Hyppää sisältöön

Hakunilan seurakunnan rippikoulut 2022

Tule rippikouluun pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä toisten nuorten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa ja viettämään ainutlaatuista ripariaikaa! 

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeimmät tiedot rippikoulusta. Kaikissa kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä.

Järjestämme huoltajille riparin info-illan Hakunilan kirkolla ti 28.9.2021 klo 18. Vanhemmat ja huoltajat, olette tervetulleet kuulemaan ja keskustelemaan rippikoulusta.

Olemme postittaneet kotiin vuoden 2022 ripariesitteen kaikille v. 2007 syntyneille Hakunilan seurakunnan jäsenille. Esite löytyy alta. Ripareillemme voivat ilmoittautua myös muualla asuvat ja myös nuoret, jotka eivät kuulu kirkkoon.

Muualla rippikoulun käyvät, laittakaa tieto, mihin rippikouluun olet menossa: tiina.palmu@evl.fi. Järjestöjen ja herätysliikkeiden ripareille osallistuville järjestämme oman seurakunnan jakson Hakunilassa keväällä. Jos menet toisen seurakunnan riparille pääkaupunkiseudulla tai lähistöllä, voit osallistua myös kevään tapaamisiin siellä eikä sinun tarvitse osallistua oman seurakunnan jaksoon.  

Kaikissa rippikoulua koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Hakunilan seurakunnan rippikoulupappi Tiina Palmuun p. 050 356 5715 tai tiina.palmu@evl.fi. 

// ]]>