Hyppää sisältöön

Millaiselle riparille?

Rippikoulutarjonnasta löydät erilaisia vaihtoehtoja leirimuotoisesta riparista päivärippikouluun.

Leiririppikoulut

Korsossa leiripaikkoina vuonna 2021 toimivat Marttisen nuorisokeskus Virroilla, Oivangin nuorisokeskus Kuusamossa, Pajulahden liikuntakeskus Nastolassa, Urheiluopisto Kisakeskus Raaseporissa, Perheniemen opisto Iitissä sekä Heinlahden leirikeskus Iitissä. Leirillä on monenlaista yhdessäoloa: oppihetkiä, iltaohjelmia, hartauksia, uimista, pelaamista ja yhteistä vapaa-ajan viettoa. Leirijakson lisäksi rippikouluun kuuluu erilaisia tapahtumia ja yhteisiä kokoontumisia. Kaikki nämä tapaamiset ja kokoontumiset ovat tärkeä osa rippikoulua. Niissä tutustutaan ryhmään, käydään läpi rippikoulussa opittavia asioita ja pidetään konfirmaatioharjoitus. Leiririppikoulun ryhmäkoko on noin 25 henkeä.

Päivärippikoulu

Päivärippikoulu sopii sinulle, jos sinun ei ole mahdollista lähteä leirille. Päivärippikoulussa kokoonnutaan yhteen päivittäin viikon ajan. Päivät koostuvat oppi- ja hartaushetkistä ja isosten vetämistä ohjelmista. Seurakunta tarjoaa rippikoulupäivinä lounaan. Tapaamisia on myös kevään aikana. Ryhmä kokoontuu Korson seurakunnan nuorisotiloissa. Päivärippikoulussa on mahdollisuus suorittaa rippikoulu myös pienryhmässä. Päivärippikoulu järjestetään sekä hiihtolomalla että kesällä.

Kuusamon laskettelu- ja hiihtorippikoulu

Hiihtolomalla järjestämme laskettelu- ja hiihtoriparin Kuusamossa. Leirimatkan teemme linja-autolla ja majoitumme Kuusamossa Oivangin nuorisokeskukseen. Leirin aikana laskettelemme ja hiihdämme Rukalla neljänä päivänä. Tästä johtuen sinun on osattava joko lasketella tai hiihtää osallistuaksesi leirille. Leiriin kuuluu useampi kaupunkipäivä Korsossa.

 

 

// ]]>