Hyppää sisältöön

Hakunilan seurakunnan rippikoulut 2021

Tule rippikouluun pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä toisten nuorten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa ja viettämään ainutlaatuista ripariaikaa! 

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeimmät tiedot rippikoulusta. Kaikissa kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä.

Olemme postittaneet kotiin vuoden 2021 ripariesitteen kaikille v. 2006 syntyneille Hakunilan seurakunnan jäsenille. Esite löytyy alta. Ripareillemme voivat ilmoittautua myös muualla asuvat ja myös nuoret, jotka eivät kuulu kirkkoon.

Järjestämme Hakunilan kirkolla infoillan riparilaisten vanhemmille ti 22.9. klo 18. Tilaisuus striimataan ja siihen voi osallistua myös Hakunilan seurakunnan facebook-sivun kautta. Infoillassa on mahdollisuus kysyä tarkemmin ripareista.

Muualla rippikoulun käyvät, laittakaa tieto, mihin rippikouluun olet menossa: tiina.palmu@evl.fi. Järjestöjen ja herätysliikkeiden ripareille osallistuville järjestämme oman seurakunnan jakson Hakunilassa keväällä. Toisen seurakunnan ripareille osallistuvia tämä jakso ei koske.

Kaikissa rippikoulua koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Hakunilan seurakunnan rippikoulupappi Tiina Palmuun p. 050 356 5715 tai tiina.palmu@evl.fi. 

//Fonecta Insight Tagi lisätty 7.5.18 // ]]>