Hyppää sisältöön

Rippikoulun voi käydä monella eri tavalla

Kaikissa rippikouluissa on mukavaa yhdessäoloa, opiskeluhetkiä ja monenlaista tekemistä yhdessä.

Hakunilan seurakunnassa voit valita seuraavista rippikouluvaihtoehdoista:

Cityripari 

Cityripari eli päivärippikoulu hyvä vaihtoehto leirille. Kokoontumisia on jo kevään aikana, pääsääntöisesti Hakunilan kirkolla. Intensiivijaksolla voidaan tehdä päiväretkiä. 

Leiri

Leirimuotoisia rippikouluja järjestetään hiihtolomalla ja kesällä. Leirijakson lisäksi rippikouluun kuuluvia tapaamisia on kevään aikana arki-iltoina tai viikonloppuna. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulua. Saat kevään ohjelman kirjeessä kotiin valintakirjeen mukana marraskuun loppuun mennessä.  

Vuonna 2021 järjestämme rippikouluja Vierumäen urheiluopistolla, Eerikkilän urheiluopistolla, Seilin saarella Turun saaristossa, Valkealan opistolla Kouvolassa sekä Törmälän kurssikeskuksessa Rautalammilla.  Matkat leirikeskuksiin tehdään tilausbussilla. Kaikissa leirikeskuksissa nuoret majoittuvat muutaman hengen huoneissa. 

Hiihtoloman liikuntaripari Vierumäen urheiluopistolla on toiminnallinen ripari, jossa liikutaan monipuolisesti ja lasketellaan yhtenä päivänä. Seuraamme koronatilannetta ja otamme mahdolliset rajoitukset ja suositukset huomioon kaikkia ripareita suunniteltaessa.

 

 

//Fonecta Insight Tagi lisätty 7.5.18 // ]]>