Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen.
Minä vien heidät vesipuroille, tasaista tietä, jolla he eivät kompastu.
Jeremia 31:9

Lähetyksen piirit ja ryhmät 

Lähetyspiireissä jaetaan omat ja seurakunnan nimikkolähetystyön ajankohtaisimmat kuulumiset sekä rukoillaan yhdessä. Lähetys- ja raamattuilloissa luetaan yhdessä Raamattua.

 

Israel-piirissä tuetaan Shalhevetjah- keskusta Jerusalemissa Suomen Lähetysseuran kautta. Israel-piirin kokoontumiset: Joka toinen tiistai valillä 10.9.-19.11. Virtakirkon, Rajatorpantie 8, Aalto-salissa klo 18-19.30.

 

Martinlaakson lähetyspiirissä tuetaan nimikkolähetystyötä Suomen Lähetysseuran kautta. Piiri kokoontuu Martinristissä, Martinpolku 2C, syksyllä joka toinen tiistai klo 19.00 alkaen 17.9. ja päättyen 26.11.

 

Sansan medialähetystyötä tukeva TOIVOA NAISILLE- rukouspiiri (ent. Hanna-piiri) kokoontuu Virtakirkon, Rajatorpantie 8, Aalto-salissa maanantaisin joka toinen viikko klo klo 13.00 - 14.30 alkaen 9.9. ja päättyen 16.12.

 

Kylväjän lähetysillat keskiviikkoisin alkaen klo 17.30 tarjoilulla:

4.9. Mitä pakolaistyössä tapahtuu meillä Suomessa ja Euroopassa, Kylväjän pakolais-ja maahanmuuttajatyön kordinaattori Mikko Puhalainen.

13.11. Tavoittamattomien tavoittaminen, Markku Laakso.

 

Raamatun ja lähetyksen äärellä - kokeneet lähetys- ja kehitysyhteistyön tekijät ja veteraanit kertovat kokemuksistaan ja oppimastaan.

Virtatalossa, Rajatorpantie 8, keskiviikkoisin klo 17.30 tarjoilu, klo 18-20 opetus ja keskustelu

Tilaisuuksissa on noin tunnin kestävä alustus ja raamattuopetus sekä aikaa keskustelulle ja rukoukselle.

28.8. Pastori, lähetystyön veteraani Asko Matikka; Maailmanlähetys ja miten siitä voi innostua!

2.10. Pastori, lähetysjohtaja Mika Tuovinen; Maailmanlähetyksen haasteet.

30.10. Pastori, lähetyskurssilainen Markus Syrjätie; Miten lähetystyöntekijä juuri minusta ?

 

Lähetysjärjestöjen yhteinen Mission Possible-ilta järjestetään Virtatalossa, Rajatorpantie 8, keskiviikkona 18.9. klo 17.30. Siellä vieraana ovat 140 vuotta täyttäneet lähetystyöntekijämme Matti ja Anna-Kaarina Palmu.

 

 

 

Käsiä pöydillä rukoilemassa
Rukous lähetystyön puolesta on tärkeässä osassa jokaisen piirin tapaamista.
Pappi, kansainvälinen työ
Vantaankosken seurakunta

Olen Mark Saba, pappina olen toiminut vuodesta 2001. Olen ihan tavallinen mies, vilkas ja huumorintajuinen. Tykkään urheilusta, varsinkin uimisesta, jalkapallosta ja lentopallosta. Olen kansainvälinen ja sosiaalinen ihminen. Arvostan ystävyydessä lojaalisuutta. Olen pitkäaikainen ystävä, eli ystävät ovat säilyneet jopa lapsesta saakka.

Olen lapsesta asti käynyt kirkossa. Kristillisyys on osa omaa identiteettiäni.

 

Olen kekseliäs ja pidän ruoanlaitoista. Kivointa on istua Välimeren rannalla ja nauttia kirja kädessä kuunnellen Välimeren ääniä. Talvella kivointa on istua kotisohvalla, kirja kädessä, katsoa telkkarista joko urheilua tai dekkaria. Tulevaisuuden toiveeni on tehdä maailmanympärysmatka.