa / kausi. Lisätietoja: Ritva-Leena, p. 050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi.

Iltaperhekahvila UUSI (tauolla) Parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 17.30-19.00: rentoa yhdessäoloa, leikkimistä ja juttelua lapsille ja huoltajille. Iltapala tarjolla.

Vauvakerho (tauolla)
Pe klo 9.00–11.00 vertaisryhmä vauvoille vanhempineen. Tarjolla kahvia.

 

Brunssi/yhteistä syömistä, messu ja päivä kirkolla - TULOSSA su 27.2.!

Kivistön iltamessu

Maanantai-illoissa vietetään tunnelmallinen iltamessu klo 19-20, jonka jälkeen tarjolla on iltapalaa klo 19.30 asti (yhteinen ruokailu taolla toistaiseksi, ruokakassin saa mukaan!). Olet tervetullut myös rakentamaan messua - musisoimaan, kirjoittamaan ja/tai lukemaan esirukousta tai laittamaan esille iltapalaa. Tarjottavat tulevat Vantaan Yhteisen pöydän kautta.

 

Kysy lisää nuortein aikuisten työntekijöiltä tai tule paikan päälle. Ajantasaisen tiedon löydät myös tapahtumakalenterista.

Maanantain Kivistömessua vietetään seuraavan kerran 31.1.22 klo 19.

  •  olet kivistöläinen sinkku / muuten vaan sinkku, tule mukaan.
  •  sinulla on puoliso / olet sinkku / tilanne on monimutkainen, tule mukaan. 
  •  olet ollut isosena / ole koskaan ollut missään kirkon jutussa, tule mukaan. 
  •  sinun elämässä hommat skulaa / elämä kyykyttää, tule mukaan. 

Jeesus on tän homman tukiasema!

Kivistön kirkon tapahtumia

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa

Myös WhatsApp! Instagram: kivistonkirkko

Olen myyrmäkeläinen Kivistö-pappi ja pitkäaikainen "vantaankoskelainen". Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi kouluikäistä lasta ja Ransu-koira. Pidän retroilusta ja hauskasta liikunnasta, kuten metsälenkeistä, snorklauksesta ja pilateksesta. Minut löydät erityisesti Kivistön kirkolta, ja sieltä erityisesti maanantai-iltaisin, jolloin vietämme Kivistöiltaa erilaisten teemojen ja yhteisen syömisen parissa klo 18 alkaen ja klo 19 rennonletkeää uuden sukupolven ehtoollisjumalanpalvelusta KivistöMessua.

Toiveeni on Jeesuksen jalanjäljissä rakentaa kirkkoa, seurakuntaa ja yhteisöä, josta löytyisi paikka jokaiselle toimia ja vain olla - jossa voisi yhdessä juhlia ja jakaa elämän käännekohtia ja tähtihetkiä. Edelleen haluan olla osaltani rakentamassa kirkkoa, jossa voi saada monenlaista tukea myös niinä vaikeimpina hetkinä.  Jeesuksellekaan ei ollut mikään inhimillinen vierasta!

Nuorten aikuisten seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa
Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Aikuis- ja seniorityö

Olen Auli, Kivistön alueen diakoni. Vantaankosken seurakunnassa olen työskennellyt jo melkein parikymmentä vuotta eri työtehtävissä. Diakoniatyö on upea duuni! Saan kulkea ihmisten rinnalla hetken matkaa heidän arjessaan. Olla kuuntelijana ja näköalojen antajana.