Hyppää sisältöön

Tervetuloa riparille Tikkurilan seurakuntaan!

Ripari on ainutlaatuinen kokemus mahtavassa seurassa. Riparilla tutustutaan uusiin ihmisiin, omaan itseen ja elämän suuriin kysymyksiin. Vuoden 2024 ripareille kutsumme erityisesti vuonna 2009 syntyneitä nuoria. Tule mukaan!

Tältä sivustolta löydät tärkeimmät tiedot monenlaisista ripareistamme ja ohjeet ilmoittautumiseen.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Vapaita riparipaikkoja voi tiedustella Heli Varstalalta, heli.varstala@evl.fi p. 050 575 8684.

 

Ota yhteyttä

nuorisosihteeri
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6204
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen ollut vuodesta 1996 lähtien töissä tässä seurakunnassa. Työnkuvaani kuuluu rippikouluvuoden koordinointi. Minua näkee myös Tikkurilan isoskoulutuksissa sekä itse ripareilla.

Pidän työssäni siitä, että saan olla paljon tekemisissä sekä nuorten että heidän perheidensä kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, moikataan, kun nähdään!

Rippikoulupappi
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja olen Tikkurilan seurakunnan rippikoulupappi. Rippikoulu on muuten ihmisen elämän parasta aikaa! Voit olla minuun yhteydessä mihin tahansa rippikouluun liittyvässä asiassa.

Rippikouluhommien lisäksi työhöni kuuluu myös muut papin työt kasteista ja häistä hautajaisiin ja jumalanpalveluksiin.

Papin työssä minulle on tärkeää kohdata ja kuunnella. Aivan jokainen meistä on Jumalan luoma ihme ja sellaisenaan tärkeä ja arvokas. Tahdon myös, että jokaisella on tilaa seurakunnassa.

Vapaa-ajallani rentoudun perheen, neulomisen, kahvittelun ja populaarikulttuurin parissa. Saatat ehkä nähdä minut usein myös Tikkurilan kirkolla kahvikuppi kädessä ja neulontatyö kassista pilkistäen.

// ]]>