Hyppää sisältöön

Rippikoulun voi käydä monella eri tavalla

Kaikissa rippikouluissa on mukavaa yhdessäoloa, opiskeluhetkiä ja monenlaista tekemistä yhdessä.

Hakunilan seurakunnassa voit valita seuraavista rippikouluvaihtoehdoista:

Cityripari 

Cityripari eli päivärippikoulu on hyvä vaihtoehto leirille. Kokoontumisia on jo kevään aikana, pääsääntöisesti Hakunilan tai Länsimäen kirkolla. Intensiivijaksolla voidaan tehdä päiväretkiä. 

Leiri

Leirimuotoisia rippikouluja järjestetään kesällä. Leirijakson lisäksi rippikouluun kuuluvia tapaamisia on kevään aikana arki-iltoina tai viikonloppuna. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulua. Saat kevään ohjelman kirjeessä kotiin marraskuun loppuun mennessä.  

Leirit järjestetään Saarijärven seurakunnan leirikeskuksessa Mellikassa, Ikaalisten seurakunnan leirikeskuksessa Koivikossa, kartanohostel Anna Catharinassa Savonlinnassa sekä Törmälän kurssikeskuksessa Rautalammilla. Matkat leirikeskuksiin tehdään tilausbussilla. Kaikki leirikeskukset sijaitsevat järven rannalla tai lähellä rantaa. Nuoret majoittuvat muutaman hengen huoneissa. 

Vantaan seurakuntien yhteiset riparit

Vantaan seurakunnat järjestävät myös yhteisiä ripareita. Näille yhteisille ripareille ovat tervetulleita kaikki vantaalaiset nuoret, kotiseurakunnasta riippumatta. Lue lisää

 

 

// ]]>