Hyppää sisältöön

​​​​​Ilmoittautuminen 

Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu 2.10.-15.10.2023 välisenä aikana verkossa alla olevan linkin kautta.

Huoltaja luo ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnusten luominen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla esim. verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymisen yhteydessä luotua käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan myöhemmin rippikoulun maksamisvaiheessa. Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteys riparipastori Miikaan 044 422 0338.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vinkkejä ilmoittautumiseen

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa rippikouluvaihtoehdoista. Listaa vähintään kolme rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään kolme on valittava.  Muista, että ilmoittautumisessa ei ole kiirettä. Kone arpoo osallistujat rippikouluihin riippumatta ilmoittautumisajankohdasta. Muista, ettet kuitenkaan pääse välttämättä ensimmäiseen haluamaasi vaihtoehtoon, jos kyseiselle leirille on paljon hakijoita. Pääset kuitenkin johonkin valitsemistasi vaihtoehdoista.

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös (se löytyy myös vahvistussähköpostista).

Kaverikoodin käyttö

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. neljä henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi.
2. Ensimmäisenä ilmoittautunut antaa saamansa kaverikoodin muille. Muista siis kirjoittaa se muistiin, jos käytät sitä!
3. Muut kaveriporukassa ilmoittautuvat netissä kaverikoodilla (lomakkeessa on tälle kohta), jolloin ei tarvitse valita netistä leirivaihtoehtoja vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti.

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan jälkeen. Tiedot rippikoulujaosta ilmoitetaan antamaasi omaan sekä huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Viestimme sähköpostitse myös muissa rippikouluasioissa. On siis erityisen tärkeää, että sähköpostitiedot ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

Ripari-infot kouluilla

Vierailemme Hämeenkylän yläkoululla viikoilla 38-39 kertomassa rippikouluista.

Milloin saan tiedon omasta riparistani?

Tiedon riparistasi saat sunnuntaina 29.10.2023 Hämeenkylän kirkon nuortentilassa klo 17–18.
Huomioi, että voimme kertoa sinulle vain oman rippikouluryhmäsi.
Jos et pääse paikalle, saat kirjeen kotiin seuraavalla viikolla. Huoltaja voi hakea kirjeen myös.

// ]]>