Hyppää sisältöön

Rippikouluvaihtoehdot

Rippikoulutarjonnasta löydät erilaisia vaihtoehtoja leirimuotoisesta riparista päivärippikouluun.

Päivärippikoulut

Päivärippikoulu sopii sinulle, joka et halua tai voi lähteä leirille. Päiväripari kestää reilun viikon ja opetusta on klo 9–15. Päivärippikouluja järjestetään sekä talvilomalla, että kesällä. Ryhmät kokoontuvat Tikkurilan seurakunnan tiloissa.

SuperPark-ripari

Lähde mukaan toiminnantäyteiselle riparimatkalle. Osa opetuksesta toteutetaan Vantaan Super Parkissa. Puisto on käytössäsi myös vapaa-ajalla ja tauoilla. Varsinaisten Super Park -päivien lisäksi toimitaan seurakunnan omissa tiloissa ja tehdään retkiä lähialueen kohteisiin.

Rippikoululeirit

Leirejä järjestetään talvilomalla, pääsiäisenä ja kesällä. Opiskelun lisäksi leireillä on iltaohjelmia, hartauksia, uimista, saunomista ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa.

Konfirmaatiot

Lauantaipäivien konfirmaatiomessut pidetään Tikkurilan uudessa kirkossa ja sunnuntaipäivien konfirmaatiomessut Pyhän Laurin kirkossa. 

Rippikoulun käyminen muualla

Rippikoulu on mahdollista käydä jossain muussa seurakunnassa tai jonkin järjestön kautta. Tällöin ennakkokäynnit suoritetaan kuitenkin omassa kotiseurakunnassa. Mikäli käyt rippikoulun muualla kuin jossakin Vantaan seurakuntien rippikoulussa, ota yhteyttä rippikoulupastori Johanna Toivoseen johanna.toivonen@evl.fi

Vantaan seurakuntien yhteiset riparit

Vantaan seurakunnat järjestävät myös yhteisiä ripareita. Näille yhteisille ripareille ovat tervetulleita kaikki vantaalaiset nuoret, kotiseurakunnasta riippumatta. Lue lisää

 

// ]]>