Hyppää sisältöön

Mitä ripari maksaa?

Seurakunta maksaan valtaosan rippikoulun kustannuksista

Päivärippikoulu on ilmainen. SuperPark-riparin omavastuuosuus on 100 euroa ja se erääntyy maksettavaksi maaliskuussa. Leiririppikoulun omavastuuosuus on 150 euroa, joka erääntyy maksettavaksi talvilomaleirin osalta tammikuussa ja kesän leirien osalta maaliskuussa.

Valtaosa rippikoulun kustannuksista katetaan seurakunnan perimällä kirkollisverolla. Leirimuotoisten rippikoulujen osalta rippikoululaisen maksettavaksi jäävä omavastuuosuus kattaa noin kolmasosan rippikoulun täysihoidosta, vakuutuksista, matkoista ja oppimateriaaleista.

Laskutus tapahtuu sähköisesti saman järjestelmän kautta kuin ilmoittautuminen. Huoltaja saa sähköpostiin tiedon leirimaksusta ja siksi ilmoittautumisessa on erityisen tärkeää, että huoltaja ilmoittaa ajantasaisen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Leirimaksusta on mahdollisuus anoa alennusta. Lomakkeen saat pyytämällä Heliltä sähköpostilla heli.varstala@evl.fi tai soittamalla p. 050 575 8684. Lomakkeen voit myös tulostaa tästä linkistä (pdf-tiedosto). Lomakkeeseen on liitettävä selvitys perheen taloudellisesta tilanteesta. Anomus liitteineen toimitetaan Tikkurilan seurakunnan diakoniatoimistoon, PL 69, 01301 Vantaa. Talvilomaleirin osalta anomus palautetaan 4.1.2021 mennessä ja kesän SuperPark-riparin sekä leirien osalta 5.2.2021 mennessä. Vain asianmukaisesti täytetyt anomukset liitteineen voidaan huomioida.

//Fonecta Insight Tagi lisätty 7.5.18 // ]]>